wiktoria12
Mama i żona :)
Ja też uciekam Dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to dobrze ze juz lepiej z nimi:-)Czesc babeczki
Wybaczcie ze wczoraj nie zagladnelam ale nie mialam sil
rano wstalam ogarnelam mieszkanko i pojechalam do szpitala.Moj wkoncu nabral kolorow bo dzien wczesniej byl blady jak sciana:-(
Dzis podobno ma juz wyjsc, czekam na telefon
Laura zaczela dzis uzywac raczki:-)Juz ja nie boli.Miala ja przesilona tzn sciegno naciagniete.Dobrze ze u dzieci szybko sie organizm regeneruje:-)
ide poczytac co u was
madziula tak się z tobą zagadałam że zupkę antkowi przypaliłamno nic kupie mu łoiczek rozmowa była ważniejsza
![]()
dobra i gratulacje co by nie bylo.kuma co robic a ze dejmowanime ubran-coz ma jeszze czas i tak juz duzo umieOliwka mnie zadziwiła.Poszłam myc głowę do łazienki ona zostałą w pokoju sama.jak wychodziłam powiedziałąm ze ma wołać siku.
Jak umyłam głowę ,wchodzę do pokoju a tu nocnik pełen,nasikała ale co najśmieszniejsze to nie ściągneła majtek i rajstop, i tak sikała przez ubranie także wszystko przesikane ale poleciało do nocnika![]()
no to tez dobrze,ale raczej dziecko w tym wieku nie kontrolujeczystosci jeszcze.moja dzis z 4 godz w dzien nie sikala bo praktycznie nic nie pilawitamy
my dzis pobudka o 9:45 wczesniej o 7 ale poszlismy dalej kimac...
ja juz kawa wipita. wiec zabierams ie za odp.
a musze Wam sie pochwal;isc ze maly wczoraj od 18 - 20 chodzil w samych majtkach i co chwile na nocniku siedzial.... dzis tez juz chodzi od 10 w majteczach ciekawe na jak dlugoale dumna jestem ze normalnie czuje jakby przybylo mi z 50 kg
![]()
do psmaia lepiej pieluchadziewczyny a mam pytanie dorazdzcie mi8 cos
chce zaraz Sewka klasc spac a od rana chodzi mi bez pampka...
nie wiem czy do spania ryzykowac i kalsc go w majteczkach....![]()
a moje bydle nie chce mowic siku ani sisi ani nic podobnegojak chce siku to paytrzy na nocnik i podchodzi do niego ale ja go czesto pytam i wysadzam nawet jak nie chce a noz widelec cos mu sie zachce...ale czasem zawola sisi :-)
do 2 roku zycia spokojnie ma czaspatrysia Sewi ma dopiero 1rok i 3mies to ma jeszzce sporo czasu.powiem Ci szzcerze że jeszce nie spaotkałąm się u nikogo że dziecko w tym wieku już było bez pampersów.Może Sewi będzie pierwszy.Aby Wam sie udało.Wiesz moja panna jest już starsza więc powinna już
piszemy w tak zwnym miedzyczasiejejku, uśmiałam się!! Dziewczyny wy tak poważnie o tych wróżkach?? Ja nigdy nie była i się nie wybieram, ale nie potępiam. Po prostu uważam, że to jest samo spełniająca się przepowiednia i tyle! Mam totalnego lenia, zwłaszcza po przedwczorajszej imprezie,mój się pierwszy raz uchlał i robił awanturyhahaha
Nie wiem kiedy wy tyle gryzmolicie. Jestem w sumie całkiem młoda, ale odkąd Dominik się urodził ,to już się z niczym nie wyrabiam,siedzę i się lenię, prasowania wcale nie robię bo mi sie nie chce. Dość mam roboty z praniem jasnej wykładziny w salonie a jeszcze te chwasty w ogrodzie itp. Jak jest ładnie to wychodzę i nic w domu nie robię. Ale kiedyś to miałam wszystko wylizane,przy jednym dziecku i na własnym M.
gangreniak zasnoł jak włączyłam odkuzacz
no to chociaż obiad zrobie![]()
ja na szczescie samasobie dom ogrzewam i dzis puscialm troche na grzejnikikurcze u nas taki ziąb się zrobił
niefajna ta pogoda zimno w domu bo juz nie ogrzewaja a temp. niskie teraz w nocy wymarzłam i coś czuję ,że mnie łapac przeziębienie zaczyna![]()
milo nam dolaczaj:-)Witam!
