reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja zmykam sie kapac...
moze zobacze moment prawdy ale to jest pod znakiem zapytania :baffled:
wiec narazie sie zegnam ale moge jeszcze wrocic :-D:tak:

reklama
A ja się tak bałam, że nie dam rady nadrobić,a tu taka pustka.

ja kocham takie rzeczy, ale w dwójki chyba nie wlizę:-p

Na życzenie Joasi wklejam zdjęcia z dzisiejszych szaleństw ;-)
Szaleństwa pierwsza klasa:tak:

:-:)-:)-:)sad::sad::-:)-:)-:)-:)-(
Oj, ja nie mogę patrzeć jak taka smutaśna jesteś, weź się uśmiechnij, bo aż księżyc się chowa, no, no , no dalej, nie wstydaj się...

No i dotarłam do domu:tak:Byłam u gina,na zakupach i u siory:-)
Jak tam wiercipalec? Ja też już niedługo swojego odwiedzę, oj, ale się nasłucham, już się boję...

a na dworze to pokazała klasę.
Założyłam jej pampersa na plac zabaw bo dziś chłodno i tak po godzinie zawołała siku mimo że pampka miała.Poleciałyśmy w krzaczki i wysikała się na trawkę.Ale jestem przeszczęśliwa.:-):-):-):-):-):-):-)
a jak wróciłyśmy ze spaceru zasunęła do nocnika i zrobiła siku i kupę.cud miód.
Wpadka absolutnie nie ważna. Zuch dziewczyna. Brawa pod sam sufit!!!

witam mamusie jestem nowa i witam milusio :-)
My również milusio witamy, opowiadaj o sobie:-)

Mlode juz umyte i Wiktoria w łozeczku a Klaudia u mnie na apka:tak::tak::tak:M robi Im mleczko i mam nadzije ze zaraz usna:-)
A Dominik przebiera sie własnie w pizamke i teraz zaraz wygonie Go spac:tak::tak::tak:
Moja ginka zapisala mi plastry anty:-);-)

reklama
No moja punkt ósma dostała butle i zasnęła sama.
Dziś ani razu nic do nocniczka nie zrobiła. Kurcze no. A jutro do mamy mamy jechać i co ja mam zrobić? nocnik pod wózek wcisnąć?

Do góry