reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

co do prezentow-dostala bluzke,rasjtopy,kiecke na lato i kapelusz.od chrzestnej ma dostac kask na rower.i dostala jeszcze 180zł!!!!!!!!!!!!!
hurrrrrraaaaa bedzie na ksiazki:-D:-D:-D:-D:-D do 2 klasy,a przynajmniej na ich czesc;)
malin ato wkleje te fotki,zraz
a ja dzis kichalam przez pol dnia i Paulina tez ,szczegolnie na dworzu albo po dworzu.ten waitr przyniosl za duzo pylkow

reklama
Balam sie tez ze zapomne ale pzypominanie mam w telefonie:-D:-D

Bralam zastrzyk nic mi nie bylo ale po czasie tzn po 9mc zaczelam plamic i odstawilam Potem przez chyba 6mc nie mialam okresu

ja brala leczniczo i nie mialam okresu przez 1,5roku i daltego po dluzszym czasie czyulam sie jak kobieta w menopauzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a to zimno a to goraco i mialam tak popaprane nastroje i w ogole ze juz sama ze soba nie moglam wytrzymac!!!!!!!no ale jakos endometrioze trzeba bylo leczyc

noramlnie zrobilabym w sobote ale z Paulina ten numer nie przechodzi poki co.maja byc 7 i tyle:-):-):-):-)

<Caramba> ... moja matka przecież w rzeźni robi
<Ruby> że co *****?
<Caramba> w szpitalu w czeladzi
<Caramba> pamiętam jak kiedyś mi opowiadała, jak przychodzi facet i mówi, że ma jakąś narośl między pośladkami, czy coś w tym stylu
<Caramba> no to jakaś tam lekarka wyszła z tego pokoju co to jest na każdym oddziale i w nim zawsze wszyscy siedzą, palą i się opierdalają
<Caramba> polazła z facetem do zabiegowego...
<Caramba> Wraca za minute, cała popłakana, rozmazana itd
<Caramba> wszyscy się pytają "Co się stało, co się stało? "
<Caramba> a ona mówi, że wlazła z tym gościem do pokoju, ten zdjął portki, rozchylił pośladki, wymacał coś tam i wskazując palcem powiedział "Ooo, tutaj"
<Caramba> diagnoza była prosta i brzmiała miej więcej tak: "panie, pan se dupę umyję, bo to żadna narośl tylko ***** panu przyschło"
Z takimi dziećmi trzeba troszkę inaczej postępować:tak:
a kawałek dobry :-D:-D:-D

As jak sobie poradziłas jak kuba sie dusił?
Agnes ja to już zaprawiona w bojach.
Do góry nogami ,na kolano głową w dół i klepanie po plecach ,aż załapie oddech.
Jak tak nie da rady to ja już kiedyś jak młody połknał kredkę to o ścianę plecami go tłukłam ,bo już siny był i piany na buzi dostał.
Co chwila sprawdzasz,ćzy nie łapie oddechu i do bólu aż załapie.
Karetka w takiej sytuacji na pewno nie zdąży przyjechać.
Jak uratujesz to dziecko żyje.:-(
Takie są realia.:-:)-(

anabuba moja jula z urodzinami i tortem też by nie wytrzymała do weekendu w tym roku wypadł jej w poniedziałek chciałam zrobić 2 dni wcześniej ona nie bo ona ma jeszcze 4 lata nie 5 no to w następną nie bo ona ma w poniedziałek i koniec kropka:tak::tak::tak:
as dobrze że tak się skończyło:tak::tak:
ja raz miałam taką przygode z adamem miał może 2 latka bawił się na podłodze i nagle patrzę a on sinieje i siły nie ma się podieśc podleciałam do niego otworzyłam buzie i paluchami wyrwałam z gardła połówkę plastikową od jajka z niespodzianką dopiero po wszystkim jak on się uspokoił to się rozpłakałam......w emocjach zadziałałam jakoś machinalnie:tak:

reklama
Do góry