reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
piotrek umie tyle rzeczy zrobić bo jak miał 15 lat to zam,ieszkał w internacie a potem to już do domu nie wrócił stancje studia wojsko praca więc musiał to umieć.....wkońcu on ma 36 lat czas by umieć.....tylko ja go rozpuszczam bo dużo robie no ale nie narzekam bo w sobote tyra wszystko nawet ostatnio sam z siebie wyprasował:szok::szok:no i jak wraca to nie mam antka:-D

poprasował:szok::szok::szok: mój by nie wiedział jak do żelazka podejść:-) co prawda nie mogę na niego narzekać bo bardzo dużo w domu zrobi i mi pomaga ale żeby aż tak, w tej kwestii to ogranicza się do kupowania co jakiś czas wypasionego żelazka i super desek do prasowania;-)

witam mamy siedzące w domku:)

jestem mama dwójki wspaniałych rozrabiaków Kubusia i Damianka.szczerze mówiac juz dostaje kota siedzac w domku,ale niestety nie mogę jeszcze wybrac sie do pracy poniewaz Kubusia nie przyjma do przedszkola bo ma atopowe zapalenie skóry i za duzo z tym problemów(nie jest to zaraźliwe).a Damianek jeszcze za mały do przedszkola.czekam az Kubus pójdzie do szkoły a wtedy damianka pośle do przedszkola a sama pójde do pracy.bo niestety z rodziny nie ma kto mi przypilnowac dzieciaczków.
mam taki sam problem jak wy,takze nie mam jak wyjsc gdzies bez dzieci:(( czasem mój pusci mnie ale tylko to elektrowni albo do sklepu ale jednak brakuje mi kontaktu z ludzmi.
piaskownice polikwidowali kolo mmnie wiec nawet nie mam jak pogadac z innymi mamami a i moi chłopaki maja mniejszy kontakt z innymi dziecmi(z bratowej maluchami to maja pozniej bzika).

dziekuje malince za zaproszenie:)))))))
witam i ja serdecznie

Moj tez raczej nie prasuje bo boi sie zelazka i twierdzi ze nie umie:szok::-D:-D:-D
Jak juz sie Jemu zdarzy raz na pol roku czy nawet rok to dosyc ze to co ja prasuje w pol godz to syoi nad tym przynajmniej 2 godz to jeszcze jest mega zmeczony:no::-D

dziekuje za przywitanie:D
malinka ja tez ci zazdroszcze:D

mój na poczatku to mi pomagał i w kuchni i przy Kubie,ale późniaj za bardzo go wyreczałam i rozpiescilam i teraz nic sam nie zrobi sobie:(( no tylko jak byłam w szpitalu z Kuba tydzien temu to sie musiał zajac damiankiem i cała reszta(bo niestety na tesciowa nie mam co liczyc,a mojej mamuni juz nie ma:( ) ,wiec zostalismy sami i nie mamy nawet jak sami wyjsc na spacer:( a mi ostatnio to odeszła ochota na wszystko:(
kochana m tu wszystkie po kolei czasami mamy dosyć:tak::tak:i tyłki chłopom obmarjemy wzajemnie za uszy się wyciągamy i jest dobrze:tak:
no muszę antka przewinąć bo czuje fetor no i do tego byka iść ale mi się nie chce taki ziąb i pizga:wściekła/y:

u mnie to obaj nieraz becza bez powodu i potrafia caly dzien marudzic i łazic za mna noga w noge:((( juz nerwowo nie raz mam dosyc.a jeszcze taka pogoda sie zrobiła,ze nawet nie mozna wyjsc na spacer a chociaz troche na dworzu idzie odpoczac.a tu juz 2 dzien pada:/ a dzis jade po buty dla Kuby-dobrze ze moj ojciec jedzie ze mna na rynek samochodem.

malinka a gdzie ty dokladnie mieszkasz???

no wreszcie przebrnęłam:-D:-D:-D

Witaj Mamo Helenki no przynajmniej juz sama nie jstem :tak:bo reszta jeszcze ma 4 litery w łóżku:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:shocked2:
no przepraszam Cię bardzo :-D:-D ja wstaję przed 6:tak::tak::tak:ale nie mam czasu rano zasiadać do kompa:-(więc nie zapominaj o mnie;-) ja kobieta pracująca jestem i się rano nie lenię (chociaż bardzo bym chciała)
kobiety dawac mi przepis na kotlety z mortadeli bo juz nie wiem co na obiad robic
ja mam dzisiaj kotlety z jajek, wczoraj wieczorem nagotowałam obiadu na dzisiaj z dwóch dań:szok::szok::szok::szok: krupniczek i kotleciki
Moja teściowa ma talent do perełek w lumpeksach :tak: Wczoraj przyniosła mi nowe buty dla małej ( 12 zł) i zasłony do sypialni ( 30zł) :tak:
ja też bym chętnie polatała po ciuchach ale po pracy to już pozamiatane:no::no::no:nie mam czego szukać, ale kiedyś sporo kupowałam fajnych rzeczy
anabuba po adasiu ubrań nie mam bo wydałam po julce antoś miał takie małe ubranka no i ma kilka różowych śpiochów do spania ale takich na codzień to nie bardzo:no:ja mu kupuje rozmiar 80 cm a czasami nawet większe:tak:
mam pytanko dziewczyny po wakacjach będe miała po julce ubranka naprawde nie zniszczone sukienki spodnie koszulki dużo z tego jest wcale nie zniszczonych szkoda mi to wywalić do śmieci chce to któraś dla dziewczynki bo to typowo dziewczęce...rozmiar to od 104 do 116:tak:
ja bardzo chętnie bym skorzystała, bo z kasą u nas bardzo krucho. babcia się zaoferowała, że kupi Misi sandałki bo mnie już nie stać:zawstydzona/y: musieliśmy zlikwidować polisę na życie m żeby było na wpłatę za meble kuchenne areszta na raty, nie wiem z czego będziemy żyli bo po opłaceniu rachunków i rat nic nam nie zostaje i tylko długi robię bo jeść coś trzeba
M poleciał do pracy.
Przed wyjściem powiesił zasłonki w sypialni, odkrył, że to strasznie męczące :-p
fajnie, że zauważył, że prace domowe bywają męczące;-)

partysia Agnes gratulacje dla nocnikowców:-D:-D:-D

i witam nowe mamusie;-)

ja mieszkam na gumieńcach na sandomierskiej:tak::tak:
a pogoda do bani ale chwilowo nie pada więc podkręcam tempo i biegusiem do mięsnego bo inaczej obiadu nie będzie bo w zamrażarce mam pusto:szok:

reklama
malinka to zazdroszcze ci,moj brat mieszka na gumiencach-podoba mi sie tam cisza i spokoj,a nie tu w centrum,pelno pijakow i syf.w niedziele ledwo sie wychodzi bo pelno kup.

Do góry