reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiktoria to pewnie po dentyscie nie czuje sie najlepiej
Anabuba fakt nocna forumowiczka
Ja szukam obraczek tzn fotek tych co mi sie podobaja jedne juz wkleila Beataka:-)

reklama
greti pora obiadowa teraz ruch w kuchni:-D:-D:-D:-D
ciekawe jak tam alexia????????
jak madziulanatasza w tej nowej pracy???no i czy wpadła w oko szefowi????co by tylko za bardzo nie wpadła mu w oko:rofl2::ninja2::rofl::wink::eek::eek::rofl2::rofl2::rofl2:
Witam się dziewczyny ,ja teraz kobieta pracująca...byłam dziś do 12 ,bo jutro idę do pracy i w niedziele też na cały ndzień tj.od 8-18 w związku z tym dziś nie zostałam długo ,bo musze kwadrat naszykowac na sobote beze mnie:-D,się cieszę jak wariatka,a szef bardzo miły,ma młodą żonkę 25 lat,więc ja leciwa ,jestem beż szans:-Da zresztą nie w moim typie:tak:od czerwca zaczynam na dobe ,teraz to będę z doskoku żeby się nauczyć i rozkręcić

Laura ma 38,8 st temperatury jak sie zdrzemnie to poczytam teraz dam jej obiad o ile go zje bo sniadanko to pol kromeczki:-(
Zdrówka życzę i doczytałam tam gdzieś ,ze i Malinki dzieciaki gorączkują,też zdrówka:tak:

kurfa dziewczyny, ale numer odwaliłam, To spotkanie w Sieradzu za tydzień nie jest tylko jutro
No ***** jego mac, właśnie do mnie dzwonili i pytają, czemu mnie nie ma bo mialam byc dzien wczesniej
no ja pier... fryzjer, pznokcie, opieka nad mala wszystko na z atydzien mam umówione, i kase tez
a byc musze
ja pierdole
Luna z ciebie to agentka,ale o jaki klub chodzi?co to za impreza??

A ja nałożyłam farbę na włosy :tak: Ale jakaś straszna, oczy aż pieką :baffled:

Czasami trzeba się nacierpieć żeby być pięknym :-D:cool2:

My obrączki robiliśmy na zamówienie. Dostaliśmy złoto od rodziców M :tak: Zaoszczędziliśmy majątek :tak:

dziewczyny ,ale się rozkręciłyście znowu.
nigdy w życiu tego nie nadrobię :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dopiero wróciłam a znów muszę wyjść.
Plizzz nie piszcie tyle.:-D:-D:-D:-D:-D

Obrączki cudne,ale 1800 zł,masakra ,my za nasze zapłaciliśmu 250 zł ,10 lat temu,ale nas na taką wysoką półkę stać nie było ,naprawdę piękne,Beata to już klamka prawie zapadła:tak::-D laski napisałyście tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle ,że przelatuję po łepkach nie jestem w stanie sie wczytać...:szok: Robię dziś pomidorówke z ryżem ,ale na jutro dla mojej ferajny ,ja w pracy suchy prowiant i jogurcik,

jestem.rano odpadlam bo zapomnialam ze Paulina wczesniej konczy:baffled::baffled::baffled::baffled:
no i musialam sie zbierac.jak wrocilam posprztalam,kurze tez pposcieralam:-)na jutro zostala mi tylko lazienka i pewnie jakies pranie.no i wkoncu musze pprzesadzackwaitki doniczkowe bo niedlugo wszytskie mi padna.

Malinka wyslalm Ci paczuszke:-):-):-)na poniedzialek powinna dojsc:-)

Weronika spi juz godzine,pewnie niedlugo wstanie a Paulina na dworzu.
ide nadrabiac zaleglosci

A ja nałożyłam farbę na włosy :tak: Ale jakaś straszna, oczy aż pieką :baffled:

Czasami trzeba się nacierpieć żeby być pięknym :-D:cool2:

My obrączki robiliśmy na zamówienie. Dostaliśmy złoto od rodziców M :tak: Zaoszczędziliśmy majątek :tak:
Cóż mamo helenki mówią ,ze prawdziwe piekno wymaga poświęceń:-D,a z tym złotem na obrączki to faktycznie fart:tak:

patrzę na iotrka śpi w najlepsze to podchodzę do niego biore pilota myśle wyłącze to pudło o co ma grać on nagle obudzony zostaw oglądam:-D:-D:-Dtaaaaaa tylko walka się 10 minut temu skończyła:-D:-D:-Dno wyje z niego:-D:-D
Znam to ,znam to ,mój też tak ma:-D

Ja czekam aż Karola się obudzi i spadamy po tatę na pks :-D:tak::tak::tak:
Schab upieczony, dom posprzątany, pranie niezawieszone (mam to gdzieś) i mąż już niedaleko :-D:-D:-D:-D

Nie uda mi się was nadrobić za chiny więc życzę miłego dnia i weekendu wszystkim bo raczej nie zajrzę :-D;-)

reklama
My juz po obiadku,naczynia pozmywane:tak::tak::tak:
Zastanawiam sie czy wyjsc z Nimi na dwor ale cos sie zachmurzyło a poza tym jakos mi sie nie chce:zawstydzona/y:

Do góry