reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

noc nadeszła a ja czekam aż się pranie skończy kręcić to rozwiesze na noc to są szanse na nastawienie jutro nowego bo inaczej nie dam rady nie mam gdzie suszyć:no:niech się ta ogoda oprawi nareszcie bo oświruje w domu z moją watachą :tak:no i pranie będzie lepiej schło:-D

Malinka Ty to dobra jesteś .:-D:-D:-D:-D
O tej godzinie pranie?:-):-)
Ja też spadam ,bo mój daruś już z łazienki wyszedł,więc udajemy się do łóżka :-D:-D

reklama
as ciesz się że chce z tobą gadać mojego brata córa ma 15 lat i z mamą ani tatą nie gada zawsze tak było a teraz choćby chcieli z niej coś wycisnąć to dupa blada:no:
traktuje ciebie jak przyjaciółkę a to super więź taka matki z córką:tak::tak:dlatego ja właśnie słucham swoich dzieciaków choć szczerze czsami mi się nie chce ale wolę by mi ówiły niż by miały zamknąć się w sobie:tak:

Oj do gadania to ona pierwsza.
Nieraz nawet się zwierza czego do tej pory nie robiła.:szok:
Widocznie ma już takie problemy,które ją przytłaczają a kto ją lepiej zrozumie niż matka po przejściach:confused::szok::-D:-D:-D

Hej dziewczyny.
miałam wczoraj wieczorem do was zajrzeć ale padłam po zakupach ze zmeczenia i dopiero co sie obudziłam ;))
Mój synek jeszcze śpi.
Mąż poszedł do pracy.. po południu jedziemy do Mc Donalda co ostródy. wszyscy przepadamy za tortillą :-p

Teraz czas na kawusie...
Miłego dnia!!!:happy2:

no witam
Nadrobiłam, mo cosik odpisać póki mała dosypia z jednym okiem już otwartym

a jeden z facetem machjącym swoim przurodzeniem w bokserkach powalił mnie na łopatki miałam go sobie wstawić ale byście mnie yśmiały.......;-):-D
No co ty:-DDawaj go jak Ci się podoba:-D

A my małą kąpiemy co drugi dzień, chyba że się ubrudzi bardzo na dworze to codziennie. M ma atopówkę(AZS) właśnie od wody i wolimy malej nie niszczyć jej naturalnej bariery ochronnej skóry każdego dnia, tym bardziej że ma po mamusi bardzo wrażliwą skórę :wściekła/y:
Moja ni ema atopówki a i tak kapię ja 2-3 razy w tygodniu, chyba ze z piaskownicy albo sie ubrudzi to wiadomo. Bariera ochronna. Cm brudu sam odpada. Warto zapamietać:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczyny z suwaczkami tak zaszalłam że piotrek się ze mnie nabija:-D
Niech sięnie nabija tylko podziwia, ten pirewszy jest super, wyje z kłapouchego.

Patrysiu skasuj ten cytat bo ja juz wiadomość skasowałam bo to bardzo fujjjjjjjjjj
A co to było, kurcze, jak cos to ja nic nie wiem

A my dziś ostatnie szczepienie i kurcze mięłiśmy wczoraj z P zmienic i zapomniałam i dziś samam musze. małej opatrunek na tym szyciu. Aż mnie ciarkiprzechodzą. Jak zdjąć plaster, żeby nie bolało, kurcze a jak przyschło? Chyba najpierw spróbuje namoczyć.:-(

Witam z rana :tak:

Helenka czuje sie dobrze :tak: od wczoraj nie było jeszcze kupy, więc jeszcze zobaczymy, ale jestem dobrej myśli.

Wieje u mnie dzisiaj pioruńsko. W ramach spaceru zaplanowałam wycieczkę do IKEA po drobiazgi :-D

A mój wczoraj usnął w trakcie meczu :-D:-D

...

A my dziś ostatnie szczepienie i kurcze mięłiśmy wczoraj z P zmienic i zapomniałam i dziś samam musze. małej opatrunek na tym szyciu. Aż mnie ciarkiprzechodzą. Jak zdjąć plaster, żeby nie bolało, kurcze a jak przyschło? Chyba najpierw spróbuje namoczyć.:-(

Posmaruj czymś tłustym i poczekaj :tak:

reklama
Do góry