reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jestem,ale nie wiem czy nadrobię,bo Klaudia z zielonej szkoły wróciła i mamy zaległości z 4 dni.
Oj jest o czym gadać :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
prawie 5 :szok:

Musiałam ratować moja zasraną królewnę :-D
ŁO MATKO 5 toż to majątek ja sie przymierzam do kupna drugiego auta w tej kwocie:-Da i tak mi szkoda ,bo to dużo:-D:-D:-D:-DBajka o zasranej królewnie ,świetne połączenie ,już mi wyobrażnia pracuje:-D:-D:-D uważaj żebyś za szybko 2 królewien nie miała mamo helenki :tak::tak::tak:bardzo proszę

madziulanatasza gg am ten sam umer co kiedyś a ja go nie instaowałam tylko mój pietruszka się wkońcu się nademną zlitował:cool2::cool2::cool2::cool2:
No pora najwyższa ...tempo niewielkie ,ale efekt zadziwiający-jaka radość Nareszczie:-D:-D:-D

Malinka ALICJA teraz szczuplutka jak nigdy ,schudła bardzo może nawet ciutke za berdzo pół dziewczyny się zrobiło:tak: ale ładnie wygląda,

kobiety srodek na odchudzanie jakis na m???????????????
szybko mi tu dawac
meridia a odpowiednik polski meridii to zelixa.
Obie siebie warte.:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wczoraj jak w aptece Apopharm kupowałam takie psik-psik na meszki,kleszcze i komary i zel lagodzacy po ukaszeniu to ta baba zaproponowała mi jakies tabletki na ograniczenie apetytu:szok::-DJa spojrzalam na siore Ona na mnie i w smiech:-D:-D:-DCo za franca jedna.Oki jem duzo ale az tak tego chyba nie widac;-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Znowu latem k bedzie w domu siedział założy forum tatusiowie siedzacy w domu:-D:-D:-D:-D:-Dja w pracy on dom,podwórko i będzie do moje mamy chodził pomagać ,będzie super,wrócę z pracy to mu wygarnę ,że tylko przy kompie siedzi jak on mi ostatnio:-D:-D:-D:-D
brawo tak trzymaj :-D:-D:-D:-D

ja własnie wróciłam ze spaceru załapałam się jeszcze na brzydule
umówiłam się na jutro na zrobienie brwi i henne i kupiłam farbę do włosów spróbuje sama ufarbowac raz kozie śmierć :-D
i dzięki Anabuba za podanie nazwy tej meridi niestety u nas tylko na receptę:nerd:
więc się umówiłam do lekarza na poniedziałek i spróbuję tę recepte zalatwić mam nadziję ,że nie bedzie z tym problemu
tym świństwem się nie odchudzisz ,ale twój wybór.:baffled:

hehe no to tak bezsennośc mam cały czas , z cisnieniem to mam problemy bo mam za niskie więc może nawet dobrze bo się wyrówna a z dojściem tez różnie bywa :-D:-D

tak więc reasumując nic nowego mnie nie czeka :-D:-D:-D:-D

tylko pytanie czy ta meridia równie skuteczna czy tez się tak szybko zrzuca no i co ze skórą? nie chciałabym żeby mi obwisła fałda skóry na brzuchu została ;/
skóra też może stracić blask i będzie wiotka.Musisz zastosować krem .
mlena moja znajoma alicja odchudzała się i zelixą i meridią i zanim ja zaczełam brać zelixe radziłam się jej co kupić i ona zelixe poleciła mi jako tańszą i skuteczniejszą ja orównania nie mam bo brałam tylko zelixe ....jej ze skutków ubocznych meridi wysiadł słuch w jednym uchu na kilka miesięcy......
a ja po zelixie owszem chudłam ale tak jak pisała ci madziula jak odstawisz uważaj na jo jo bo to błyskawica no i skoki ciśnienia kołatanie serca bezsenność mega suchość w ustach poddenerwowanie wybuchowość mniejsze libido a i uderzenia ciepła ja to miałam a ty to może być zupełnie inaczej więc decyduj....różnica cenowa jest chyba 30 zł na korzyść zelixy:tak:
do tego większości ludzi wypadają włosy garściami w krótkim czasie,pojawiają się kłopoty z hormonami.
Moja koleżanka po meridii wylądowała w szpitalu.
:no::no::no:
Ja nie polecam.
Najlepsza jest dietetyczka i indywidualne ustalenie diety.
Dziewczynki wpadnę jeszcze na T i zmykam,bo młoda nade mną stoi i opowiada,opowiada,opowiada....:-D:-D:-D:-D

Ale miałyśmy śmierdząca przygodę z Helenką :baffled: Mała znowu miała luźną kupkę i popuściła w majtki :baffled: Całe szczęście pod domem... Ale i tak niosłam ja po chodach i brzuch już mi się coś spina :no:

Anka, znalazłam obrączki :tak: Ale cena w sklepie to porażka :szok:

Spadam poleżeć. Do jutra :tak:
sliczne
prawie 5 :szok:

Musiałam ratować moja zasraną królewnę :-D

Kurcze nie moge leżeć :baffled: Chyba muszę coś łyknąć :baffled:
:szok::szok::szok:
AS
No to jestes usprawiedliwiona:tak::tak::tak::-DMiłych pogaduszek:-);-)

oj macie co nadrabiac:sorry2:

laura nie daje mi pisac:baffled:

reklama
A ja nałożyłam farbę na włosy :tak: Ale jakaś straszna, oczy aż pieką :baffled:

Czasami trzeba się nacierpieć żeby być pięknym :-D:cool2:

My obrączki robiliśmy na zamówienie. Dostaliśmy złoto od rodziców M :tak: Zaoszczędziliśmy majątek :tak:
To tak jak my,my też mieliśmy własne złoto nawet nam dopłacili bo było go za dużo :-D:-D:-D:-D

Kubuś z płaczu też traci oddech i siny się robi :szok::baffled:

Oj współczuje.Mojej znajomej córeczka ma to samo.ja bym chyba nie wiedziałą co robić z przerażenia.Kurcze dlaczego dzieci tak reagują?

Wczoraj jak w aptece Apopharm kupowałam takie psik-psik na meszki,kleszcze i komary i zel lagodzacy po ukaszeniu to ta baba zaproponowała mi jakies tabletki na ograniczenie apetytu:szok::-DJa spojrzalam na siore Ona na mnie i w smiech:-D:-D:-DCo za franca jedna.Oki jem duzo ale az tak tego chyba nie widac;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre może miałaś cos w kąciku ust :-D:-D:-D:-D:-D

Nie nie bedziemy robili graweru Nawet nie myslam o tym a co by tam mialo byc :imiona, data slubu, jakies i love you:confused:

My mamy wygrawerowaną datę ślubu :tak::tak::tak::tak:

Ale miałyśmy śmierdząca przygodę z Helenką :baffled: Mała znowu miała luźną kupkę i popuściła w majtki :baffled: Całe szczęście pod domem... Ale i tak niosłam ja po chodach i brzuch już mi się coś spina :no:

Anka, znalazłam obrączki :tak: Ale cena w sklepie to porażka :szok:

Spadam poleżeć. Do jutra :tak:

Mama helenki Ty uważaj na siebie i tak nie dźwigaj :tak::tak::tak::tak: musicie jeszzce pobyć w dwupaku :tak::tak::tak:

mama helenki ty nie przeginaj z tym dźwiganiem kobieto ty jesteś w ciąży:tak::tak::tak:

100% racji :-)

Ja dzisiaj odpadam Dobranoc

a co tak wcześnie????????
jak dentysta????

Do góry