reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oczywiscie jak ja jestem, to was nie ma ;-):dry:
Chyba będę musiała zmienić plan dnia i się bardziej dostosować do was :-D
oj tak heheheh napewno :-D
m cos tam kombinuje wq kuchni i mnie wkurwia... bo niewiem czy zaraz mi jakiegos miecha na obiad nie wyciagnie i sobue nie zrobi bo on tak lubi co innego nagle sobie zrobic na sniadanie/kolacje musi sobie zrobic miecho ktore mam na obiad kupione:dry::dry::dry:

A dzisiaj mam wątróbke na obiad.. aten chyba sobie k... rostbef z zamrażalki wyciągnął:angry::angry::angry::angry:
oj moj czasami tez ma takie odloty z jedzeniem:baffled:
No to jestesmy po spacerku:tak::tak::tak:No i było super:-)Na nasz plac przyjechalo jakies podworko sztuki i dzieciaki mogly grac na bebnacg,chodzic na szczudlach i brac udzial w roznych zabawach:tak::tak::tak:Szkoda tylko ze mlode byly takie zmeczone i przed 1 musialam isc Je uspic:no:
Jak usnely to zrobilam sobie zakupki a teraz klikam i pije capucinko
Zaraz wstawie kilka fotek ja sie uda bo robilam telefonem
ele extra zabawa, super pomysl u nas na slasku tez sa takie imprezki porganizowane:tak:
Ja dopiero Oliwkę położyłam na drzemkę bo już sama wołała że chce aaaa.mam nadzieję ze zaraz uśnie bo trzeba obiadek ugotować.

Ania to dobrze ze na Laurę dobrze wpłynął spacerek z zakupami.U nas by to nie przeszło.jak Oliwka ma temperature to jest strasznie marudna i i zakupy byłyby bardzo cięzkie do przetrwania :tak::tak::tak::tak:

Oliwka coś od wczoraj kupy nie może zrobić,nie wiem dlaczego -nigdy nie miała z tym problemu.Wczoraj próbowała zrobic ale nie zrobiła i dziś też nic.
Co mogę jej dać żeby coś sie tam ruszyło z tą kupą????wiecie może?

a u nas imprezka od 17.00.mój tato robi imieniny.Będzie wesoło.Przyjadą ulubieni kuzyni Oliwki to Oliwka będzie w siódmym niebie.
wszystkiego naj dla taty :)
Ok sa fotki:-);-)
bomba!
AGNES
Bo to sa szczypiorki:-D:-D:-D
Mma takieggo konika little tikes jak Oliwka tylko niebieskiego i wszyscy razem sie na nim bujaja:szok::-)Jeden czlowieczek zawsze siedzi za dupa konia,jeden przed pyskiem a jeden tam gdzie powinno sie siedziec:-D:tak:No i to jest najlepsza zabawa tylko strasznie sie kloca kto ma gdzie siedziec
:-D:-D:-D3w1
a ja sie melduje z obiadkiem na stole... wkurwilma sie bo m po sobie nie pozmywal i zrbilam watrobke tylko dla siebie bo nie mialam nawet czym pokroic cebulki.. traz ma focha ze mu nie zerobilam... niech sobiepozmywa i zrobi, to ja jestem chor ai on pwoien mi zrobic obiad a nie ja jemu.. ziemniaki zrobilam dla wszystkich a cebuli mi sie nie chciało kroic tępym nożem, bo on nie umie nawet naostrzyc:no:
no tepych nozy to ja nie znosze kurcze a potem jak naostrzy to sie tne:sorry2:
c..... jeb.... jara w domu i wszedzie siwy dym, pier.....:angry::angry::angry: gdybym nie byla chora to juz by mnie tu nie bylo:angry::angry:
no u mnie w domu sie nie pali jak ktos palacy nas odwiedza to wychodzi na balkon.Jak moze Cie truc i dziecki, ja bym zwrocila uwage:sorry2:
Mój niestety jak idzie coś zrobić do kuchni to jest taki syf że masakra :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: to trzeba mieć do tego chyba talent.nabrudzi więcej naczyć niż mu potrzebne.i jak zrobi to nigdy nie umyje po sobie bo zawsze słysze później i póxniej a mnie szlag trafia jak to słysze i muszę sama myć te gary bo nienawidze jak w kuchni jest taki bałagan i brudne naczynia sie wszedzie walają.
hehehh to jak jak moj wchodzi do kuchni:-D:-D
Właśnie dostałam od swojego małża nowy telefon.
Yuppiiiiii.
Teraz mój telefon to Sony Eericsson C 702:-)

elegancko, super!

reklama
A z tego wszystkiego zapomnialam jutro w De jest Dzien Matki wiec dzis wieczorkiem wpadnie do mnie kumpela i bedziemy swietowac :))

Laurze powietzre dobrze zrobilo nawet goracza jej przeszla:confused: nie wiem o co chodzi ale na szczescie jest dobrze jak bym wiedzila to juz wczoraj bym z nia na spacer poszla:-D:-D

Właśnie dostałam od swojego małża nowy telefon.
Yuppiiiiii.
Teraz mój telefon to Sony Eericsson C 702:-)
Fajny jest ten telefon:tak: Tylko uważaj na nawi bo ona ciągnie z neta mapki non stop, zeby ci kasy za dużo ni eożarło jakbś próbowała..:tak:

Wstałam:blink: Ciekawa jestem teraz co będę w nocy robić :baffled:

Mała cały czas z rozwolnieniem. Wprawdzie jej nie budzi to mam nadzieję, że będzie troszkę lepiej jak wstanie.

