wiktoria12
Mama i żona :)
No to nie ciekawie maciemalinka1 z miła checiaja tu mieszkam od 3lat ale tu sami starsi ludzie mieszkaja ,wiec tez nie ma z kim posiedziec.a kolezanki pozajmowane swoim zyciem i a samej to nudno na spacerku
wiec zawsze mozemy sie wybrac na spacer
) gg 8271929
a co do lekarza to ta babka jakaas do kitu ta dermatolog.sama nie wiedziala co kuba moze jesc i wogole.musze pojsc do babki co kube wyslala do szpitala ale ona prywatnie przyjmuje 70zl wizyta a narazie kasy nie mam.sprobuje do niej zadzwonic i poprosic aby na fundusz mnie wziela.
a wyniki mnie zalamaly: uczulony na:trawe,brzoze,bylice,plesnie mokre i suche,kot,pies,kon,jajka,mleko,kazeina,wolowina,ryz,soja,orzechy,ziemniaki,jablko i jest tu pelno łacinskich nazw,ktorych ta lekarka mi nie wytlumaczyla(platala sie sama) i tu sa cyferki(na jedne mocno uczulony a na inne leciutko)wiec nie wiadomo,czy calkiem z diety to mam wyrzucic czy jak.wiecej nie wiem po tej wizycie niz przed.porazka.i co mu dawac do jedzenia? najgorsze,ze ma diete i znowu jest lekko wysypany ale tylko na twarzy(( sczzerze mowic juz mam dosyc tego wszystkiego juz.

Kupiłaś tą glukozeaa wlasnie przypomnijcie mi jak bede szla do apteki zebym kupila glukoze![]()
Na temat który sie pokłuciliśmy nie gadamy a tak to jest dobrzeWiki, co z tym twoim, pogodziliscie sie??

No niedziwie sie że zemdlałaśWITAM
przeżycia niesamowite My tak kiedys mielismy z Gabi pojechalismy do zanjomych oni maja juz duzego syna wiec wszystko u nich na wysoki połysk i podłoga też ale ze ja gapa i nie wzielam trepek Gbai to biegala w rajstopach w pewnym momencie przewróciła sie i zaczęla płakac tylko ze w pewnym momencie placz ustal a Gabi zacżela siniec ja ja podnosze a on przelaewa sie przez rece powiem Wam stracilam glowę mąz ją wziąl na ręce zaczal dmuchac potrżasc nieciekawie to wyglądalo a najgorsze to to ze ja z tego wszystkiego zemdalam ale ratowali Gabi a potem mnie Takze znajomi juz szybko nas nie zaprosza bo potem odwiezli nas bardzo szybko A TERAZ pilnujemy żeby Gabi sie nie zaniosla z placzu bo zaraz sinieje :-( no i nie dawno byla sytuacja ze Wojtek zostawił takie male kuleczki do pistoletu a Gabi znalazla i wpakowala do buzi polknelatroche a reszte zdążyłam wyjąc![]()

To dobrze że sobie misiujecie tak ma byćide bo ręczniki mi się wypraly i musze powiesici moze jakies jedno pranie nastwie obiad trzeba jakis wymyslic i w miedzy czasie poczytam bo mnie bardzo Kossakowska wciagnęla Wczoraj bylam zła troche bo mąz nie dal poczytac tylko "misiowanie " mu bylo w glowie
chyba jeszcze jedna kawke musze wypic bo cos nie moge sie rozkrecic
MILEGO DNIA zagladne pozniej
![]()

No pyszne takie jedzonko musze je kiedyś znowu zrobićA na obiadek robie podsmazana piersc z indyka(pokrojona w kawalki) w sosie slodko-kwasnym(łowicz) i ryz:-);-)
Witam nową mamusiewitam sie cieplutko :-)
Dla was też udanego weekenduDzień Dobry!
Czeka mnie ciężki weekend
Zajrzę w przyszłym tygodniu!
Udanego weekendu! :-)
No ta mała sie nasłuchała przekleństwDzień dobry.
Ja dzisiaj mega nerwa mam! W nocy Radka co chwilę budziłam żeby do dziecka wstał bo marudzi a ten nic. Odwrócił się na drugi bok i śpi dalejsiostra podrzuciła mi Julka żebym go popilnowała bo na targ chciała iść, ok. Zjadł śniadanie i Radek mu włączył bajki na necie i poszedł sobie od niego. Wchodzę do pokoju a tu przerobiona bajka leci! Co drugie słowo to ku**a
no tak jestem na niego zła że szok!! Jeszcze nerki mnie bolą przez ten je***y okres. No dosłownie rozsadzę coś dzisiaj. A jeszcze jak ktoś mi na odcisk nadepnie to chyba zbije!
Dobrze że pogoda ładna to pójdę na miasto z Kuba po jakieś butki żeby miał. To się przejdę i odpocznę. Szkoda że kasy nie mam to sobie coś na poprawę humoru bym kupiłano trudno, jak się dało 1800 złoty za obrączki to teraz się ma :-
-
-(
Wczoraj na zone europa fajny film oglądałam "Opowieści podręcznej" ale ani końca ani początku nie oglądałam :--( będę musiała w necie poszukać.
Za Alksie na pewno będę trzymać kciuki, pamiętam. Anabuba a kawały nie złe chociaż trochę humor mi się poprawił hehe![]()
My za obrączki daliśmy 300złNo Patrysiu troche daliśmy ale takie nam się spodobały i wzieliśmy. Zaraz zdjęcie zrobię i pokażęno same minusy
masakra, a uprzedzałam że okres mam i wie czym to grozi!!
Śliczne
Trzeba było tależ rozwalićEwon dzięki
normalnie zaraz coś rozwalę
![]()