Chciałabym do Was dołączyć :-)
Mam na imię Marta mam 24 lata-skończę 17 majaNasza córeczka Oliwia urodziła się 5 stycznia 2009 W domku siedzę od samego początku ciąży :-) Mieszkamy w Gdyni
Pozdrawiamy
Paulina do 3 lat nie mogla orzechow a malej w ogole nie dawalm jeszcze.i znow ja chrypa chyba lapieAnia moje obydwoje orzechy zaczęli jesć po ukończeniu 2 lat.
Klaudia je nadal ,a Kuba nie bo uczulony.
Orzechy są silnie uczulające.
wspolczuje....:-(Witam nową mamuśkę!
Ja to dzisiaj nie do życie jestem. Byłam z mamą u babci w szpitalu. Jak ją zobaczyłam to od razu się poryczałam. Teraz mam ją cały czas przed oczami. Leży taka biedna bez siły, oczy raz otwiera raz zamyka ale to tylko odruch. Ordynator powiedział wprost że i tak skończy się to zgonem, ale nie wiadomo kiedy. Serce babcia ma zdrowe, na leki reaguje. Ale to może być różnie. Jak serce zacznie szfankować to będzie nie dobrze. A jak się wybudzi to nie wiadomo jakie uszkodzenia mózgu są. Może różnie być. Dobrze że nic nie czuje ani nic. Nie czuje bólu. Normalnie siedzę i ryczę. Nie mogę się z tym pogodzić. Jakby to był zły sen..... już nie wiem co mam robić. Chyba nie dam rady już do niej pójść. Nie wiem.... :--
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
brawa!!!!!!!!!!!WLASNIE MLODY WYSIKAL SIE DO NOCNICZKA...
dumna jestem![]()
ehhehehe tez bym tak zrobila:-)Wpadłam napisac Dobranoc
miałam dzisiaj po południu małe urwanie głowy. Młody przyjechał z amtematyka, całe szczęście same proste rzeczyPotem wpadła teściowa, kupiła Helenie nowe buciki
Helena ma juz 6 par
różnistego obuwia
Ale zdziera w tempie błyskawicy... Zabrałam jeszcze teściową na spacer z heleną do parku, mała wygimnastykowała babcię
M poleciał oglądać mecz o znajomego, a mnie to bardzo cieszy bo mieli u nas oglądać a ja padam na pysk... Nawet nie marudziłam, że wychodzi
Do juterka![]()
Witamy witamy!Witam!
Chciałabym do Was dołączyć :-)
Mam na imię Marta mam 24 lata-skończę 17 majaNasza córeczka Oliwia urodziła się 5 stycznia 2009 W domku siedzę od samego początku ciąży :-) Mieszkamy w Gdyni
Pozdrawiamy
Beatko, strasznie mi przykro. :-(Witam nową mamuśkę!
Ja to dzisiaj nie do życie jestem. Byłam z mamą u babci w szpitalu. Jak ją zobaczyłam to od razu się poryczałam. Teraz mam ją cały czas przed oczami. Leży taka biedna bez siły, oczy raz otwiera raz zamyka ale to tylko odruch. Ordynator powiedział wprost że i tak skończy się to zgonem, ale nie wiadomo kiedy. Serce babcia ma zdrowe, na leki reaguje. Ale to może być różnie. Jak serce zacznie szfankować to będzie nie dobrze. A jak się wybudzi to nie wiadomo jakie uszkodzenia mózgu są. Może różnie być. Dobrze że nic nie czuje ani nic. Nie czuje bólu. Normalnie siedzę i ryczę. Nie mogę się z tym pogodzić. Jakby to był zły sen..... już nie wiem co mam robić. Chyba nie dam rady już do niej pójść. Nie wiem.... :--
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
Brawo dla Sewcia!WLASNIE MLODY WYSIKAL SIE DO NOCNICZKA...
dumna jestem![]()