reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam się wieczorową porą, myślałam że zaglądnę popołudniu ale moja lala mi na to nie pozwoliła;-) troszkę poczytam na początek:-)

reklama
nowy awantarek nooooo mobilizacja w diecie:tak::tak::-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
malina ale szalejesz :-D:-D:-D:-D nowy awatarek i suwaczki no no :-)

Mój nowy avatarek raczej nie mobilizuje to raczej ku przestrodze:-D:-D:-D:-Didę ,bo mnie m porywa ,mam nadzieje ,że się jeszcze wyrwę:dry:

boska ta mućka ;-);-);-) a gdzie Cie porywa???? chyba bedzie milusio.....:tak::tak::tak::tak:

Helence wrócił humorek i apetyt :tak::tak::tak: Zajdla z tatą kolację :tak: Zobaczymy tylko co będzie z kupą :baffled: Ale jestem dobrej myśli:tak:

A tu coś do pooglądania i poczytania na dobranoc :-p
Gina Carano będzie walczyć! Niestety z mutantem...

Dobranoc, do jutra :tak:

Ach zapomniała bym o najważniejszym, M naprawił dzisiaj kran, po miesiącu :szok::szok::szok: Cuda, cuda... :-D:-D:-D

To dobrze że z helenką lepiej.

naprawił kran powiadasz....hmmmm sama widzisz czasem cuda się zdarzają :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kurczę muszę pochwalić Oliwkę.Normalnie mnie zadziwiła :tak::tak::tak::tak:
Po kapaniu założyłam jej pampersa,bo to już na noc.Po jakimś czasie po kolacji zaczęła mi wołać że chce na nocnik.I nasikała.Myślałam że jak założę jej pampka to nie będzie wołć a tu proszę woła,ale super :tak::tak::tak::-):-)
dużą mam już córę i jaką mądrą :-)

Kurczę muszę pochwalić Oliwkę.Normalnie mnie zadziwiła :tak::tak::tak::tak:
Po kapaniu założyłam jej pampersa,bo to już na noc.Po jakimś czasie po kolacji zaczęła mi wołać że chce na nocnik.I nasikała.Myślałam że jak założę jej pampka to nie będzie wołć a tu proszę woła,ale super :tak::tak::tak::-):-)
dużą mam już córę i jaką mądrą :-)
no to fajnie , zdolniache masz normalnie :-D
brawa dla Oliwki :tak::tak::tak::tak:
dziewczyny z suwaczkami tak zaszalłam że piotrek się ze mnie nabija:-D
a gdzie ten link mialas mi przeslac tez bym sobie polukala hmmmm moze na tego faceta co pisalas :-D:-D:-D:-D:-D:zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry