reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a ja sie melduje z obiadkiem na stole... wkurwilma sie bo m po sobie nie pozmywal i zrbilam watrobke tylko dla siebie bo nie mialam nawet czym pokroic cebulki.. traz ma focha ze mu nie zerobilam... niech sobiepozmywa i zrobi, to ja jestem chor ai on pwoien mi zrobic obiad a nie ja jemu.. ziemniaki zrobilam dla wszystkich a cebuli mi sie nie chciało kroic tępym nożem, bo on nie umie nawet naostrzyc:no:
Ja tez uwielbiam watrobke:tak::tak::tak:Do tego duszone ziemniaczki z tłuszczykiem mniam:tak::tak::tak:

A moj M robi tak samo:no:Nabrudzi full naczyn i zostawia mi w zlewie albo co gorsza na stole:angry::angry::angry:No i popiol z papierochow wala mi sie po kuchni bo czasami mi w kuchni pali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

c..... jeb.... jara w domu i wszedzie siwy dym, pier.....:angry::angry::angry: gdybym nie byla chora to juz by mnie tu nie bylo:angry::angry:

Ja ogolnie nie pozwalam palic w domu nikomu:no::no::no:Wszyscy wychodza na balkon w salonie lub w kuchni ale niestety zdarza sie ze M zapali wlasnie w kuchni lub w lazience:no::no::no:
No i jak cos rozlicz po nocach to czasami pali mi w salonie:wściekła/y:Rano tam wchodze i masakra:angry:
Jak ja palilam to tez w oknie w kuchni i wystawialam sie cala za okno no i drzwi byly obowiazkowo zamkniete

reklama
Do góry