M szlaeje na podwórku, wystrzygł zywopłot a teraz myje auto. Dobrze, że go w domu nie ma bo by kłutnia gotowa była, jestem dzisiaj strasznie podminowana :no:

Babcia go nakarmiła i mam obiad z głowy :tak: Nic nie gotuję. No, poza ryżanka dla małej, ale i tak nie wiem czy zje :no::confused:

Apropos palenia w domu, to una się nie paliło w domu nawet jak jeszcze nie było dzieci i jaralismy oboje :no: straszny smród, nie wspomnie juz o firankach i ścianach:no: Teraz jak ktoś ma ochote puścic dymka to na klatke albo na balkon :tak: Na początku cos tam sie nie podobało ale teraz juz wszyscy przyzwyczajeni :tak:

Madeuska, 37,1 to ja mam przez całaciąże :tak:
No prosze.. a ja nie iwem w sumie nie mierzyła sobie wczesniej...a teraz mam 37,2 czyli więcej niz mialam... wiec chyba wezmejeszczejeden apap, bo chyba zaczyna spowrotem mi rosnąc:baffled:
as dawaj fotke bo nie wiem jak ten model wygląda a też będe zmieniała fona:tak:
dowikla twoje szczypiory są świetne a już focia z dwiema na jednym krześle boska:tak::tak::tak:
agnes jak nauka nocnikowania idzie oliwce???????
meduska ty się kuruj a reszte olej teraz ty i maleństwo jesteście najważniejsi a reszta to pryszcz:tak::tak:
moje dzieci poszły na nocke do taty antonio śpi z tatusiem na łóżku a ja kawusia i klikam posprzątane obiadek zjedzony normalnie aż mi dziwnie że mam taki luz:-D
a ja mam ich gdzies nic nie robie:sorry2: tylko m robi mi ciagle na zlosc swoją droga:dry::dry: Dosc juz mam tych klotni ale sie nie odezwe koniec kropka:no:

oj tak heheheh napewno :-D

oj moj czasami tez ma takie odloty z jedzeniem:baffled:

ele extra zabawa, super pomysl u nas na slasku tez sa takie imprezki porganizowane:tak:

wszystkiego naj dla taty :)

bomba!

:-D:-D:-D3w1

no tepych nozy to ja nie znosze kurcze a potem jak naostrzy to sie tne:sorry2:

no u mnie w domu sie nie pali jak ktos palacy nas odwiedza to wychodzi na balkon.Jak moze Cie truc i dziecki, ja bym zwrocila uwage:sorry2:

hehehh to jak jak moj wchodzi do kuchni:-D:-D

elegancko, super!
Mój za kazdym razem jak wypije ma takie odloty z jedzeniem:dry::dry::dry:
w sumie to zawsze by tak jadł.. ale jak jest trzezwy towie że to przesada i je kanapki, ale jak juz wypije browara to wpierdzielilby kilo wolowiny najlepiej, kiedys mi całe mieso co mialam na miesiac kupione w zamrazarce rozmrozil i zrobil a potem zjesc nie umial!!:no::wściekła/y: :wściekła/y::wściekła/y:

Haha a teraz ogląda tv i co chwile gada.. seksowna, seksowna, na jakies laski zeby mi niby na zlosc zrobic:baffled::-D:-D ja mam to gdzies, ale on mysli ze robi mi tym na zlosc:-D ja ujz przywyklam, ze zawsze tak robi jak jestesmy pokloceni:-D

Fajny jest ten telefon:tak: Tylko uważaj na nawi bo ona ciągnie z neta mapki non stop, zeby ci kasy za dużo ni eożarło jakbś próbowała..:tak:

No prosze.. a ja nie iwem w sumie nie mierzyła sobie wczesniej...a teraz mam 37,2 czyli więcej niz mialam... wiec chyba wezmejeszczejeden apap, bo chyba zaczyna spowrotem mi rosnąc:baffled:
a ja mam ich gdzies nic nie robie:sorry2: tylko m robi mi ciagle na zlosc swoją droga:dry::dry: Dosc juz mam tych klotni ale sie nie odezwe koniec kropka:no:

Mój za kazdym razem jak wypije ma takie odloty z jedzeniem:dry::dry::dry:
w sumie to zawsze by tak jadł.. ale jak jest trzezwy towie że to przesada i je kanapki, ale jak juz wypije browara to wpierdzielilby kilo wolowiny najlepiej, kiedys mi całe mieso co mialam na miesiac kupione w zamrazarce rozmrozil i zrobil a potem zjesc nie umial!!:no::wściekła/y: :wściekła/y::wściekła/y:

Haha a teraz ogląda tv i co chwile gada.. seksowna, seksowna, na jakies laski zeby mi niby na zlosc zrobic:baffled::-D:-D ja mam to gdzies, ale on mysli ze robi mi tym na zlosc:-D ja ujz przywyklam, ze zawsze tak robi jak jestesmy pokloceni:-D

a to z niego gagatek:-D:-D moj to raczej nie ma takich napadow Ale czesto wtedy chowa telefon nie wiem po co bo i tak tam nie zagladam:-D

ide dalej sie połozyc, wezme jeszcze jeden apap, zeby zbic tą goączkę i truskawki z cukrem i śmietana do łżeczka sobie wezme a co!:-D

albo nie.. truskawki zjem jeszcze z Wami..:tak: o juz mnei wszytko boli od tego leżenia w łozku:baffled:

reklama
Do góry