reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
znalazlam fajna fryzurke
anka26_x_07
ania bardzo ładne ja to miałam takie zwykłe proste bez niczego i kosztowały coś koło 300 zł za 2 no ale to było 11 lat temua teraz nawet nie wiem gdzie jest
a twoje jak cenowo??????a ta 3 najbardziej mi się podoba;-)
pierwsza okolo 1200zl a te 3 to tak 1600zl
madziulanatasza
Fanka BB :)
Znowu latem k bedzie w domu siedział założy forum tatusiowie siedzacy w domuno kobitki gdzie wy??????????????????????
ja mam sony ericson w 300i i jestem zadowolona to z klapką a ja kocham telefony z klpką piotrek ma sony ericsson k 800 i jest superaśny ma świetny aparat 3.2 mp więc zdjęcia jakościowo super są tylko jak dla mnie to no nie ma klapki i trochę duży a to podobno kobiecy
madziula to super że praca ok a co w sezonie z dzieciakami i wczasowiczami???????

madziulanatasza
Fryzura ładna ,elegancka ,pasuje na wyjście i na slubznalazlam fajna fryzurke

ja własnie wróciłam ze spaceru załapałam się jeszcze na brzydule
umówiłam się na jutro na zrobienie brwi i henne i kupiłam farbę do włosów spróbuje sama ufarbowac raz kozie śmierć
i dzięki Anabuba za podanie nazwy tej meridi niestety u nas tylko na receptę
więc się umówiłam do lekarza na poniedziałek i spróbuję tę recepte zalatwić mam nadziję ,że nie bedzie z tym problemu
umówiłam się na jutro na zrobienie brwi i henne i kupiłam farbę do włosów spróbuje sama ufarbowac raz kozie śmierć

i dzięki Anabuba za podanie nazwy tej meridi niestety u nas tylko na receptę

więc się umówiłam do lekarza na poniedziałek i spróbuję tę recepte zalatwić mam nadziję ,że nie bedzie z tym problemu
anka26_x_07
Mowisz ze zamienicie sie rolami
)
Ja ogladam Brzydule:-)Laura wlasnie zasnela ale nie bedzie spala do rana wyspi sie z godzinke i pobudka bedzie
Znow o 22 pojdzie spac
Ja ogladam Brzydule:-)Laura wlasnie zasnela ale nie bedzie spala do rana wyspi sie z godzinke i pobudka bedzie

madziulanatasza
najmniej podoba mi się ta pierwsza obrączka ,jakaś taka cienka ,nie wiadomo co to,a tamte dwie ładnemam upatrzone zaraz wkleje jeszcze 2 modele:-)
czekamy na foto
a moja Laura nie spala popoludniu chcialam ja polozyc ale nie chciala wiec nie zmuszalam jej teraz mnie dokarmia ciastkami:-)
milego weekendu
u mnie pada
ja mam iPhona
![]()

reklama
anka26_x_07
najmniej podoba mi się ta pierwsza obrączka ,jakaś taka cienka ,nie wiadomo co to,a tamte dwie ładne![]()
mi najbardziej sie podoba 3:-) ale pozwole mojemu zdecydowac
Ta 1 tez jest ladna tylko zdjecie nie oddaje tego uroku jest z bialego i zoltego zlota a ten srodek pieknie sie swieci

Podziel się: