Anabuba
czarownica mroźnego lądu
kobiety srodek na odchudzanie jakis na m???????????????
szybko mi tu dawac
szybko mi tu dawac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam Samsunga SGH E-570 taki typowo kobiecy i fajny kolorek mai znowu zadnej nie ma.
sluchajcie jakie macei tel???????????
bo ja chce zmienic.mam teraz motorole Z8 ale mi nie pasuje bo jest rozsuwana i lamana.tak to funkcje ma ok iaparat tez dobry alewole standardowy-ani kalpi ani rozkladany.doradzcie cos .oczywiscie z odpoiwednimi prametrami,ale tak bez niczego ciezko cos wybrac a swojego sie doprosic nie moge
a jakby ktoras chciala kupic ta motorole co mam to dam fotki itd![]()
Siora takDowikla może to wróżka jakaś ,co sie przejmujesz siora taki sam szczypiorek pewnie?
mam upatrzone zaraz wkleje jeszcze 2 modele:-)no fakt wiki dzisiaj u sadysty zapomniałam
ania a masz już jakieś upatrzone?????jak coś znajdziesz to nam się pochwal![]()
czekamy na fotoA ja nałożyłam farbę na włosyAle jakaś straszna, oczy aż pieką
Czasami trzeba się nacierpieć żeby być pięknym
My obrączki robiliśmy na zamówienie. Dostaliśmy złoto od rodziców MZaoszczędziliśmy majątek
![]()
a moja Laura nie spala popoludniu chcialam ja polozyc ale nie chciala wiec nie zmuszalam jej teraz mnie dokarmia ciastkami:-)jestem.rano odpadlam bo zapomnialam ze Paulina wczesniej konczy
no i musialam sie zbierac.jak wrocilam posprztalam,kurze tez pposcieralam:-)na jutro zostala mi tylko lazienka i pewnie jakies pranie.no i wkoncu musze pprzesadzackwaitki doniczkowe bo niedlugo wszytskie mi padna.
Malinka wyslalm Ci paczuszke:-):-):-)na poniedzialek powinna dojsc:-)
Weronika spi juz godzine,pewnie niedlugo wstanie a Paulina na dworzu.
ide nadrabiac zaleglosci
milego weekenduJa czekam aż Karola się obudzi i spadamy po tatę na pks
Schab upieczony, dom posprzątany, pranie niezawieszone (mam to gdzieś) i mąż już niedaleko
Nie uda mi się was nadrobić za chiny więc życzę miłego dnia i weekendu wszystkim bo raczej nie zajrzę;-)
u mnie padaMy juz po obiadku,naczynia pozmywane
Zastanawiam sie czy wyjsc z Nimi na dwor ale cos sie zachmurzyło a poza tym jakos mi sie nie chce![]()
ja mam iPhonai znowu zadnej nie ma.
sluchajcie jakie macei tel???????????
bo ja chce zmienic.mam teraz motorole Z8 ale mi nie pasuje bo jest rozsuwana i lamana.tak to funkcje ma ok iaparat tez dobry alewole standardowy-ani kalpi ani rozkladany.doradzcie cos .oczywiscie z odpoiwednimi prametrami,ale tak bez niczego ciezko cos wybrac a swojego sie doprosic nie moge
a jakby ktoras chciala kupic ta motorole co mam to dam fotki itd![]()
Wczoraj jak w aptece Apopharm kupowałam takie psik-psik na meszki,kleszcze i komary i zel lagodzacy po ukaszeniu to ta baba zaproponowała mi jakies tabletki na ograniczenie apetytuJa spojrzalam na siore Ona na mnie i w smiech
Co za franca jedna.Oki jem duzo ale az tak tego chyba nie widac;-)
Wczoraj jak w aptece Apopharm kupowałam takie psik-psik na meszki,kleszcze i komary i zel lagodzacy po ukaszeniu to ta baba zaproponowała mi jakies tabletki na ograniczenie apetytuJa spojrzalam na siore Ona na mnie i w smiech
Co za franca jedna.Oki jem duzo ale az tak tego chyba nie widac;-)