Anabuba
czarownica mroźnego lądu
mysle ze sie chetne znajda
))
np ja a moze Luna
np ja a moze Luna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zmykam bo o 10:00 przydą nam wszystkie okna wymieniać
Podobno mają posprzątać za sobą ale w to niewieże ale ile kasy w to poszłooj to bedziesz miala sprzatania
W miedzyczasie poleciałam po bułeczki, jak ja lubię świeże bułeczki na śniadanko![]()
anabuba ja też chcę jakąś dorywczą pracę bo antek z wszystkiego wyrasta a nie mam po nikim ubranek dl niego adam idzie do 4 klasy z tego co pytałam podręczniki kosztują ok 350 zł +120 zł ćwiczeniaa gdzie w tym zeszyty przybory jakieś ubrania
jula do zerówki komplet książek z ćwiczeniami to koszt 120 zł do tego pierdoły papiery nożyczki kredki bibuły itp to też z jakieś 50 zł no i opłaty typu komitet itp
nie wiem skąd ja na to wezmę kasę
![]()