reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a ja sie wlasnie dowiedzialam ze mam niedowage hehehehe powinnam wazyc 56kg:-D:-D
Szczęściaro Ty,marzenie jak ja bym tyle ważyła to potem jaką bym miała radochę ,żeby do mojej prawidłowej wagi wrócić czyli 67 kilo:-D:-D:-D:-D:-D

A ile wazysz:confused:Zreszta ja tez mam niedowage:-D:-D:-DChociaz z moim apetytem to az niewiarygodne:szok::-D;-)
Dowikla ,kobito Ty to mnie zaskakujesz -Masz niedowagę-szczęściara nastepna...albo wiem,wejdę na tę stronę i też będę miała niedowagę może:-D:-D:-D:-D:-D

anka ta stronke co podalas to wg niej tez mam niedowage :baffled:
NO COMMENT:-D:-D:-D:-D

witam
jak mnie tu dawno nie było... jejj a tu tyle zmian i nowe mamusie:)
zaniedbałam wąteczek.
postaram sie w wolnym czasie zagladac, popisac troche i poznac was na nowo co niektóre ;-)

pozdrawiam!
Witam ,witam bo my sie nie znamy,ostatnio tu się wesoło robi:-D:-D

Własnie mowili na tvn ze do Polski dotarla grypa swinska:no:Zarazona jest nia kobieta z wojewodztwa podkarpackiego ktora wrocila ze Stanow:no:
To było do przewidzenia ,ze dotrze ,ale spokojnie na pewno pogromu nie będzie ,:tak::tak::tak: Mój m sobie zapiekanki robi na kolację takie pyszne serek metka tatarska ,cebulka,ogóreczek ,a ja muszę cierpieć ,po jogurcie:dry:Malinka superowski avatarek

Ostatnia edycja:
MADZIULKA
Ja dzisiaj zjadlam juz dwa jogurty ,wypilam kefir i wyciagłam juz sobie z lodowki danio truskawkowe:-D:-D:-D
A taka zapiekaneczke to bym sobei zjadła:tak::tak::tak:

Oj Dowikla-powiedz jak to jest jeść tak póżno i co się chce i nie tyć,a może ty w nocy biegasz na przykład do gniezna na czas lub na rowerze chociarz jeżdzisz po cichu:-D:-D:-D

Oj Dowikla-powiedz jak to jest jeść tak póżno i co się chce i nie tyć,a może ty w nocy biegasz na przykład do gniezna na czas lub na rowerze chociarz jeżdzisz po cichu:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-DKochana z moja kondycja:baffled::confused::-D:-D:-DJa bym na autobus nie dobiegła :-D:-D:-D
Ja kilka razy obiegne stoł jak bawie sie z dziecmi i mam zadyszke:szok::-D

Ale pachnie ,a on mi tu mlaska specjalnie i podkreśla zapach (jakbym nie czuła)i smak zapiekanek,zrobił sobie6 z podwójnych białych kromek ,bo to z sandwicha ,keczup i do tego litr mleka 3.2-żyć nie umierać Dowikla nawet Ty byś rady nie dała:-D:-D:-D:-D

Było w miami ink jak 33 letnia laska -podkreślam naprawdę śliczna kobieta ,wzięła ślub z 60 latkiem ,nawet mają 2 małych dzieci,..dla mnie facet dziadek,no może nie najgorszy ,ale w szoku jestem

reklama
ja uwielbiam jesc na noc... chyba zjem wiecej wtedy co za caly dzien :tak:
:-D:-D:-D:-DKochana z moja kondycja:baffled::confused::-D:-D:-DJa bym na autobus nie dobiegła :-D:-D:-D
Ja kilka razy obiegne stoł jak bawie sie z dziecmi i mam zadyszke:szok::-D
a moja kondycja hehe dlatego nie ganiam sie z Sewkiem :-D:-D:-D

Do góry