reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
u nas tez sloneczko, wieje za to niemilosiernie
ale juz przyjemniej czlowiekowi
sie robi jak slonko swieci

dzien doberek z rana:)
widze,ze nie tylko mnie dzieci budza o 6:d odrazu lzej mi sie zrobilo:D
dzis tez jestem nie wyspana,dzieciaki i sie zaczescto budzily w nocy a i Damianek o 6 zrobił mi pobutke,kuba nie dawno wstał.
dzis ide do dermatologa,zobaczymy co powie na temat Kuby a i odbiore testy alergiczne-zobaczymy czy te z krwi beda sie roznily od tych skornych.
u nas pogoda ponura-napewno bedzie padac:((((( przygnebia mnie ona.
ide zrobic im sniadanko,musze umyc glowe i uszykowac sie juz pomalu aby pozniej nie latac:)
bede zagladac:)

witam czwartkowo:happy2:
sto lat sto lat dla pauliny anabuby:tak:niech się twój byczek żyje w zdrowiu miłości i przyjaźni:tak::tak:moc buziaczków od całej mojej gromadki ze mną na czele:happy2::happy2::happy2:
paulina to super dziewczyna to już tekst mojej juli a ja od siebie dodam jak wszystkie byki:-D:-D

Witam się czwartkowo.
no witam
Nadrobiłam, mo cosik odpisać póki mała dosypia z jednym okiem już otwartym

No co ty:-DDawaj go jak Ci się podoba:-D

Moja ni ema atopówki a i tak kapię ja 2-3 razy w tygodniu, chyba ze z piaskownicy albo sie ubrudzi to wiadomo. Bariera ochronna. Cm brudu sam odpada. Warto zapamietać:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Niech sięnie nabija tylko podziwia, ten pirewszy jest super, wyje z kłapouchego.

A co to było, kurcze, jak cos to ja nic nie wiem

A my dziś ostatnie szczepienie i kurcze mięłiśmy wczoraj z P zmienic i zapomniałam i dziś samam musze. małej opatrunek na tym szyciu. Aż mnie ciarkiprzechodzą. Jak zdjąć plaster, żeby nie bolało, kurcze a jak przyschło? Chyba najpierw spróbuje namoczyć.:-(
Luna przelej cały opatrunek wodą utlenioną i samo odmięknie.
Jak posmarujesz tłustym to niekoniecznie przejdzie przez cały opatrunek :no:.
Powiem szczerze,że nigdy się nie spotkałam ,żeby opatrunek smarowac czymś tłustym,no ale może mama Helenki ma rację.:tak:
Nadrobiłam to co napisałyście od rana i uciekam małego do przedszkola szykować.

Ale mnie M wkurzył.Zawsze przychodził o 22.00 lub trochę przed, a tu 22.30 a go nie ma.Zaczęłąm sie trochę denerwować że go nie ma.I dzwonię a on mówi że siedzi sobie na dole z moim tatą i mecz ogląda.Jaka swinia,ja tu na niego czekam a on olewka.Mógl chociaż przyjść i sie przywitac i sobie pójść na ten mecz.
Niech spada na drzewo.
No nieładnie zrobił.:no::no:ale taka rasa ci nasi faceci:-D:-D
a już myślałam że wszystkie śpią:-D:-D:-D
pokombinuje dalej z awantarkami a co:-D:-Dmoże sobie mena z gołym torsem wkleje zawsze miło popatrzeć:-D:-D
Ja go szukałam ale nie znalazłam wklejaj popatrzymy:tak:
ja mam taką głupawe że piotrek dziwnie na mnie patrzy i pyta co brałam:baffled::-D:-D:-D nawet przy żelasku wyłam ze śmiechu i to nie wiem z czego:-D:-D:-D
Ja też tak czasem mam że smieje sie a nie wiem z czego:no:
a mój też na meczyk pognał,ale ja miła nie byłam. Obiadu nie ma, i powiedziałam do niego,żeby się bujał. Po całym dniu w robocie on marzy tylko o tym,żeby znowu wymknąć się z domu,haha. Jakie to męskie.:dry:ja sama położyłam dzieciaki spać. Dobrze,że chociaż były dziś dziewczyny u mnie na kawie, a potem ja jeszcze do znajomej z dziećmi pojechałam,boo tak to załamka. Pogoda do bani. Od paru dni nic tylko wieje i mży. Blee
Ci faceci tylko patrzą kiedy zwiać z domu.A pogoda wszystkim humor psuje:tak:
cali faceci.ich to nawet gadami nazwac nie mozna bo obraza dla zwierzat.
co najwyzej pantofelki:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:
Tak tak pantofelki
u mnie na szcsecie pada dopiero dzisiaj,tzn padalo bo juz kolo 21 bylo widac kawalke nieba:-):-)ale rosliny chociaz podlalo:-D
Unas wczoraj też padało a dzisiaj słonce swieci ale jest wiatr i jest zimno:angry:
Moj tato tylko czeka na deszczyk bo cos na podkarpaciu nie bardzo chcioalo padac nie wiem jak dzis ale ponoc niezla susza tam:baffled:

Dobranoc Anabuba

a jest tu jeszcze kto?
My też na deszczyk czekaliśmy bo wszędzie sucho było:shocked2:
ja mam godzine do tyłu to mnie sen nie morzy,a poza tym zrobiłam sobie dziś relaks z dziećmi w sypialni, krótko mówiąc półgodzinny komar w dzień i dobrze mi z tym. A często czułam się jak jakiś złoczyńca,że jak to w domu jestem nie po to aby odpoczywać...
mój się na siłownię zapisał i odżywkę żłopie,a niech mu tam. Ostatnio mam go dość. Sama go na ten mecz wyganiałam,nawet często mówię,żeby nie wracał. A on się łasi itp
Chcę zgubić oponke,matko Patrysia jestem twojego wzrostu ale ważę jakieś 59kg...mogłąbym na brzuchu wyglądać lepiej
Dobrze że sie zdżemnełaś Ale nie przesadzaj z oponkami dawaj zdjęcie ocenimy czy musisz coś zgubić:-)
A to jak kazda czasami ma swojego dosc Potrafia zalezc za skore ale w sumie za to ich tez kochamy:-)
Ja jakos mam problem ze spaniem w poludnie i dobrze bo kiedys jak sie drzemnelam to o 3 nad ranem okna mylam:-D:-D
No to miałaś nadchnienie że okna umyłaś:-D:szok:
noc nadeszła a ja czekam aż się pranie skończy kręcić to rozwiesze na noc to są szanse na nastawienie jutro nowego bo inaczej nie dam rady nie mam gdzie suszyć:no:niech się ta ogoda oprawi nareszcie bo oświruje w domu z moją watachą :tak:no i pranie będzie lepiej schło:-D
No niedziwie sie że w nocy pieżesz jak taka pogoda że nie ma gdzie prania zawiesic.A jeszcze jak jest więcej domowników to tym bardziej.
Ten mój gadziniak mały wysłał mi smsa ,żebym na gadu weszła ,bo jej się nudzi
bo nie ma mnie przy niej :-D:-D:-D:-D
Dzidziuś mój maleńki kurna mać.
Baba 12 lat i za mamusią się stęskniła,że spać nie może.:-D:-D:-D:-D
Stęskniła sie za mamą to dobrze że chce z tobą rozmawiać
Hej dziewczyny.
miałam wczoraj wieczorem do was zajrzeć ale padłam po zakupach ze zmeczenia i dopiero co sie obudziłam ;))
Mój synek jeszcze śpi.
Mąż poszedł do pracy.. po południu jedziemy do Mc Donalda co ostródy. wszyscy przepadamy za tortillą :-p

Teraz czas na kawusie...
Miłego dnia!!!:happy2:
Miłego dnia i dla ciebie ja tez kawusie mam i pisze na BB:-D
A co to było, kurcze, jak cos to ja nic nie wiem

A my dziś ostatnie szczepienie i kurcze mięłiśmy wczoraj z P zmienic i zapomniałam i dziś samam musze. małej opatrunek na tym szyciu. Aż mnie ciarkiprzechodzą. Jak zdjąć plaster, żeby nie bolało, kurcze a jak przyschło? Chyba najpierw spróbuje namoczyć.:-(
To był taki pan co robił sobie sam dobrze:szok::-D:-D:-D
Witam z rana :tak:

Helenka czuje sie dobrze :tak: od wczoraj nie było jeszcze kupy, więc jeszcze zobaczymy, ale jestem dobrej myśli.

Wieje u mnie dzisiaj pioruńsko. W ramach spaceru zaplanowałam wycieczkę do IKEA po drobiazgi :-D

A mój wczoraj usnął w trakcie meczu :-D:-D
No to dobrze że Helence lepiej a M dał ciała:-D

helo helo,najpierw sie na T rozpisalam:-)
moja jubilatka wstala dzis jak uslyszla moj budzik:-):-)taka przejeta:-)
no i mala tez sie obudzil i od 7 nie spi:baffled:ale ze ja leniwa to wlaczylam jej bajke:-D
Malinka dzieki za zyczenia

reklama
Do góry