reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Malina dobre

a u mnie jak to sie u nas mowi-pizdzi gorzej niz w kieleckim

bez urazy dziewczyny.
ja mam taki prezciga na dzialce ze wiatr jest zawsz a jak wieje to duzo silnije niz gdzie indziej.kiedys to nam pape z dachu zerwalo czesciwo tak wialo!ale tarz mam blache to sie nie martwie.
pranie sie robi,zpuka juz wstawiona

a u mnie jak to sie u nas mowi-pizdzi gorzej niz w kieleckim

ja mam taki prezciga na dzialce ze wiatr jest zawsz a jak wieje to duzo silnije niz gdzie indziej.kiedys to nam pape z dachu zerwalo czesciwo tak wialo!ale tarz mam blache to sie nie martwie.
pranie sie robi,zpuka juz wstawiona
madziulanatasza
Fanka BB :)
WITAM W TEN CZWATREK

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PAULINKI Anabuba ja ci dam krowa Magda
To jestem ,dziś pogoda znośna to będę częściej zaglądać ,żandarm w pracy

Malina słodziak cudoa jak dziewczyny wkleić wam tego faceta w posta????????????bo jest boski![]()
Szkoda ,że mój tak nie potrafito tak na dobry humor cały dzień![]()

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PAULINKI Anabuba ja ci dam krowa Magda

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
i nadal nie moge wlaczyc opery.tzm wlaczam ale jak tylko wlaze na BB to sie wylacza

i musze na tym IE dzialac atak go nie lubie!!!!!!!!!!!! nie ,oge miec kilku stron jednoczesnie otworznych

madziulanatasza
Nad morzem znośna ,chmury są ,ale nie wieje i nie pada...a moich ponad 1000 to już nikt nie widzino i z tego wczoraj też wyłam
ewon to u ciebie jak u mnie ha ha no w szczecinie dzisiaj pogoda do banidaj nam znać o i jak po lekarzu
joanna gratki z okazji przekroczenia magicznego tysiaka postów![]()

madziulanatasza
Twój m cichy sabotaż na bb zrobił ,też zazdrosny ,że przesiadujesz i popsuł,mój m oficjalnie uznał ,że jestem uzależniona ...coś w tym jest na pewnoi nadal nie moge wlaczyc opery.tzm wlaczam ale jak tylko wlaze na BB to sie wylaczai musze na tym IE dzialac atak go nie lubie!!!!!!!!!!!! nie ,oge miec kilku stron jednoczesnie otworznych
![]()
reklama
piotrek wczoraj jak kombinowałam z suwaczkami wył powiedział że wyglądam jak dzieciak z wypiekami

no co nie wychodziło mi
a chyba mam sposób na bardziej przespane noce antka......zawsze było tak że antek jak budził się koło 15-16 nie dawałam mu już spać i potem koło 20 padał przy butli no a potem budził się od 23 co godzinę a ostatnio koło 2 jak się budził to płakał marudził godzinę padaliśmy już......no i wczoraj zasnoł mi o 17 mówie dobra niech śpi no i spał patrzę 21 no nic na śpiocha ubieram go w piżamę obudził się uśmiechnięty dałam mu mleko o 21.30 zjadł do łóżeczka gadał do siebie do 22.20 i w efekcie dzisiaj obudził się o 2 do picia poszedł spac dalej potem koło 4 dostał smoka i dalej spał no i o 6 zjadł mleko i spał do 8.........no i jestem zadowolona będziemy go później karmić i kłaść spać to może będzie lepiej spał

madziula gratki za tysiaka postów no trzeba się upominać jak joanna

a chyba mam sposób na bardziej przespane noce antka......zawsze było tak że antek jak budził się koło 15-16 nie dawałam mu już spać i potem koło 20 padał przy butli no a potem budził się od 23 co godzinę a ostatnio koło 2 jak się budził to płakał marudził godzinę padaliśmy już......no i wczoraj zasnoł mi o 17 mówie dobra niech śpi no i spał patrzę 21 no nic na śpiocha ubieram go w piżamę obudził się uśmiechnięty dałam mu mleko o 21.30 zjadł do łóżeczka gadał do siebie do 22.20 i w efekcie dzisiaj obudził się o 2 do picia poszedł spac dalej potem koło 4 dostał smoka i dalej spał no i o 6 zjadł mleko i spał do 8.........no i jestem zadowolona będziemy go później karmić i kłaść spać to może będzie lepiej spał

madziula gratki za tysiaka postów no trzeba się upominać jak joanna

Podziel się: