reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
ŁO MATKO 5 toż to majątek ja sie przymierzam do kupna drugiego auta w tej kwocieprawie 5
Musiałam ratować moja zasraną królewnę![]()

No pora najwyższa ...tempo niewielkie ,ale efekt zadziwiający-jaka radość Nareszcziemadziulanatasza gg am ten sam umer co kiedyś a ja go nie instaowałam tylko mój pietruszka się wkońcu się nademną zlitował![]()

madziulanatasza
Malinka ALICJA teraz szczuplutka jak nigdy ,schudła bardzo może nawet ciutke za berdzo pół dziewczyny się zrobiło
ale ładnie wygląda,

wiktoria12
Mama i żona :)
Ja dzisiaj odpadam Dobranoc
meridia a odpowiednik polski meridii to zelixa.kobiety srodek na odchudzanie jakis na m???????????????
szybko mi tu dawac
Obie siebie warte.

Wczoraj jak w aptece Apopharm kupowałam takie psik-psik na meszki,kleszcze i komary i zel lagodzacy po ukaszeniu to ta baba zaproponowała mi jakies tabletki na ograniczenie apetytuJa spojrzalam na siore Ona na mnie i w smiech
Co za franca jedna.Oki jem duzo ale az tak tego chyba nie widac;-)

brawo tak trzymajZnowu latem k bedzie w domu siedział założy forum tatusiowie siedzacy w domuja w pracy on dom,podwórko i będzie do moje mamy chodził pomagać ,będzie super,wrócę z pracy to mu wygarnę ,że tylko przy kompie siedzi jak on mi ostatnio
![]()

tym świństwem się nie odchudzisz ,ale twój wybór.ja własnie wróciłam ze spaceru załapałam się jeszcze na brzydule
umówiłam się na jutro na zrobienie brwi i henne i kupiłam farbę do włosów spróbuje sama ufarbowac raz kozie śmierć
i dzięki Anabuba za podanie nazwy tej meridi niestety u nas tylko na receptę
więc się umówiłam do lekarza na poniedziałek i spróbuję tę recepte zalatwić mam nadziję ,że nie bedzie z tym problemu

skóra też może stracić blask i będzie wiotka.Musisz zastosować krem .hehe no to tak bezsennośc mam cały czas , z cisnieniem to mam problemy bo mam za niskie więc może nawet dobrze bo się wyrówna a z dojściem tez różnie bywa
tak więc reasumując nic nowego mnie nie czeka
tylko pytanie czy ta meridia równie skuteczna czy tez się tak szybko zrzuca no i co ze skórą? nie chciałabym żeby mi obwisła fałda skóry na brzuchu została ;/
do tego większości ludzi wypadają włosy garściami w krótkim czasie,pojawiają się kłopoty z hormonami.mlena moja znajoma alicja odchudzała się i zelixą i meridią i zanim ja zaczełam brać zelixe radziłam się jej co kupić i ona zelixe poleciła mi jako tańszą i skuteczniejszą ja orównania nie mam bo brałam tylko zelixe ....jej ze skutków ubocznych meridi wysiadł słuch w jednym uchu na kilka miesięcy......
a ja po zelixie owszem chudłam ale tak jak pisała ci madziula jak odstawisz uważaj na jo jo bo to błyskawica no i skoki ciśnienia kołatanie serca bezsenność mega suchość w ustach poddenerwowanie wybuchowość mniejsze libido a i uderzenia ciepła ja to miałam a ty to może być zupełnie inaczej więc decyduj....różnica cenowa jest chyba 30 zł na korzyść zelixy![]()
Moja koleżanka po meridii wylądowała w szpitalu.

Ja nie polecam.
Najlepsza jest dietetyczka i indywidualne ustalenie diety.
Dziewczynki wpadnę jeszcze na T i zmykam,bo młoda nade mną stoi i opowiada,opowiada,opowiada....

No witam i dobranoc:-)Ja dzisiaj odpadam Dobranoc
Rozumiem ze to dentysta Cie tak wykonczył
madziulanatasza
Dobranoc Wiktoria,czy ten dentysta tak ci dał w kość?
anka26_x_07
Mama Laury :)
sliczneAle miałyśmy śmierdząca przygodę z HelenkąMała znowu miała luźną kupkę i popuściła w majtki
Całe szczęście pod domem... Ale i tak niosłam ja po chodach i brzuch już mi się coś spina
Anka, znalazłam obrączkiAle cena w sklepie to porażka
Spadam poleżeć. Do jutra![]()
prawie 5![]()
Musiałam ratować moja zasraną królewnę
Kurcze nie moge leżećChyba muszę coś łyknąć
![]()

AS
No to jestes usprawiedliwionaMiłych pogaduszek:-);-)
oj macie co nadrabiac

laura nie daje mi pisac

reklama
To tak jak my,my też mieliśmy własne złoto nawet nam dopłacili bo było go za dużoA ja nałożyłam farbę na włosyAle jakaś straszna, oczy aż pieką
Czasami trzeba się nacierpieć żeby być pięknym
My obrączki robiliśmy na zamówienie. Dostaliśmy złoto od rodziców MZaoszczędziliśmy majątek
![]()

Kubuś z płaczu też traci oddech i siny się robi![]()
Oj współczuje.Mojej znajomej córeczka ma to samo.ja bym chyba nie wiedziałą co robić z przerażenia.Kurcze dlaczego dzieci tak reagują?
Wczoraj jak w aptece Apopharm kupowałam takie psik-psik na meszki,kleszcze i komary i zel lagodzacy po ukaszeniu to ta baba zaproponowała mi jakies tabletki na ograniczenie apetytuJa spojrzalam na siore Ona na mnie i w smiech
Co za franca jedna.Oki jem duzo ale az tak tego chyba nie widac;-)

Nie nie bedziemy robili graweru Nawet nie myslam o tym a co by tam mialo byc :imiona, data slubu, jakies i love you![]()
My mamy wygrawerowaną datę ślubu

Ale miałyśmy śmierdząca przygodę z HelenkąMała znowu miała luźną kupkę i popuściła w majtki
Całe szczęście pod domem... Ale i tak niosłam ja po chodach i brzuch już mi się coś spina
Anka, znalazłam obrączkiAle cena w sklepie to porażka
Spadam poleżeć. Do jutra![]()
Mama helenki Ty uważaj na siebie i tak nie dźwigaj

mama helenki ty nie przeginaj z tym dźwiganiem kobieto ty jesteś w ciąży![]()
100% racji :-)
Ja dzisiaj odpadam Dobranoc
a co tak wcześnie????????
jak dentysta????
Podziel się: