reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agnes, nie mam viburcolu. Myślisz, ze mogę mu zaaplikować przeciwbólowo calpol, albo Ibufen?
Właśnie zasnął! :szok::szok::szok::szok: Nawrzeszczał się, nawrzeszczał i padł w łóżeczku. Jaka ulga :zawstydzona/y:
...
Myszunia nie mam pojęcia ,albo coś go boli ,albo ma zły humor i cię trenuje,ale skoro jak go cos zainteresuje nie wyje to chyba to drugie,wymyśl dla niego fajną zabawę ,no i trudno ,ale takiego wyjca bez powodu chyba dobrze by było go lekceważyć ,w końcu krzywda mu się nie dzieje....trzymaj się myszunia:tak:
No właśnie nie wiem, czy to tylko marudzenie. Od wczoraj jest taki nieswój i wydaje mi się, że może go coś boleć, ale nie jestem pewna.
Pewna jestem tylko jednego, jak tak dalej będzie to ja chyba zwariuję. :angry:
Acha i lekceważenia też próbowałam - wtedy się wścieka normalnie i rzuca się na podłogę, albo bije, drapie i piszczy. Normalnie jak nie moje dziecko. Nie wiem co mu jest :-:)-:)-:)-(

reklama
a jak dziewczyny wkleić wam tego faceta w posta????????????bo jest boski:-D
Ale bomba

dziewczyny, wczoraj lało i znów zalało mi sypialnie.No kuźwa ile jeszcze. 3 lata juz to zglaszamy a oni tylko przychodza i rozkladaja rece, ***** robią. Juz do prezesa pisalam, niby sie ruszyli a i tak nie naprawili. tak spaprali docieplenie bloku, że szok. I terazzamiast na spokojnie sie z mala szykowac i pojsc na to szcepienie, to latam , zbieram i czekam na pajace za spółdzielni. Ech

malinka chetnie lae mam kupe roboty a do skzoly isc musze.
Mysziunia a moze cos go boli-daj mu paracetamol.nie zaszkodzi a moze pomoze.moze glowa go boli albo brzuszek?
albo przez ta pogode

Ale bomba

dziewczyny, wczoraj lało i znów zalało mi sypialnie.No kuźwa ile jeszcze. 3 lata juz to zglaszamy a oni tylko przychodza i rozkladaja rece, ***** robią. Juz do prezesa pisalam, niby sie ruszyli a i tak nie naprawili. tak spaprali docieplenie bloku, że szok. I terazzamiast na spokojnie sie z mala szykowac i pojsc na to szcepienie, to latam , zbieram i czekam na pajace za spółdzielni. Ech

jak masz umowe najmu to zaloz im sparwe o zaniedbanie!sa na to artykuly:-)
teraz juz ide na parwde.pa

Jestem:zawstydzona/y:

Wczoraj niemiałam kiedy wejsc...:zawstydzona/y:

I nawet nie mamjak nadrobic, za dużo tego a roboty w cholere, bo wczoraj nicnie sprzątałam, m mial posprzatac jak byłam u Patrysi, ale ocywiscie tylko gary umył, więcej "nie miał czasu":baffled:.. juz nie chciałam sie kłócic, ale mu powiedziałam ze ja tez nie bede miala czasu sprzątac:baffled::baffled:

ANABUBA 100 lat dla Paulinki!!!!!! :tak:

Ja za bardzo nie mma jak posedziec, bo syf w domu taki że szkod asłów..
kupiłam sobie czoraj fajny olejek do podgrzewacza- jeden francuska wanilia(jescze niewypróbowany) a teraz używam czarnj jagody-super pachnie:tak::tak::tak:
Tylko nie było w Auchanie podgrzewaczy bezzapachowych i kupiłam póki co czarną jagodę też, więc wanilię wyrpóbuję dopiero jak znajde gdzies zwykłe podgrzewacze...:tak:

reklama
Do góry