anka26_x_07
Mama Laury :)
oj tak heheheh napewnoOczywiscie jak ja jestem, to was nie ma ;-)
Chyba będę musiała zmienić plan dnia i się bardziej dostosować do was![]()

oj moj czasami tez ma takie odloty z jedzeniemm cos tam kombinuje wq kuchni i mnie wkurwia... bo niewiem czy zaraz mi jakiegos miecha na obiad nie wyciagnie i sobue nie zrobi bo on tak lubi co innego nagle sobie zrobic na sniadanie/kolacje musi sobie zrobic miecho ktore mam na obiad kupione
A dzisiaj mam wątróbke na obiad.. aten chyba sobie k... rostbef z zamrażalki wyciągnął![]()

ele extra zabawa, super pomysl u nas na slasku tez sa takie imprezki porganizowaneNo to jestesmy po spacerkuNo i było super:-)Na nasz plac przyjechalo jakies podworko sztuki i dzieciaki mogly grac na bebnacg,chodzic na szczudlach i brac udzial w roznych zabawach
Szkoda tylko ze mlode byly takie zmeczone i przed 1 musialam isc Je uspic
Jak usnely to zrobilam sobie zakupki a teraz klikam i pije capucinko
Zaraz wstawie kilka fotek ja sie uda bo robilam telefonem

wszystkiego naj dla tatyJa dopiero Oliwkę położyłam na drzemkę bo już sama wołała że chce aaaa.mam nadzieję ze zaraz uśnie bo trzeba obiadek ugotować.
Ania to dobrze ze na Laurę dobrze wpłynął spacerek z zakupami.U nas by to nie przeszło.jak Oliwka ma temperature to jest strasznie marudna i i zakupy byłyby bardzo cięzkie do przetrwania
Oliwka coś od wczoraj kupy nie może zrobić,nie wiem dlaczego -nigdy nie miała z tym problemu.Wczoraj próbowała zrobic ale nie zrobiła i dziś też nic.
Co mogę jej dać żeby coś sie tam ruszyło z tą kupą????wiecie może?
a u nas imprezka od 17.00.mój tato robi imieniny.Będzie wesoło.Przyjadą ulubieni kuzyni Oliwki to Oliwka będzie w siódmym niebie.
bomba!Ok sa fotki:-);-)
AGNES
Bo to sa szczypiorki
Mma takieggo konika little tikes jak Oliwka tylko niebieskiego i wszyscy razem sie na nim bujaja:-)Jeden czlowieczek zawsze siedzi za dupa konia,jeden przed pyskiem a jeden tam gdzie powinno sie siedziec
No i to jest najlepsza zabawa tylko strasznie sie kloca kto ma gdzie siedziec

no tepych nozy to ja nie znosze kurcze a potem jak naostrzy to sie tnea ja sie melduje z obiadkiem na stole... wkurwilma sie bo m po sobie nie pozmywal i zrbilam watrobke tylko dla siebie bo nie mialam nawet czym pokroic cebulki.. traz ma focha ze mu nie zerobilam... niech sobiepozmywa i zrobi, to ja jestem chor ai on pwoien mi zrobic obiad a nie ja jemu.. ziemniaki zrobilam dla wszystkich a cebuli mi sie nie chciało kroic tępym nożem, bo on nie umie nawet naostrzyc![]()

no u mnie w domu sie nie pali jak ktos palacy nas odwiedza to wychodzi na balkon.Jak moze Cie truc i dziecki, ja bym zwrocila uwagec..... jeb.... jara w domu i wszedzie siwy dym, pier.....gdybym nie byla chora to juz by mnie tu nie bylo
![]()

hehehh to jak jak moj wchodzi do kuchniMój niestety jak idzie coś zrobić do kuchni to jest taki syf że masakrato trzeba mieć do tego chyba talent.nabrudzi więcej naczyć niż mu potrzebne.i jak zrobi to nigdy nie umyje po sobie bo zawsze słysze później i póxniej a mnie szlag trafia jak to słysze i muszę sama myć te gary bo nienawidze jak w kuchni jest taki bałagan i brudne naczynia sie wszedzie walają.

Właśnie dostałam od swojego małża nowy telefon.
Yuppiiiiii.
Teraz mój telefon to Sony Eericsson C 702:-)
elegancko, super!