reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a dawałyscie już swoim dzieciakom zupy pieczarkowej ???? bo ja tak zamierzam ja bardzo lubie i M też :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Nie, moja nie ma szans spróbować, bo my grzybów nie cierpimy. Ale wczoraj wcinała ze mną zupke jarzynową z porem, kapuchą, papryka i w ogóle ze wszystkim co tylko na straganach wyczaiłam. Nic jej nie było. A uszy się trzęsły.

reklama
malinka ja na rozprawe o alimenty czekalam z 7mies,a pozniej sie jeszcze tez tyle ciagnela:( ale o pozbawienie praw to czekalam z rok i skonczyla sie na pierwszej sprawie:) jedyne to pocieszenie hehe. a z rozwodem to fakt dlugo sie czeka(ja nie mialam ale kolezanka:) )

ja juz nie nalegam na slub(a chcialmaby moja mam dorzyla,ale niestety nie dorzyla:( i ze wzgledu na to aby Kuba mial nazwisko Julka ) ale teraz to juz mi obojetne.bo znam osoby ktore wziely slub przez rodzicow i ciaza i sie oszukuja,wole zyc na kocia lape chyba hheeh sa plusy i minusy oczywiscie.

luna jak byś zgadła:-D:-D:-D:-Dja robie dokładnie tak samo jak patrysia czasami dla smaku dodaję zupe ogonową w proszku taką z winiar i jest jami:tak::tak::tak::tak:
beata obrączki śliczne bardzo mi się podobają ja się zastanawiam gdzie ja swoją pierdyknełam:confused::confused::confused:ale po co mi to wiedzieć i tak nie nosze:-D:-Da by się piotrek zdziwił jak bym zaczeła nosić:szok::-D:-D:szok:
ewon mojemu piotrkowi też do ślubu nie spieszno:no:ale co się dziwić jak ja rozwodu nie mam:-D:-D:-D:-Dmamy termin rozprawy o zaprzeczenie ojcostwa w końcu antek będzie miał nazwisko tatusia:-D:tak:pomijam fakt że papiery złożone 5 grudnia a termin na 10 czerwca:szok::szok::szok:no to jeszcze rpzwód i będzie tak jak być powinno:tak::tak:
Pztrysiu, przepraszam, Twojego postu nie zauważyłam.
Malinka, przerób sobie obraczke na coś innego, bo po co Ci ona?
Co do spraw sądowych, ech, ja mam spotkanko 14 tm

Pochwalę się w końcu Lence wybił się drugi ząbek:tak::tak::tak:Mam nadzieję ,że juz nie będzie taka marudna
No to piekne wieści, troszkę jej ulży chociaż ten jeden:-). Ale jak rośnie, to tez swędzi:-(. Ale już bedzie lepiej.

zaglądam do Was a tu same apetyczne tematy na tapecie :-D

Pochwalę się w końcu Lence wybił się drugi ząbek:tak::tak::tak:
Mam nadzieję ,że juz nie będzie taka marudna i będę mogła częściej zajrzeć tutaj choć staram się na bieżąco nadrabiac jak śpicie:-D
Muszę ją uspić bo to jej pora na drzemkę i zaraz później wracam;-)
no to super
moze juz jej ulzy i nie bedzie taka marudna :tak:

Zostawić was na chwilke same i tyle do nadrabiania :-p

My z Helen już po zakupach, zrobiłam listę i się zebrałam... A teraz rozmrażam zamrażarkę... Pierwszy raz :-p

Helena marudna, ale ni myśli o spaniu... wesoło dzisiaj będzie...

Ale przynajmniej ciepło się zrobiło i pójdziemy popołudniu do parku :tak:

Jeszcze wam nie powiedziałam jaki miałam ubaw jak wczoraj obserwowałam M jak gania za małą po sklepie. Ona jakby się szaleju napiła :-D Widok piękny :-D

Ostatnia edycja:
Zostawić was na chwilke same i tyle do nadrabiania :-p

My z Helen już po zakupach, zrobiłam listę i się zebrałam... A teraz rozmrażam zamrażarkę... Pierwszy raz :-p

Helena marudna, ale ni myśli o spaniu... wesoło dzisiaj będzie...

Ale przynajmniej ciepło się zrobiło i pójdziemy popołudniu do parku :tak:

Jeszcze wam nie powiedziałam jaki miałam ubaw jak wczoraj obserwowałam M jak gania za małą po sklepie. Ona jakby się szaleju napiła :-D Widok piękny :-D
moj mlody jeszcze tez nie spi i nie chce mu ise :szok::szok::szok:
no to widokm musial byc super nabawilas sie co :cool2:
:shocked2:matko tylko na chwile sie odwrocic i juz tyle do czytania.zaczynam sie gubic heheheh
my tak zawsze ;-)

Melduję się i ja :-)
Wszystko przeczytałam co nabazgrałyscie, ale oczywieście nie wiem co komu :-D

Witam trzy nowe mamy. Na jakim forum grasujecie ???

reklama
Do góry