reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kiedys zrobie i powiem Wam, czy warto
chyba, że chcecie przepis juz teraz i to nie ja bede króliczkiem

reklama
witam dopiero ta pora:))

lepiej pozno niz wcale:tak:

Rano pobudka sniadanko, szybkie ogarniecie siebie i Laury Podrzucilam Laure do kolezanki bo ja do gina musialam jechac a jak wiadomo moj w Polsce.Wrocilam po Laure o 13:30 zjadlam u kolezanki obiadek i wrocilysmy do domku.Potem Laury drzemka i podudka z goraczka nie wiem skad ale byc moze z zebow bo jej 5-ki wychodza:baffled:jeszcze cale sie nie pokazaly a byc moze z tesknoty bo non stop mowi o tatusiu.Do kolezanki zabralam nocnik i laura dzielnie z niego skorzystala.
Ogarnelam mieszkanie bo balagan niemilosierny a konkretnie chodzi o ciuchy:sorry2: sterta prasowania ale co tam jutro tez jest dzien.

Na rano umowilam sie z kumpela na plac zabaw o ile bedzie cieplo a popoluidniu byc moze wybiore sie do kuzynki

Laura juz spi wiec moge poczytac co sie dzialo jak mnie nie bylo:-)

Anabuba wysciskaj Pauline

Do góry