reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale żesmy sie dzis wychasały z Oliwką.Wyszliśmy z domu ok 15.00 to wróciłysmy o 20.00.jestem zmeczona :tak::tak::tak::tak:

Oliwka świetnie sie bawiła a to najwazniejsze :-) a ja poplotkowałam z kolezanką no i wszyscy byli zadowoleni.

Na dworze pięknie sikała.Wszyscy byli w szoku.Bo z tych naszych znajomych to Oliwka jest najmłodsza a pierwsza odstawiła pampersy.

jak wrócilismy,szybko ja wykapalismy,zjadła kaszkę,siku do nocnika i usnęłą błyskawicznie.

reklama
Ja jestem juz wyprysznicowana,wypeelingowana i z umyta łepetyna:tak::tak::tak:
Czekam az dzieciaki usna i ide cos przekasic:-);-)

AGNES
Jak tam po spacerze:confused:big spacerze

Ja tak mialam wczoraj jak wrocilam od siory:tak:Ale wszedzie bylam pieszo:szok::tak:
Jutro jak pogoda dopisze to wybieramy sie całą ferajna do cyrku:tak::tak::tak:

Kurczę Aleksia miałą napisac co i jak po zabiegu jak dojdzie do siebie.Pisałąm jej sms niedawno ale nic do tej pory nie napisała do mnie.Dosłownie cisza.troche sie martwię.Mam nadzieje ze po zabiegu wszystko ok.

no i co to wszystkie pouciekały????
to ja tez spadam bo padam z nóg.dobrej nocki a mlena upojnej na maxa :-D:-D:-D:-D:-D:-D zdaj jutro relacje na T :tak::tak::tak::tak:

Kurczę Aleksia miałą napisac co i jak po zabiegu jak dojdzie do siebie.Pisałąm jej sms niedawno ale nic do tej pory nie napisała do mnie.Dosłownie cisza.troche sie martwię.Mam nadzieje ze po zabiegu wszystko ok.
To moze sprobuj napisac rano jeszcze raz:tak:Kurcze ja tez sie denerwuje
Jak sie odezwie to zaraz wchodz na BB albo gg i pisz oki

Dobranoc:-)

reklama
Do góry