reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
tak ale okien Ci nie umyja ani podlogi,uwierz:-)Podobno mają posprzątać za sobą ale w to niewieże ale ile kasy w to poszło![]()
a kasy wiem ile bo musilaam do domu kupic i lacznie dlo i gora mnie 8tys kosztowalo
My już nie śpimy od 7.00,ale jakoś nie miałam czasu podejść do kompa ,więc nie jestem aż takim śpiochem
rano nocniczek zaliczony z sukcesemcieszę się :-)
jak dziecko idzie do szkoły to jest masakra,wydatki takie że głowa mała,przesadzają z cenami tych podręczników.potem nie wiadomo skąd brać na to pieniądze.Za jakiś czas to mnie też będzie to czekać.szkoda słów.![]()
to super!!!!!!!!!!
a odrecznikami poglupieli.my mielisy te same i kazdy mial po kazdym a teraz w klasach 1-3 to trzeba nowe co rok kupowac
anabuba to jak będziesz w lumpku to popatrz najbardziej potrzebne są bodziaki na długi rękaw ,dresy, spodnie.....kochana jesteś
a ja was z luną obdarze ubraniami po julce
a ja głupia wstydziłam się w marcu zapytać czy któraś potrzebuje i 3 torby poszły do pck do tych kontenerów a oni to potem do lumpków sprzedają....

teraz będe pytać i oddawać

hej hej
dzisiaj jestem pitoma jak nie wiem
myslalam ze dluzej pospimy ale coz mielismy pobudke o godz 6... mialam nadzieje ze jeszcze zasnie i polozylam go kolo sibeie ale to ja predzej zasnelam a on mi buszowal po pokokju... masakra jaki sajgon... kosmetytki powyciagane pieniadze wyciagniete z portfela ubrania wyciagniete z szafki no masakra
poczytam co tam
dzisiaj jestem pitoma jak nie wiem
myslalam ze dluzej pospimy ale coz mielismy pobudke o godz 6... mialam nadzieje ze jeszcze zasnie i polozylam go kolo sibeie ale to ja predzej zasnelam a on mi buszowal po pokokju... masakra jaki sajgon... kosmetytki powyciagane pieniadze wyciagniete z portfela ubrania wyciagniete z szafki no masakra

poczytam co tam
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
anabuba to jak będziesz w lumpku to popatrz najbardziej potrzebne są bodziaki na długi rękaw ,dresy, spodnie.....kochana jesteśa ja was z luną obdarze ubraniami po julce
a ja głupia wstydziłam się w marcu zapytać czy któraś potrzebuje i 3 torby poszły do pck do tych kontenerów a oni to potem do lumpków sprzedają....
![]()
body z dlugim rekawem???????przeciez na lato sie ma a nie na zime:-):-):-)
Malinka kto pyta nie bladzi:-)
a przeciez u Medeuski bedzie bobo to po antosiu moze wezmie:-)
ja czesc rzeczy trzymam bo moze sie zdecyduje na 3dziecko bo zawsze chcialam miec,ale to sie zobaczy.a jak nie to u rodzenstwa moze w koncy cos sie wykluje i tez beda chciali ubranka
to wpadne do lumpka to moze cos znajde fajnego
malinka ale po co Ci teraz bodziaki na długi rekaw????przecież ciepło jest i lato idzie????anabuba to jak będziesz w lumpku to popatrz najbardziej potrzebne są bodziaki na długi rękaw ,dresy, spodnie.....kochana jesteśa ja was z luną obdarze ubraniami po julce
![]()
patrysia to sewi porządził z rana

co do podręczników to głupota adam ma wesołą szkołe ale teraz w książkach to się pisze więc julia i tak nie skorzysta z nich
a ja mam nadzieję adamowi do 4 klasy kupić w czerwcu na kiermaszu ksiązki od innych uczniów tak zeby tylko ćwiczenia zostały do kupienia

co do podręczników to głupota adam ma wesołą szkołe ale teraz w książkach to się pisze więc julia i tak nie skorzysta z nich

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
moje dziecko jeszcze spi

tzn juz sie kreci ale jeszcze żółtko wciaga

tzn juz sie kreci ale jeszcze żółtko wciaga

reklama
Witam i ja:-)
Nie spie juz jakos od po 7
Mlody juz w przedszkolu ,Klaudia nie spi chociaz szla spac przed 12,tylko Wikusia spi:-)
Pogoda fatalna-zimno,pada i strasznie wieje wiec caly dzien siedzimy w domu
Lece sie umyc i wysikac;-)
Nie spie juz jakos od po 7

Pogoda fatalna-zimno,pada i strasznie wieje wiec caly dzien siedzimy w domu

Lece sie umyc i wysikac;-)
Podziel się: