I tak zrobzmierze sobie goraczke, jak nie spadła to wezme jeszcze jeden apap i kłade sie do wyra![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak zrobzmierze sobie goraczke, jak nie spadła to wezme jeszcze jeden apap i kłade sie do wyra![]()
pojde w poniedzialek, w sobote t bymmusiala teraz na pogotowie jechac, a bez przesady....medeuska moze Ty lepiej idź do lekarza,lepiej dmuchac na zimne,zebys sie na dobre nie rozchorowała![]()
z M sie nie odzywewwam, patrykl robil troche porzadku i polecial na dwór.. ja sie nie bede nikogo o nic prosic, klade sie do łozka i mam ich w d...I tak zrobA tego Twojego a raczej obydwoch zagnaj do roboty
no ja niestety tez, ale czasem sie musze przemoc i tak np wczoraj po prostu sobie wyszłam z domu i nie widzialam syfu, dzisiaj to nie patrze, leze w lozku rozwiazuje krzyzowki casem zajrze do was, a zaraz to bede szla spac i tez mam w do\upie jak jest w domu i tyle... jestem chora nie bede latac k... po calym mieszkaniu i sprzatac po zatym powiedzialam sobie ze nie bede dopoki m nie zacznie sprzatac i docxeniac ze jak sie hodzi w butach jak ktos posprzata to jest to wkurw......eJa tez nie nawidze balaganu w kuchniZreszta ja musez miec wszedzie porzadek
Jak sa jakies okruszki albo cos to zaraz mnie trzesie
Tyle razy sobie obiecalam ze nie bede sprztala dopoki nie zaczna szanowac mojej pracy ale poprostu nie moge i w ten oto sposob praktycznie kazdy dzien zaczynam z odkurzaczem
czyli nie brac jeszcze jednego apapu?MEDEUSKA
Olej Go i poloz sie do łózka![]()