reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a jak dziewczyny wkleić wam tego faceta w posta????????????bo jest boski:-D

Załączniki

• 4701.gif
    4701.gif
    45,8 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Malina dobre:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a u mnie jak to sie u nas mowi-pizdzi gorzej niz w kieleckim:-D:-D:-D:-Dbez urazy dziewczyny.
ja mam taki prezciga na dzialce ze wiatr jest zawsz a jak wieje to duzo silnije niz gdzie indziej.kiedys to nam pape z dachu zerwalo czesciwo tak wialo!ale tarz mam blache to sie nie martwie.
pranie sie robi,zpuka juz wstawiona

no i z tego wczoraj też wyłam:-D:-D
ewon to u ciebie jak u mnie ha ha no w szczecinie dzisiaj pogoda do bani:no:daj nam znać o i jak po lekarzu:tak:
joanna gratki z okazji przekroczenia magicznego tysiaka postów:happy2::happy2:

WITAM W TEN CZWATREK:-D
a jak dziewczyny wkleić wam tego faceta w posta????????????bo jest boski:-D
Malina słodziak cudo

to tak na dobry humor cały dzień:-D:-D:-D
Szkoda ,że mój tak nie potrafi:-D:-D:-D:-D:szok:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PAULINKI Anabuba ja ci dam krowa Magda:-D:-DTo jestem ,dziś pogoda znośna to będę częściej zaglądać ,żandarm w pracy:tak:

i nadal nie moge wlaczyc opery.tzm wlaczam ale jak tylko wlaze na BB to sie wylacza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i musze na tym IE dzialac atak go nie lubie!!!!!!!!!!!! nie ,oge miec kilku stron jednoczesnie otworznych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no i z tego wczoraj też wyłam:-D:-D
ewon to u ciebie jak u mnie ha ha no w szczecinie dzisiaj pogoda do bani:no:daj nam znać o i jak po lekarzu:tak:
joanna gratki z okazji przekroczenia magicznego tysiaka postów:happy2::happy2:
Nad morzem znośna ,chmury są ,ale nie wieje i nie pada...a moich ponad 1000 to już nikt nie widzi:dry:Ale oczywiście gratki dla Joanny,my tysiącpostowcy musimy się trzymać razem:tak:

i nadal nie moge wlaczyc opery.tzm wlaczam ale jak tylko wlaze na BB to sie wylacza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i musze na tym IE dzialac atak go nie lubie!!!!!!!!!!!! nie ,oge miec kilku stron jednoczesnie otworznych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Twój m cichy sabotaż na bb zrobił ,też zazdrosny ,że przesiadujesz i popsuł,mój m oficjalnie uznał ,że jestem uzależniona ...coś w tym jest na pewno

reklama
piotrek wczoraj jak kombinowałam z suwaczkami wył powiedział że wyglądam jak dzieciak z wypiekami:-D:-D:-Dno co nie wychodziło mi:tak:
a chyba mam sposób na bardziej przespane noce antka......zawsze było tak że antek jak budził się koło 15-16 nie dawałam mu już spać i potem koło 20 padał przy butli no a potem budził się od 23 co godzinę a ostatnio koło 2 jak się budził to płakał marudził godzinę padaliśmy już......no i wczoraj zasnoł mi o 17 mówie dobra niech śpi no i spał patrzę 21 no nic na śpiocha ubieram go w piżamę obudził się uśmiechnięty dałam mu mleko o 21.30 zjadł do łóżeczka gadał do siebie do 22.20 i w efekcie dzisiaj obudził się o 2 do picia poszedł spac dalej potem koło 4 dostał smoka i dalej spał no i o 6 zjadł mleko i spał do 8.........no i jestem zadowolona będziemy go później karmić i kłaść spać to może będzie lepiej spał:tak::tak:
madziula gratki za tysiaka postów no trzeba się upominać jak joanna:-D:-D

Do góry