reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witajcie
korzystam z okazji ze moich rodzicow jeszcze nie ma ....
za chwile jedziemy na wycieczke do Inwałdu do parku miniatur...
juz sie doczekac nie moge... :-D:-D:-D
wracamy dopiero wieczorem kolo 20 :tak::tak::tak:

zmykam ....
milego dzionka :tak:

reklama
Helena miała skończone 13 miesięcy jak wyszedł pierwszy ząbek...

A ja w ramach porządków w lodówce zjadłam grzybki w occie :-D:-D:-D
Martynce wyszedł po roczku

kurfa dziewczyny, ale numer odwaliłam, To spotkanie w Sieradzu za tydzień nie jest tylko jutro
No ***** jego mac, właśnie do mnie dzwonili i pytają, czemu mnie nie ma bo mialam byc dzien wczesniej
no ja pier... fryzjer, pznokcie, opieka nad mala wszystko na z atydzien mam umówione, i kase tez
a byc musze
ja pierdole
No i co zrobisz albo zrobiłaś bo to dzisiaj to spodkanie
Laura ma 38,8 st temperatury jak sie zdrzemnie to poczytam teraz dam jej obiad o ile go zje bo sniadanko to pol kromeczki:-(
Zdrówka dla Laury
a u mnie wyszły big big chmury chyba będzie padało:-:)-(
a mnie głowa tak nawala że się jednak złamie i choć nie lubie to łykne jakiegoś apapa:confused::confused:
a co to wiktori dzisiaj nie ma wpadła rano i cisza:szok:
bo anabubka to wieczorkiem pewnikiem wpadnie już się przyzwyczaiłam;-)
Nie było mnie bo u dentysty byłam a później nie miałam czasu nawet zajrzeć
Wiktoria to pewnie po dentyscie nie czuje sie najlepiej
Anabuba fakt nocna forumowiczka
Ja szukam obraczek tzn fotek tych co mi sie podobaja jedne juz wkleila Beataka:-)
Aniu nie było tak zle później mi troche niedobrze było jak znieczulenie schodziło
i znowu zadnej nie ma.
sluchajcie jakie macei tel???????????
bo ja chce zmienic.mam teraz motorole Z8 ale mi nie pasuje bo jest rozsuwana i lamana.tak to funkcje ma ok iaparat tez dobry alewole standardowy-ani kalpi ani rozkladany.doradzcie cos .oczywiscie z odpoiwednimi prametrami,ale tak bez niczego ciezko cos wybrac a swojego sie doprosic nie moge
a jakby ktoras chciala kupic ta motorole co mam to dam fotki itd;)
Ja mam nokie 2760 z klapką aparatem super podoba mi sie
znalazlam fajna fryzurke
Śliczna pasowała by ci
jestem,ale nie wiem czy nadrobię,bo Klaudia z zielonej szkoły wróciła i mamy zaległości z 4 dni.
Oj jest o czym gadać :-D:-D:-D:-D:-D
No to macie o czym rozmawić
No witam i dobranoc:-)
Rozumiem ze to dentysta Cie tak wykonczył

Dobranoc Wiktoria,czy ten dentysta tak ci dał w kość?
A u dentysty dobrze Martynka była ze mną bo mówiła że ją ząbek boli no i wdomu mówiła że pokaże pani ząbki a z czego sie okazało że nie pokazała a ona nie chciała do dentysty tylko do sklepu cwaniara mała
przegoniłąs mnie- za długo pisałam posta:-D:-D

Musze sobie gorączke zmierzyc... bo cosik dziwnie sie czuje.. niby mi nie gorąco a jak wstałam przed chwilą to jakby mi sie mial pot na pleach zaraz zebrac:baffled:
Zmież i idz do łóżka
WSZYSTKO na t ;-):-D stara i glupia :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Zaraz przeczytam
ide wziac ten apap... nie iwem czy zaraz spowrotem dołóżka nie pojde....
Idz i pospij troche to może będzie lepiej
My wstalismy dziś o 9.00 :szok::szok::szok::szok::szok: sama w to nie wierzę ale to dlatego bo Oliwka obudzia sie o 5.00 i nie chciałą spać to wzięłąm ja do siebie do łóżka i przed 6.00 usneła i tak spalismy w trójkę do 9.00 :tak::tak::tak::tak: no ale bardzo ciasno było bo Oliwka sie rozpychała a była w środku :tak::tak::tak::tak:

Aleksia sie odezwała wreszcie.W nocy napisała mi sms-ka.
Pisała że dopiero powoli dochodzi do siebie po głupim jasiu ze teraz ją strasznie boli.
Przez 4 doby nie moze wstawać tylko leżeć,może wstać na 5 dobę.Operacja trwała 1,5 godz.A czy sie udała to sie okaże za jakis czas jak wstanie z łóżka czy wszystko ok.
bardzo was pozdrawia i dziekuję wszystkim za wsparcie :tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
To dobrze że już po i wszystko dobrze trzymamy kciuki Pozdrów ją od nas

juz sie tego nauczyłam, bo za dużo wszystkiego było w naszym związku, kiedyś od razu sie godzilismy, ale jak sie od razu godzilismy to znow szybko bylo zle... a teraz.. najgorse jest to ze ja jestem uparta, on jest uparty... no i cóż.. czasem dobrze, czasem źłe.. ale ja juz nie dam sobą pomiatac, ooo nieeeee:no::no::no:
Kochana u nas tez tak jest ze oboije jestesmy uparci ale roznie bywa raz ja zaczne sieodzywac ale czesciej moj bo nie luibie jak z nim nie gadam wtedy robioe co chce i nic mu nie gadam a to mu nie pasuje
Śmietana.... tak mi sie wydaje :confused:

Parę dni temu miała po surówce z marchewki pora jabłka ze śmietaną właśnie. A wczoraj była pomidorowa ze śmietaną:dry: Zobaczymy na razie dietka leko starwna. Mała duzo pije więc nie martwie sie o odwodnienie. Zobaczymy :confused:
Mi raz Laura po smietanie natychmiast kupe walnela a potem bylo ok
wiktoria nie kupilam tej glukozy:-D a bylam cozrajz patrysia w aptece i zapomniałam:-D gdzie ja mam glowe.. pewnie kupie od raz przed badaniem znając życie:-D
jak sie nie ma w glowie to sie ma w nocach.Zdrowiej mam nadzieje ze to nic powaznego bo inaczej lekarz cie nie minie
Witam troche nadrobiłam a reszte za chwile a ja wczoraj położyłam sie wczesniej spać i wkońcu sie wyspałam a u dentysty boło dobrze nic nie bolało zrobiła mi jednego ząbka a do drugiego dała mi lekarstwo ide znowu we wtorek.A jeszcze Martynke boli w buzi wczoraj mało co jadła tylko piła koło jedynki ma troche zapuchnięte nie wiem czy to ma podrażnione czy znowu ropa sie zbiera dzisiaj juz troche lepiej.
No i bardzo mi miło że o mnie pamiętacie bardzo sie ciesze
Fajnie ze obylo sie bezbolesnie
Witam :-)
Znowu niewyspani i dzieciaki marudza od samego rana:no:Pewnie wczesniej poloze mlode spac w dzien jak tylko bedzie cisza:tak::tak::tak:
Pogoda u nas super:-):tak:Wiec wypad do cyrku bedzie napewno udany:tak::tak::tak:ale to dopiero na 17
Zaraz robie sniadanko a pozniej albo spacerek albo poloze te mala malpy

AGNES
ALEKSIA sie odezwała:confused:
a dlaczego tak pozno do tego cyrku:confused:
My wstalismy dziś o 9.00 :szok::szok::szok::szok::szok: sama w to nie wierzę ale to dlatego bo Oliwka obudzia sie o 5.00 i nie chciałą spać to wzięłąm ja do siebie do łóżka i przed 6.00 usneła i tak spalismy w trójkę do 9.00 :tak::tak::tak::tak: no ale bardzo ciasno było bo Oliwka sie rozpychała a była w środku :tak::tak::tak::tak:

Aleksia sie odezwała wreszcie.W nocy napisała mi sms-ka.
Pisała że dopiero powoli dochodzi do siebie po głupim jasiu ze teraz ją strasznie boli.
Przez 4 doby nie moze wstawać tylko leżeć,może wstać na 5 dobę.Operacja trwała 1,5 godz.A czy sie udała to sie okaże za jakis czas jak wstanie z łóżka czy wszystko ok.
bardzo was pozdrawia i dziekuję wszystkim za wsparcie :tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
jestemy lepsze laura przebudzila sie o 6:30 na siku a potem spalysmy do 10:szok:
Super ze Aleksia ma sie dobrze:-)
witajcie
korzystam z okazji ze moich rodzicow jeszcze nie ma ....
za chwile jedziemy na wycieczke do Inwałdu do parku miniatur...
juz sie doczekac nie moge... :-D:-D:-D
wracamy dopiero wieczorem kolo 20 :tak::tak::tak:

zmykam ....
milego dzionka :tak:

Udanego wypadu!!

Laura nadal z goraczka.Musze na zakupki jechac i nie mam z kim jej zostawic.Nie zaszkodzi jej taki wypad na zakupy:confused:

Witam w sobotnie południe :-)

Mój mąż wyjechał dzisiaj rano do Polski. Jestem z trójcą sama. Jak się przez dłuższy czas nie odezwę, to znaczy, że mnie szarańcza wykończyła :-D:-D:-D

Bylsymy na zakupkach i chyba te powietrze dobrze wplynelo na Laure zaraz uciekam z nia na spacerek

Greti nie przejmuj sie dasz rade :)

Ja jeszcze cos zjem i wychodze z domku

reklama
My juz po zakupowym spacerku.
Maluchy teraz śpią, Benjamin rysuje a ja siedzę przy kawce i komputerze :-)

Do góry