reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dlaczego niezadobry humorek?
M sie podobał paznokiec i powiedział ze mam jehac do Ciebie zroic sobie wszystkie:-D
heh to wpadaj ;-)
madziula dobre:-D:-D:-D:-D:-D
ja wczoraj co zbereźniejsze awantarki to piotrkowi pokzywałam a ten do mnie w końcu "malina ty napewno awantarek wybierasz???":-D:-D:-D
antośko zasnoł a ja ubiłam wołowinke swoją zawinełam w folie ich jeszcze na talerzu ziemniaczki obrałam i zrobiłam pycha surówe sałata ogórek pomidor rzodkiewka papryka do tego pęczek koperku pęczek natki i sosik czosnkowo-ziołowy jami:-D
madziula robię tą wołowine według twego przepisu mam nadzieję że wyjdzie super:tak:co z twgo że ja technik gastronom bij zabij nie pamiętam czy kiedyś w szkole robiliśmy wołowine:confused::confused:a zresztą ja szkołe gastronomiczną robiłam 12 lat temu:-pa mam amnezje:-p:-D
hehe malina no wlasnie czy Ty tylko avatarek wybieralas?? :-p:-p:-p
napisz jak wyszla smacznego :-)

reklama
Świerzych ogórków z pomidorami nie powinno sie łączyc ,ale z innym zielskiem można,rób ,rób malinka będzie pycha ja też idę przygotować sobie składniki do pizzy

madziula jak robisz pizze to jak się diecisz to też ją jesz czy robisz sobie coś innego??????bo ja bym zjadła coś innego ale nie wiem czy na dietce warto a pizza...............hmmmmmmm......no zjadła bym ale boje ię że tak ją lubie że na jednym kawałku by się nie skończyło:no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja zmykam dziewczyny bo ma znajoma przyjechac...
ja juz potarlam ziemniaki i cebule na moje placki... potem tylko doprawie i bede smazyc a sosik z knorr :-D
obiad gotowy...
malinka a na co Ty masz ochote?? znajdziesz cos dla siebie :tak:
madziulanatasza - mmmmmmmmm pizze bym soebie zjadla :tak: mniam mniam ale mi smaka narobilas wpadam na kawalek :cool2::cool2::cool2:

do potem ;-)

Ja też jem mówiłam że wystarczy ,ze słodyczy nie jem i po 18 nic oprócz ewentualnie owoca czy wafla jak mnie zassie jem sobie całkiwm spory kawałek ,najadam sie i mam swięty spokój ,chociaż nie powiem że jak k.dojada ppizze na kolację to walcze ze sobą ,ale widze pierwsze efekty ,bo mam lużniej w dżinsach:-D:-Dwięc nie zmarnuję tego dla byle pizzy na dokładkę:-D

Własnie przeglądałam sobie pudelka,jakie oni tam głupoty piszą niekiedy to szoka najgorsze są komentarze ludzi..nie maja wstydu chowając sie pod brakiem własnego choćby loginu jakiegoś

reklama
Do góry