A co to??
Wszystkie jeszcze spią??
Ja juz zdążyłam nadrobic od wczoraj

Byłam u Parysi, wroviłam do domu okolo 20.30

byłsmy na zakupach itp... troche nam zeszło na tych zakupach(do 20)

i nici z paznokci

znów bede musiala ją odwiedzic

z m dalej nie rozmawiam, wczoraj nawet nie zadzwonil gdzie jestem jak mnie caly dzien od 12 nie było

ale co tam.. jak wróciłam też ani słowa.. on uważa, że asza kłótnia to moja wina, to neich sobie tak uważa, ale ja nie mam ochity sie z nim godzic,kolejna noc z Patim

Dalej mnie katar meczy.. :-(
Oj ja nie lubie n73, napracowalam sie przy telefonach sporo, dla mnei zaduża to po 1 po 2 awarjna strasznie dużo ich wracało do naprawy co chwile... ale moze tobie sie akurat jakas fajna trafila co sie nie psuje

Ale co do wyglądu to ie dla mnie.. ogólnie nokia sie popsula strasznie, teraz najlepsze są sony ericsony

wogóle sie nie psują- przez cały czas jak pracowałam moze z 5 sony ericsonow pezyjelam do naprawy a z 300 nokii.. POWAŻNIE

Samsungi na drugim miejscu co do awaryjnosci-poprawily sie- bo kiedys sie psuły strasznie...
Ja miałam Sony Ericson w380i i mi ukradli w pracy...

z biurka

No cóż.. i do teraz sie nowego nie dorobilam, a to juz chya z 2-3 miechy minęły

no kobitki gdzie wy??????????????????????
ja mam sony ericson w 300i i jestem zadowolona to z klapką a ja kocham telefony z klpką piotrek ma sony ericsson k 800 i jest superaśny ma świetny aparat 3.2 mp więc zdjęcia jakościowo super są tylko jak dla mnie to no nie ma klapki i trochę duży a to podobno kobiecy
madziula to super że praca ok a co w sezonie z dzieciakami i wczasowiczami???????
k800 kobiecy? pierwsze słysze

ale dla faceta wg mnie super-zdjecia fajne-ogolnie SE robią najlepsze zdjęcia- moj mial 2mpix aparat i robil lepsze niz np n73 ktora ma 3,2 mpix.. no ale sony robi tez aparaty to sie znają na rzeczy;-);-);-) w300- nawet fajny dtylko tez gruby- ja tam wole male telefoniki

super!!!!
A orączka mi sie 1 podoba- ja tam za złotem nie przepadam i wybredna jestem co do obrączek...
Ale miałyśmy śmierdząca przygodę z Helenką

Mała znowu miała luźną kupkę i popuściła w majtki

Całe szczęście pod domem... Ale i tak niosłam ja po chodach i brzuch już mi się coś spina
Anka, znalazłam obrączki

Ale cena w sklepie to porażka
Spadam poleżeć. Do jutra
Cudne te obrączki!!! Ale jaka cena

Ja w czasie pisania posta-eeee juz w polowie cala kawe wyduldałam