Bo to tak jest.Klaudia miała 56 cm i 3600 g ,aKsawek jak się urodził miał61 cm,a ważył 4180 g,też był kawał chłopa z niegodlatego więcej dzieci nie chcę ,bo co jedno to o pół kilo większe
Jak pierwsze duże to na ogół drugie większe.
Gdyby mój Kuba urodził się w 40 tc to lekarz mówił ,że na pewno przekroczył by 5.200

Klaudia na 7 miesięcy ważyła równe 10 kg.AS
Jeju jaka Ona była duuuzaJa nigdy nie widziałam tak duzego noworodka
:-)
Moje 4,5 kg wazyły jak mialy ponad 7 miesiecy ale byly mniejsze![]()
Z zębami nic nie wiadomo.nie wiem czy jeszcze jest ale były po 43zł, ja ostatnio w carrefourze kupowałam 150 szt za 75 zł
tak wyszły jej 2 w ciągu 1 tygodnia, pierwszy tydzień temu w środę i nie ma już bezzębnych dziąsełek:-) dumn jestem z mojej "dużej" córci
bezbolesnego szczepienia życzymy
Moja Klaudia pierwsze zęby miała na mikołaja czyli 4.5 miesiąca.
w ciągu tygodnia wyszło jej pierwsze 6

i bez nawet żadnego płaczu.
Co zajrzałam to więcej ząbków było.
Kuba nie miał zębów do 7 miesięcy a potem wszystkie z mega bólem.
Kuba miał takie bóle,że żeby on cokolwiek spał to siadałam na dywanie w kokardkę i kładłam go w nogi jak w kołyskę.
Ile dałam radę go tak wybujać to tyle spał.
Czasami było to 30-40 minut na całą noc.

Ale jak widać dałam radę,więc i Wy sobie poradzicie.
My to wszystkie kobiety cyborgi jesteśmy.
Nam kłopoty w niczym nie przeszkodzą.

Oj ja też wolę rodzić takie wielkoludy niż chodzić do dentysty.As podziwiam urodzić wielkoluda to sztuka,wiem coś o tymja sie tak bałam ,bo mnie gin postraszył,że może się zaklinować ,ze będę sie męczyła,że się tak zaparłam ,3 patre i taaaaraa
wiesz ja czasami mówię ,że wolę rodzić niż do dentysty chodzić ,bo poród to jest jakby poza progiem świadomości,boli ,ale mija prędko czas ,a potem się tego bulu tak nie pamięta,,,a zębby,chyba mi coś schrzaniła ,bo mnie boli jescze jak po kanałówce gryzę

superwiki jakie 40zł mniej,nam szło jakieś 2,5 paczki pampersów na miesiąc do tej pory więc będziemy do przodu ok 90zł![]()
W to miejsce małej coś kupisz.