reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

greti ja na maluchy pl:) tu jestem tak naparwde od niedawna:)

ptrysia no to jak ja bede nadazac?:D bo ja tylko od rana do 13 moge posiedziec:/

reklama

ptrysia no to jak ja bede nadazac?:D bo ja tylko od rana do 13 moge posiedziec:/
A dlaczego akurat tylko w tych godzinach?

Nie martw się, nie jesteś sama, ja tez nadążyć nie mogę :-D
Jak mam czas to troche podczytuję, czasami się odezwę, bo na więcej czasu nie mam. Ja nie wiem jak dziewczyny to robią, że tyle czasu na neta znajdują :no:. Widocznie jestem źle zorganizowana ;-)

malinka to przez ta pogode pewnie bo bylo cieplutko a pozniej te deszcze a tu znowu cieplo.ze czlowiek nie wiem jak sie i dzieci ubrac.a Antos pewnie nie dlugo zabki dostanie mojej kolezanki malemu wyszly pierwsze jak skonczyl 6mies i co 10dni wychodzi nowy.moj damian juz ma 10zeboli,nie wiem i widze ze kly ma opuchniete -pewnie nie dlugo tez wyjda :/ juz narazie mu przeszlo,ale jeszcze nie dawno mial manie ,ze jak sie przytulal to gryzl. i nie zle slady zostawial:D

dasz rade, ale czemu tylko do 13 mozesz :sorry2::confused:
patrysia on ma te dziąsła opuchnięte od ponad miesiąca i nic:no::no:
ale to jego pierwsze zabki no nie??
ja u Sewka tez sie naczekalam a co z tego jak wyszly mu dopiero 3 dni przed 11 miesiacami :sorry2:

greti no bo akurat moj jest w pracy a pracuje do 15-16 ale ja wczesniej wychodze na spacer wiec czesto nie ma mnie pol dnia w domu(a nie raz jestem tylko z doskoku, a jak wraca to siedzi do poznej nocy.jest maniak gierki.

malinka moj damian zanim mu wyszly pierwsze zeby opuchniete mial chyba z 2-3mies

No moja tez jęczała z dobre 3 miechy zanim cos sie wykluło. Opuchnięte dziąsła miała i kreseczki juz były a zębów nic. W sumie jak tak patrze, to moja jak na 16 mieś to mało, bo 8 sztuk ma

W sumie to pewnie zaraz sie obudzi, dziś zamiast o 12 poszła spać o 10.30. Szok. ale więcej czasu na spacer nam zostało. Jeszcze tylko siebie od porządku doprowadzic, zeby dzieci na placu zabaw nie straszyc i wsio.

reklama
Do góry