reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Nie to że mnie kocha to napisał już jako ostatni sms a wczesniej napisał coś jeszcze włącz ggnie rozumiem,zabolała Cię to że napisał że Cię kocha?????![]()
Witam my sie już poznałysmy na wątku uzależnionychwitam mamusie jestem nowa i witam milusio :-)

witamy,ostrzegamy uzależnisz sie tak jak mywitam mamusie jestem nowa i witam milusio :-)

luna665
Mama grudniowa 2007
A ja się tak bałam, że nie dam rady nadrobić,a tu taka pustka.

ja kocham takie rzeczy, ale w dwójki chyba nie wlizęMoże któraś z was będzie zainteresowanaPończochy kabaretki OKAZJA 12zł DWIE PARY (630380495) - Aukcje internetowe Allegro

Szaleństwa pierwsza klasaNa życzenie Joasi wklejam zdjęcia z dzisiejszych szaleństw ;-)

Oj, ja nie mogę patrzeć jak taka smutaśna jesteś, weź się uśmiechnij, bo aż księżyc się chowa, no, no , no dalej, nie wstydaj się...:--
-
sad:
:-
-
-
-
-(
Jak tam wiercipalec? Ja też już niedługo swojego odwiedzę, oj, ale się nasłucham, już się boję...No i dotarłam do domuByłam u gina,na zakupach i u siory:-)
Wpadka absolutnie nie ważna. Zuch dziewczyna. Brawa pod sam sufit!!!a na dworze to pokazała klasę.
Założyłam jej pampersa na plac zabaw bo dziś chłodno i tak po godzinie zawołała siku mimo że pampka miała.Poleciałyśmy w krzaczki i wysikała się na trawkę.Ale jestem przeszczęśliwa.:-):-):-):-):-):-):-)
a jak wróciłyśmy ze spaceru zasunęła do nocnika i zrobiła siku i kupę.cud miód.
My również milusio witamy, opowiadaj o sobie:-)witam mamusie jestem nowa i witam milusio :-)
Mlode juz umyte i Wiktoria w łozeczku a Klaudia u mnie na apka

M robi Im mleczko i mam nadzije ze zaraz usna:-)
A Dominik przebiera sie własnie w pizamke i teraz zaraz wygonie Go spac

Moja ginka zapisala mi plastry anty:-);-)

A Dominik przebiera sie własnie w pizamke i teraz zaraz wygonie Go spac

Moja ginka zapisala mi plastry anty:-);-)
wiktoria12
No moje bobas też już spią
wiki twoje to zawsze o tej godzinie spią,bym sie zdziwiła jakby nie spałyNo moje bobas też już spią

wiktoria12
A nowłaśnie niedawno zasneły Martynka poszła spać później bo spała dzisiaj po połedniu a Kamilek zasną o 19:00 i wstał o 20:00 ale też już spi
reklama
Podziel się: