reklama
dokładnie takA mówią, żeby nie kupować dużo na 62 bo dzieci szybko wyrastają;-)
A z tymi rozmiarami to różnie... Ja wyciągnęłam spodnie na 86 i chyba będą za duże, natomiast drugie na 104 są na styk![]()
rozmiar rozmiarowi nie równy :-(
super !!!:-):-)Oliwka zawołała przed chwilą siku i nasikała do nocnika.
Ale super :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Od godz 7.00 żadnej wpadki a dwa razy zrobiła siku na nocnik.
Bardzo się cieszę
M jest zdziwiony że Oliwka tak szybko zaczęła wołać bo uważał że jest na to za mała.Bo mu się nie chciało pilnować wysadzania i tyle.
A teraz mu głupio i przyznał mi rację![]()
przynajmniej doszedł do prawidłowych wniosków.M poleciał do pracy.
Przed wyjściem powiesił zasłonki w sypialni, odkrył, że to strasznie męczące![]()

Jak chcesz to zrób taki jak ja.to gratulacje!!!!!!!!!!moja malo mowi i chyba jeszcze bede musialapoczekc ale mam nadzieje ze w wakacje juz bedzie po sprawie:-)
a ja musze dzis tort na jutro zrobic,ale stwerdzilam ze nie bede normalnego robic tylko kupilam Krowke z Delecty i zrobie w tortownicy:-):-):-)bo ja antytalent do ciast i tortow![]()
Prosty i każdy zrobi.

tak torciki wyglądają w przekroju

A ja jutro jade do gina i przy okazji zamowie torta na przyszla soboteA do tego zrobie sobie serniczek na zimno i bedzie git:-);-)TYlko jeszcze Dominik sobie wybierze cos slodkiego bo robie Jego imieniny z dziewczynek urodzinami
Ja sprzedałam auto ,bo za rzeadko wyjeżdżałam z garażu.Ja tez chyba dzisiaj nagrzejeA juz napewno przed kapiela brrr
No ja Ciebie ANABUBA podziwiam za te spacerkibo ja to jestem mega zmarzlak
No ale jakbym musiala to tez bym pewnie chodzila
Biorę psa na smycz i mogę spacerować bez względu na pogodę.

mój M nigdy nie wiesza firanekhtwierdzi ze nie potrafi,raz go zagoniłam to go ręce strasznie bolały i zapowiedział że się do tego nie nadaje i więcej nie bedzie zakładał
a mnie to ręce mogą boleć .to sie nazywa sprawiedliwość![]()

u mnie też taka pogoda i też nie schniea bo on ma w poprzek
a co do prania to ja mam pełen kosz do wyprasowania pełen do wyprania i cała suszarka mokrych tylko przy tej pogodzie do bani schnie![]()
witaj na forum.witam mamy siedzące w domku
jestem mama dwójki wspaniałych rozrabiaków Kubusia i Damianka.szczerze mówiac juz dostaje kota siedzac w domku,ale niestety nie mogę jeszcze wybrac sie do pracy poniewaz Kubusia nie przyjma do przedszkola bo ma atopowe zapalenie skóry i za duzo z tym problemów(nie jest to zaraźliwe).a Damianek jeszcze za mały do przedszkola.czekam az Kubus pójdzie do szkoły a wtedy damianka pośle do przedszkola a sama pójde do pracy.bo niestety z rodziny nie ma kto mi przypilnowac dzieciaczków.
mam taki sam problem jak wy,takze nie mam jak wyjsc gdzies bez dzieci( czasem mój pusci mnie ale tylko to elektrowni albo do sklepu ale jednak brakuje mi kontaktu z ludzmi.
piaskownice polikwidowali kolo mmnie wiec nawet nie mam jak pogadac z innymi mamami a i moi chłopaki maja mniejszy kontakt z innymi dziecmi(z bratowej maluchami to maja pozniej bzika).
dziekuje malince za zaproszenie))))))
Ja też mam dziecko z wybitnym AZS.:-(
Mój Kubuś do przedszkola jednak chodzi.:-)
sama je robilas???

jak to ozdabialas czym??
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dmyszunia ty bb-owy nalogowcu :-d:-d co na biedna laptopine zwalasz![]()
Joanna73
uzależniona od BB
witam ide Was czytac ;-)
Oliwka zjadła juz drugie śniadanko,jajecznicę ze szczypiorkiem.Ugotowany ma juz kompocik i znowu zawołała siku :-):-):-):-):-):-)
As te torty są rewelacyjne

jak Ty je robisz?????
czym je przyozdabiasz????
są bombowe.
Ty powinnaś cukiernie otworzyć,powaga

As te torty są rewelacyjne

jak Ty je robisz?????
czym je przyozdabiasz????
są bombowe.
Ty powinnaś cukiernie otworzyć,powaga

reklama
dziewczyny schudłam 1kg 

:-):-):-):-) ale sie ciesze.
zaczęłąm słuchać rad As!!!!!!!!

dzięki kobitko
na poczatek zrezygnowałam całkowicie z ziemniaków na obiad,i staram sie unikać białego pieczywa.jem najczęściej chlebki ryżowe Wasa lub chleb ciemny ale w małych ilościach.staram sie ograniczac słodycze do minimum.
I jem o połowę mniej na porcje.
co najazniejsze nie głodze się,jak jestem głodna,przegryzam marchewką,chrupkami kukurydzianymi,owocem,wycofałam banany bo są bardzo kaloryczne mimo że je uwielbiam.Waga leci powoli w dół ale już 1kg mniej.

zaczęłąm słuchać rad As!!!!!!!!

na poczatek zrezygnowałam całkowicie z ziemniaków na obiad,i staram sie unikać białego pieczywa.jem najczęściej chlebki ryżowe Wasa lub chleb ciemny ale w małych ilościach.staram sie ograniczac słodycze do minimum.
I jem o połowę mniej na porcje.
co najazniejsze nie głodze się,jak jestem głodna,przegryzam marchewką,chrupkami kukurydzianymi,owocem,wycofałam banany bo są bardzo kaloryczne mimo że je uwielbiam.Waga leci powoli w dół ale już 1kg mniej.
Podziel się: