reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mój niestety jak idzie coś zrobić do kuchni to jest taki syf że masakra :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: to trzeba mieć do tego chyba talent.nabrudzi więcej naczyć niż mu potrzebne.i jak zrobi to nigdy nie umyje po sobie bo zawsze słysze później i póxniej a mnie szlag trafia jak to słysze i muszę sama myć te gary bo nienawidze jak w kuchni jest taki bałagan i brudne naczynia sie wszedzie walają.

I ja też wcinam własnie przed monitorem obiadek :tak::tak::tak::tak::tak:
zapomniałąm na smierć ze nie muszę dziś gotować,wczoraj teściowa przywiozła nam ugotowany obiadek więc dzis jest tylko do odgrzania :-):-):-):-)
jem kotleciki rybne z ryżem i surówką z białej kapusty mniam mniam
mam dzis lajcik ale fajnie :-):-):-):-)

Ja tez nie nawidze balaganu w kuchni:no::no::no::wściekła/y:Zreszta ja musez miec wszedzie porzadek
Jak sa jakies okruszki albo cos to zaraz mnie trzesie:wściekła/y::no:
Tyle razy sobie obiecalam ze nie bede sprztala dopoki nie zaczna szanowac mojej pracy ale poprostu nie moge i w ten oto sposob praktycznie kazdy dzien zaczynam z odkurzaczem

M przyszedl juz do domu i poszedl sie kapac:tak:No ale nie obylo sie bez zjebki ze wlazł mi w butach do pokoju:no::wściekła/y:Niewazne czy przyjechal samochodem,czy rowerem,czy na boso ,czy szedl cala droge w blocie no nie moge Go oduczyc zeby sciagal buty w korytarzu:no:No ale u nich to chyba rodzinne

medeuska moze Ty lepiej idź do lekarza,lepiej dmuchac na zimne,zebys sie na dobre nie rozchorowała :tak::tak::tak::tak:
pojde w poniedzialek, w sobote t bymmusiala teraz na pogotowie jechac, a bez przesady....:-D

I tak zrob:tak::tak::tak:A tego Twojego a raczej obydwoch zagnaj do roboty
z M sie nie odzywewwam, patrykl robil troche porzadku i polecial na dwór.. ja sie nie bede nikogo o nic prosic, klade sie do łozka i mam ich w d...
Ja tez nie nawidze balaganu w kuchni:no::no::no::wściekła/y:Zreszta ja musez miec wszedzie porzadek
Jak sa jakies okruszki albo cos to zaraz mnie trzesie:wściekła/y::no:
Tyle razy sobie obiecalam ze nie bede sprztala dopoki nie zaczna szanowac mojej pracy ale poprostu nie moge i w ten oto sposob praktycznie kazdy dzien zaczynam z odkurzaczem
no ja niestety tez, ale czasem sie musze przemoc i tak np wczoraj po prostu sobie wyszłam z domu i nie widzialam syfu, dzisiaj to nie patrze, leze w lozku rozwiazuje krzyzowki casem zajrze do was, a zaraz to bede szla spac i tez mam w do\upie jak jest w domu i tyle... jestem chora nie bede latac k... po calym mieszkaniu i sprzatac po zatym powiedzialam sobie ze nie bede dopoki m nie zacznie sprzatac i docxeniac ze jak sie hodzi w butach jak ktos posprzata to jest to wkurw......e

Póki co na termometrze 37 równe... zobaczymy czy cos innego jeszcze wskoczy czy tak juz zostanie.. i nie wiem yz jak zostanie czy brac jeszce jeden apap czy olac go i po prostu tylko do łózka sie polozyc:confused:

reklama
Do góry