reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joanna jak robisz zurek.Też muszę zrobić.
tylko ja nie chce robic taki z proszku gotowy tylko taki prawdziwy.Może któras ma fajny przepis.:-)

reklama
tylko ja nie chce robic taki z proszku gotowy tylko taki prawdziwy.Może któras ma fajny przepis.:-)
ja uwielbiam zurek...
wstawiasz wode kostka rosolowa, warzywa, lisc laurowy i zeiele angielskie
w osobnym garnku gotujesz jajka...
jajka ugotowane trzesz na tarce...
mozesz do gotujacej zupy dodac troche kwasku :tak: w zaleznosci jak lubisz...
po ugotowaniu sie warzyw trzesz na tarce...
wszystko ztarte dodajesz do zupy
jak gotuje sie zupka dodajesz troche wody z maka do zageszczenia... i smietane...
na koniec doprawiasz ostatecznie do smaku dajesz maggi
podajesz z zeimniakami najlepeij jak na ziemniaki dasz boczek na male kosteczki wczesniej podsmazony na patelni... (mozesz rowniez dodac do zupy zamiast na ziemniaki)
chyba sie poczytasz :-D

Agnes ja Cię nie poratuję, ale jak któraś ma to i ja skorzystam, bo mój lubi.
Pewnie zaraz Malinka puści odzew, hihi

luna jak byś zgadła:-D:-D:-D:-Dja robie dokładnie tak samo jak patrysia czasami dla smaku dodaję zupe ogonową w proszku taką z winiar i jest jami:tak::tak::tak::tak:
beata obrączki śliczne bardzo mi się podobają ja się zastanawiam gdzie ja swoją pierdyknełam:confused::confused::confused:ale po co mi to wiedzieć i tak nie nosze:-D:-Da by się piotrek zdziwił jak bym zaczeła nosić:szok::-D:-D:szok:
ewon mojemu piotrkowi też do ślubu nie spieszno:no:ale co się dziwić jak ja rozwodu nie mam:-D:-D:-D:-Dmamy termin rozprawy o zaprzeczenie ojcostwa w końcu antek będzie miał nazwisko tatusia:-D:tak:pomijam fakt że papiery złożone 5 grudnia a termin na 10 czerwca:szok::szok::szok:no to jeszcze rpzwód i będzie tak jak być powinno:tak::tak:

ja nie lubie zupy pieczarkowej ani grzybowej...
moj m lubi ale maly juz jadl bodajze... bo kiedys zrobilam mojemu :tak:
ogorkaowa tez lubi mlody :tak:

Oliwka to wszami każdą zupę,do tego nie trzeba jej namawiać.Wczoraj zjadłą całą miche zupy ogórkowej i na dzis tez ma bo zostało.takze jak wstanie będzie się zajadac.:tak::tak::tak::tak:

ja dzisiaj robie pomidorówkę na wyraźne życzenie julki bo ona uwielbia:tak::tak:
agnes myślę że oliwka pieczarkową spokojnie może już jeść:tak::tak:

zaglądam do Was a tu same apetyczne tematy na tapecie :-D

Pochwalę się w końcu Lence wybił się drugi ząbek:tak::tak::tak:
Mam nadzieję ,że juz nie będzie taka marudna i będę mogła częściej zajrzeć tutaj choć staram się na bieżąco nadrabiac jak śpicie:-D
Muszę ją uspić bo to jej pora na drzemkę i zaraz później wracam;-)

reklama
No to Oliwka mi juz wstała,no to se pospała 40min :szok::szok::szok::szok::szok: więcej jej spac tak wczesnie nie położę :no::no::no::no: teraz na bank bedzie mi popołudniu marudzić trudno sie mówi :-)

Do góry