reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lenka ma guza z boku główki walnięte gdzies jak nic:baffled: mam nadzieję że nic jej nie będzie ona tak szaleje że z oka jej spuścic nie można ale ma niezłego teraz ją przebierałam i tak patrze co ma na główce walneła sie o podłogę :no:
nie wiem czy jej czyms przyłożyc tyle że walnęła się już wcześniej a teraz wyszedł ten guz dobrze że bokiem główki a nie tyłem czy przodem ale i tak sie zdenerwowałam strasznie
Lecimy na spacer i po żwirek dla kota do zoo bo nam sie skończył
nadrobiłam wszystko na T i oczywiście przez wasze tematy zaszokowałam mojego L :-D ale chyba się ucieszył potem mu powiem do kogo z wyrazami wdzięczności ma się zgłosić:-D:-D:-D

lecę na spacerek

reklama
kurfa dziewczyny, ale numer odwaliłam, To spotkanie w Sieradzu za tydzień nie jest tylko jutro
No ***** jego mac, właśnie do mnie dzwonili i pytają, czemu mnie nie ma bo mialam byc dzien wczesniej
no ja pier... fryzjer, pznokcie, opieka nad mala wszystko na z atydzien mam umówione, i kase tez
a byc musze
ja pierdole

oj Ty zapominalska :-D:-D:-D:-D:-D a co to za spotkanie????

Laura ma 38,8 st temperatury jak sie zdrzemnie to poczytam teraz dam jej obiad o ile go zje bo sniadanko to pol kromeczki:-(

a skąd ta temperatura???? zdrówka dla Laury

My zaraz uciekamy w trójkę na spacer.I bedziemy si eszwedać do wieczorka.weźmiemy prowiant dla małej i hulaj duszo :-p:-p:-p:-p

u mnie adam w szkole ,jula pokład się u siebie w pokoju ,gangreniak śpi to ja zaraz zawalcze z żelazkiem:-D
mlena kurcze jak masz jakąś mrożonke w zamrażalce to zawiń w ściereczke i jej tym przyłóż powinno pomóc:tak:

luna relax ty i bez butów jesteś świetna:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale jedno trzeba nam przyznać wszystkie jesteśmy od BB uzależnione:tak::tak::tak:tu gonitwa galop full roboty ale na BB trzeba wpaść coć napisać poczytać hi hi hi:-D:-D:-D:-D:-D

kurfa dziewczyny, ale numer odwaliłam, To spotkanie w Sieradzu za tydzień nie jest tylko jutro
No ***** jego mac, właśnie do mnie dzwonili i pytają, czemu mnie nie ma bo mialam byc dzien wczesniej
no ja pier... fryzjer, pznokcie, opieka nad mala wszystko na z atydzien mam umówione, i kase tez
a byc musze
ja pierdole
no to Ci sie pomysliy dni upssss mam nadzieje ze dasz rade jakos pozalatwiac wszystko
greti pora obiadowa teraz ruch w kuchni:-D:-D:-D:-D
ciekawe jak tam alexia????????
jak madziulanatasza w tej nowej pracy???no i czy wpadła w oko szefowi????co by tylko za bardzo nie wpadła mu w oko:rofl2::ninja2::rofl::wink::eek::eek::rofl2::rofl2::rofl2:
sama wlasnie myslalam o Aleksi nape3no wszystko bedzie dobrze skoro tyle z nas o niej mysli:sorry2:
greti no bo akurat moj jest w pracy a pracuje do 15-16 ale ja wczesniej wychodze na spacer wiec czesto nie ma mnie pol dnia w domu(a nie raz jestem tylko z doskoku, a jak wraca to siedzi do poznej nocy.jest maniak gierki.

malinka moj damian zanim mu wyszly pierwsze zeby opuchniete mial chyba z 2-3mies
Laura sie slinila od poczatku a zeby dostala po 8mc
patrysia on ma te dziąsła opuchnięte od ponad miesiąca i nic:no::no:
od mojej kumpeli mala ma spuchniete od stycznia i nic a nic
a dawałyscie już swoim dzieciakom zupy pieczarkowej ???? bo ja tak zamierzam ja bardzo lubie i M też :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Laura gardzi nia ale z ziemniakami sosik uwielbia
zaglądam do Was a tu same apetyczne tematy na tapecie :-D

Pochwalę się w końcu Lence wybił się drugi ząbek:tak::tak::tak:
Mam nadzieję ,że juz nie będzie taka marudna i będę mogła częściej zajrzeć tutaj choć staram się na bieżąco nadrabiac jak śpicie:-D
Muszę ją uspić bo to jej pora na drzemkę i zaraz później wracam;-)
Gratulujemy zabka:happy2:
jula ma 38.3 antek 37.6 i katar z nosa ciurkiem:-:)-:)-:)-(a do tego antoni trze dziąła jak szalony a zębów ni widu ni słuchu:no::no:
Laura nie ma nai kataru ani kaszlu

Agnes
Mi sie zdaje ze to z tesknoty za tatusiem.Wczesniej jak go nie bylo to mi plakala po nocy a tym razem goraczka moze sie to objawia:confused:

reklama
a u mnie wyszły big big chmury chyba będzie padało:-:)-(
a mnie głowa tak nawala że się jednak złamie i choć nie lubie to łykne jakiegoś apapa:confused::confused:
a co to wiktori dzisiaj nie ma wpadła rano i cisza:szok:
bo anabubka to wieczorkiem pewnikiem wpadnie już się przyzwyczaiłam;-)

Do góry