reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kurfa dziewczyny, ale numer odwaliłam, To spotkanie w Sieradzu za tydzień nie jest tylko jutro...

OJjojoj.... A co to za spotkanie... może się jakoś wytłumaczysz...

Laura ma 38,8 st temperatury jak sie zdrzemnie to poczytam teraz dam jej obiad o ile go zje bo sniadanko to pol kromeczki:-(

Duuuużo zdrówka dla Laury :tak:

Joanna jak robisz zurek.Też muszę zrobić.
tylko ja nie chce robic taki z proszku gotowy tylko taki prawdziwy.Może któras ma fajny przepis.:-)
przyznam sie szczerze ze ja tylko ja skrobe ziemniaczki kroje w kostke dodaje lisc laurowy ziele kostke rosołowa po kawalku kielbaski a reszte konczy moj mąz tzn jak ziemniaki są miękkie to dolewa żurek taki z butelki jest jeden taki naturalny firmy Janmar i majeranku dosypuje doprawia lekko śmietanką (dolewa juz po wyłączenie wtedy sie śmietana nie warzy )to jest tak raczej zalewajka świętokrzyska bo wiem że niektorzy to bez ziemniaczkoe gotują :tak:ni i jajko gotowane kroimy w kostke :-)

kurfa dziewczyny, ale numer odwaliłam, To spotkanie w Sieradzu za tydzień nie jest tylko jutro
No ***** jego mac, właśnie do mnie dzwonili i pytają, czemu mnie nie ma bo mialam byc dzien wczesniej
no ja pier... fryzjer, pznokcie, opieka nad mala wszystko na z atydzien mam umówione, i kase tez
a byc musze
ja pierdole
O kurcze i co teraz :baffled:

malinka, zostałam wybrana do zarządu naszego klubu. MUSZĘ BYĆ. Jak na razie mam zrobione tylko kanapki

reklama
Do góry