reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=BnmPeM7rqd0&feature=related"]YouTube - Płacz nienarodzonego dziecka[/ame]

przejrzyjcie to,poryczałam sie jak to obejrzałam

AGNES
TO jest straszne:no::no::no:I te napisy kurcze naprawde ryczec sie chce:no:
Ja ogladałam kiedys typowo aborcje i byly wlasnie podlozone krzyki i placz tych dzieci-cos strasznego:no::no::no:Tego sie nie da opisac
Kiedys myslalam ze gdybym teraz wpadla to napewno bym usunela ciaze ale po tym filmiku ktory ogladalam zmienilam zdanie i poczulam sie okropnie ze wogole moglam tak pomyslec:no::no::no:

witam popołudniowo.
nie nadrobię ,bo czasu brak.
Byłam na zakupach.Obiadek ugotowany i już zjedzony.
Teraz idę z Kubusiem kwiatki na tarasie sadzić,bo kupił sobie pelargonie różowe do gazonów.:-D:-D:-D:-D:-D
Mały ogrodnik mi rośnie?:szok::-D:-D:-D
A swoją drogą ma chłopak gust ,bo najładniejszy odcień wybrał .:tak::tak:
Wpadnę pewnie wieczorkiem.

Właśnie dostałam od swojego małża nowy telefon.
Yuppiiiiii.
Teraz mój telefon to Sony Eericsson C 702:-)

Wstałam:blink: Ciekawa jestem teraz co będę w nocy robić :baffled:

Mała cały czas z rozwolnieniem. Wprawdzie jej nie budzi to mam nadzieję, że będzie troszkę lepiej jak wstanie.

M szlaeje na podwórku, wystrzygł zywopłot a teraz myje auto. Dobrze, że go w domu nie ma bo by kłutnia gotowa była, jestem dzisiaj strasznie podminowana :no:

Babcia go nakarmiła i mam obiad z głowy :tak: Nic nie gotuję. No, poza ryżanka dla małej, ale i tak nie wiem czy zje :no::confused:

Apropos palenia w domu, to una się nie paliło w domu nawet jak jeszcze nie było dzieci i jaralismy oboje :no: straszny smród, nie wspomnie juz o firankach i ścianach:no: Teraz jak ktoś ma ochote puścic dymka to na klatke albo na balkon :tak: Na początku cos tam sie nie podobało ale teraz juz wszyscy przyzwyczajeni :tak:

Madeuska, 37,1 to ja mam przez całaciąże :tak:

as dawaj fotke bo nie wiem jak ten model wygląda a też będe zmieniała fona:tak:
dowikla twoje szczypiory są świetne a już focia z dwiema na jednym krześle boska:tak::tak::tak:
agnes jak nauka nocnikowania idzie oliwce???????
meduska ty się kuruj a reszte olej teraz ty i maleństwo jesteście najważniejsi a reszta to pryszcz:tak::tak:
moje dzieci poszły na nocke do taty antonio śpi z tatusiem na łóżku a ja kawusia i klikam posprzątane obiadek zjedzony normalnie aż mi dziwnie że mam taki luz:-D

reklama
Do góry