Mojej Martynce też to sie zdażałoja zalozylam malemu pampka... bo jakos dzis nie umiem go przypilnowac
zrobil mi kupe do majtek... a siedzilam z nim wczesniej...:-(
dzisiaj daje sobie spokokj

No to pojechałaś z nim a co należało mu sieWczoraj Wam wspomniałam,że się ściełam z kanarem w autobusie,a zapomniałam Wam napisać o co poszło.
Weszłam na tym samym przystanku co kanar to autobusu.Mały się potknął,upadł i musiałam mu pomóc się podnieśc.Trwało to kilka sekund.
A ten dziad kontroler wchodząc już zablokował kasownik.
Odwracam się i chcę skasować bilet a kasownik zablokowany,a ten baran już bilety sprawdza.
No i mnie ruszyło.
Z miejsca wyjechałam do niego z zębami i mega paszczą ,ale kulturalnie i bez żadnych wyzwisk.
Facet w moim wieku,sporo wyższy ode mnie z ze 100 kg albo więcej,a się w jednej sekundzie maleńki zrobił..
A swoją drogą to mi go szkoda było ,bo aż zaniemówił z wrażenia.
Ja się wywściekałam a on do mnie bilet prosze.
No i mnie wzieło.
Znów na niego nawrzeszczałam i kazałam odblokować kasownik.
A ten twardo.Czego się pani drze .Kasownik pani nie usłyszy.A drze się pani do tego kasownika i co to daje?
Odblokował się?
I już nie wytrzymałam powiedziałam dziadowi,że jedziemy na policję.
Tak go zakrzyczałam ,że odblokował ten kasownik i dał mi skasować bilet.
Potem już nawet do mnie nie podszedł.
nie chcę wiedzieć co sobie ludzie pomyśleli na mój temat.
Bo ja do niego od razu z paszczą wyjechałam,ale mam to w dupie.
150 zł w kieszeni zostało i pewnie jeszcze kilku osobom przy okazji też
To tyle o de mnie.Uciekam ,bo na autobus idę.
Przedszkole przy przystanku ,to sobie 2 przystanki podjadę .Ania z konikami już w drodze.
Może znów go spotkam w autobusie
A z innego punktu widzenia.... niezłe ciacho z niego ....zdecydowanie zły początek jakiejkolwiek znajomości![]()

A gdzie jest mąż Sol i właśnie jej nie ma a ja mam do niej pytankoSol chyba się szykuje na powrot męza bo cos sie nie odzywa;-)
![]()

Martynka jeszcze nie jadłaa dawałyscie już swoim dzieciakom zupy pieczarkowej ???? bo ja tak zamierzam ja bardzo lubie i M też![]()

Oby wam szybko przeszła ta rozsprawa i już było tak jak ma byćluna jak byś zgadłaja robie dokładnie tak samo jak patrysia czasami dla smaku dodaję zupe ogonową w proszku taką z winiar i jest jami
beata obrączki śliczne bardzo mi się podobają ja się zastanawiam gdzie ja swoją pierdyknełamale po co mi to wiedzieć i tak nie nosze
a by się piotrek zdziwił jak bym zaczeła nosić
ewon mojemu piotrkowi też do ślubu nie spiesznoale co się dziwić jak ja rozwodu nie mam
mamy termin rozprawy o zaprzeczenie ojcostwa w końcu antek będzie miał nazwisko tatusia
pomijam fakt że papiery złożone 5 grudnia a termin na 10 czerwca
no to jeszcze rpzwód i będzie tak jak być powinno
![]()
My mieliśmy koperkowąja dzisiaj robie pomidorówkę na wyraźne życzenie julki bo ona uwielbia
agnes myślę że oliwka pieczarkową spokojnie może już jeść![]()
Gratuluje drugiego ząbkazaglądam do Was a tu same apetyczne tematy na tapecie
Pochwalę się w końcu Lence wybił się drugi ząbek
Mam nadzieję ,że juz nie będzie taka marudna i będę mogła częściej zajrzeć tutaj choć staram się na bieżąco nadrabiac jak śpicie
Muszę ją uspić bo to jej pora na drzemkę i zaraz później wracam;-)
Przyzwyczajisz sie my poprostu takie gadułki jestesmymatko tylko na chwile sie odwrocic i juz tyle do czytania.zaczynam sie gubic heheheh
Zdrówka dla dzieciaczkówjula ma 38.3 antek 37.6 i katar z nosa ciurkiem:--
-
-(a do tego antoni trze dziąła jak szalony a zębów ni widu ni słuchu
![]()