reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

sol nie zadzialao.optwera sie wsyztko a jak sie zaloguje na BB to wywala:wściekła/y:
dobra ide sprztanac bo mi wczoraj nielzy bajzel zronili,no i mala sie zajca w koncu:sorry2:
do pozniej
i dzieki za zyczenia

reklama
Witam przy kawce i bez dzieci :cool2: Jaka cudowna cisza :-D:-D:-D
Benjamin jest w przedszkolu, a maluchy w mini przedszkolu :-)
Szkoda, że tylko 2 godziny ;-)
Podziwiam ,mnie by się nie chciało na 2 godz prowadziś ,bo ledwo bym wróciła do domu musiałabym iść z powrotem

Kurczę, dziewczyny, ja już nie wiem co mam robić. Od wczoraj w Piotrusia coś wstąpiło i bez przerwy wyje. Nic mu nie pasuje, jak się uspokaja to na kilka minut i to tylko wtedy, kiedy coś naprawdę go zainteresuje, a później znów wyje i wyje i wyje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Teraz też siedzi w łóżeczku i wyje :angry: Wydaje mi się, że to mogą być zęby, chociaż nie mogę się niczego w buźce dopatrzeć. Smarowałam mu dziąsła Dentinoxem - bardzo mu smakowało, ale nie pomogło. :no: Nie wiem co mam robić, wykańcza mnie to psychicznie, mam już takie nerwy, że chyba zaraz usiądę obok tego łóżeczka i też zacznę wyć. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Myszunia nie mam pojęcia ,albo coś go boli ,albo ma zły humor i cię trenuje,ale skoro jak go cos zainteresuje nie wyje to chyba to drugie,wymyśl dla niego fajną zabawę ,no i trudno ,ale takiego wyjca bez powodu chyba dobrze by było go lekceważyć ,w końcu krzywda mu się nie dzieje....trzymaj się myszunia:tak:

U nas dzisiaj jest duuuzo cieplej niz wczoraj:tak::tak::tak:Swieci slonce i jest od rana 12 stopni w cieniu:-)
Jakos mam dzisiaj lepszy humor:tak:Mlode juz szaleja a Dominik w przedszkolu:-)

myszunia mdziulanatasza ma rację czasami najleiej zlekceważyć.....ja tak misłam wczoraj z całą 3 wyli skArżyli na siebie i znów wyli.....................

reklama
Do góry