reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A mówią, żeby nie kupować dużo na 62 bo dzieci szybko wyrastają :-D;-)

A z tymi rozmiarami to różnie... Ja wyciągnęłam spodnie na 86 i chyba będą za duże, natomiast drugie na 104 są na styk :baffled:
dokładnie tak
rozmiar rozmiarowi nie równy :-(

Oliwka zawołała przed chwilą siku i nasikała do nocnika.
Ale super :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Od godz 7.00 żadnej wpadki a dwa razy zrobiła siku na nocnik.
Bardzo się cieszę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
M jest zdziwiony że Oliwka tak szybko zaczęła wołać bo uważał że jest na to za mała.Bo mu się nie chciało pilnować wysadzania i tyle.
A teraz mu głupio i przyznał mi rację :-D:-D:-D:-D
super !!!:-):-)

M poleciał do pracy.
Przed wyjściem powiesił zasłonki w sypialni, odkrył, że to strasznie męczące :-p
przynajmniej doszedł do prawidłowych wniosków.:-D:-D:-D

to gratulacje!!!!!!!!!!moja malo mowi i chyba jeszcze bede musialapoczekc ale mam nadzieje ze w wakacje juz bedzie po sprawie:-)

a ja musze dzis tort na jutro zrobic,ale stwerdzilam ze nie bede normalnego robic tylko kupilam Krowke z Delecty i zrobie w tortownicy:-):-):-)bo ja antytalent do ciast i tortow:happy2:
Jak chcesz to zrób taki jak ja.
Prosty i każdy zrobi.

tak torciki wyglądają w przekroju

A ja jutro jade do gina i przy okazji zamowie torta na przyszla sobote:tak::tak::tak:A do tego zrobie sobie serniczek na zimno i bedzie git:-);-)TYlko jeszcze Dominik sobie wybierze cos slodkiego bo robie Jego imieniny z dziewczynek urodzinami

Ja tez chyba dzisiaj nagrzeje:tak::tak::tak:A juz napewno przed kapiela brrr
No ja Ciebie ANABUBA podziwiam za te spacerki:tak:bo ja to jestem mega zmarzlak
No ale jakbym musiala to tez bym pewnie chodzila
Ja sprzedałam auto ,bo za rzeadko wyjeżdżałam z garażu.
Biorę psa na smycz i mogę spacerować bez względu na pogodę.:-D:-D

mój M nigdy nie wiesza firanek :no::no::no::no: htwierdzi ze nie potrafi,raz go zagoniłam to go ręce strasznie bolały i zapowiedział że się do tego nie nadaje i więcej nie bedzie zakładał :-D:-D:-D:-D
a mnie to ręce mogą boleć .to sie nazywa sprawiedliwość :baffled:
:-D:-D:-D

a bo on ma w poprzek:-D:-D:-D
a co do prania to ja mam pełen kosz do wyprasowania pełen do wyprania i cała suszarka mokrych tylko przy tej pogodzie do bani schnie:baffled:
u mnie też taka pogoda i też nie schnie

witam mamy siedzące w domku:)

jestem mama dwójki wspaniałych rozrabiaków Kubusia i Damianka.szczerze mówiac juz dostaje kota siedzac w domku,ale niestety nie mogę jeszcze wybrac sie do pracy poniewaz Kubusia nie przyjma do przedszkola bo ma atopowe zapalenie skóry i za duzo z tym problemów(nie jest to zaraźliwe).a Damianek jeszcze za mały do przedszkola.czekam az Kubus pójdzie do szkoły a wtedy damianka pośle do przedszkola a sama pójde do pracy.bo niestety z rodziny nie ma kto mi przypilnowac dzieciaczków.
mam taki sam problem jak wy,takze nie mam jak wyjsc gdzies bez dzieci:(( czasem mój pusci mnie ale tylko to elektrowni albo do sklepu ale jednak brakuje mi kontaktu z ludzmi.
piaskownice polikwidowali kolo mmnie wiec nawet nie mam jak pogadac z innymi mamami a i moi chłopaki maja mniejszy kontakt z innymi dziecmi(z bratowej maluchami to maja pozniej bzika).

dziekuje malince za zaproszenie:)))))))
witaj na forum.
Ja też mam dziecko z wybitnym AZS.:-(
Mój Kubuś do przedszkola jednak chodzi.:-)

As, torty po prostu rewelacja! :szok::szok::szok::-)
Aż mi ślinka cieknie! :-D
Weźcie mnie do roboty wygońcie, bo znów nie mogę tego laptopa odłożyć, przykleił się do mnie, czy jak:confused: :-p:-p:-p

a ja spadam bo o 12 przyjezdza medeuska i za niedlugo nastepna kumpela
wiec malego musze uspac
do potem papapa
maly juz wola ciocia :-D:-D:-D bo rozmawialam przez fona hahaha :cool2::cool2:

Oliwka zjadła juz drugie śniadanko,jajecznicę ze szczypiorkiem.Ugotowany ma juz kompocik i znowu zawołała siku :-):-):-):-):-):-)

As te torty są rewelacyjne :tak::tak::tak::tak::tak:
jak Ty je robisz?????
czym je przyozdabiasz????
są bombowe.
Ty powinnaś cukiernie otworzyć,powaga :tak::tak::tak::tak:

reklama
dziewczyny schudłam 1kg :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-) ale sie ciesze.
zaczęłąm słuchać rad As!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak:dzięki kobitko

na poczatek zrezygnowałam całkowicie z ziemniaków na obiad,i staram sie unikać białego pieczywa.jem najczęściej chlebki ryżowe Wasa lub chleb ciemny ale w małych ilościach.staram sie ograniczac słodycze do minimum.
I jem o połowę mniej na porcje.
co najazniejsze nie głodze się,jak jestem głodna,przegryzam marchewką,chrupkami kukurydzianymi,owocem,wycofałam banany bo są bardzo kaloryczne mimo że je uwielbiam.Waga leci powoli w dół ale już 1kg mniej.

Do góry