reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Medeuska wez no Ty do lekarza podjedz niech Ci cos przepisze bo tak bedziesz bral te apapy
Kuruj sie
Ja sie zwijam bo musze jeszcze pranie rozwiesic
o 19 kumpela wpada i robimy sobie Dzien Matki:-)

Kuruj sie
Ja sie zwijam bo musze jeszcze pranie rozwiesic

w technikum ogladlam film o aborcji-byl straszny(wszystkie dziewczyny wyly).bylo wszsytko pokazane ze szczegolami (nawet pokazane byly czesci ciala w wiadrach-doslownie szok)chyba nazywal sie "niemy krzyk"czy cos w tym stylu(nie pamietam juz za dobrze,ale po tamtym filmie tepilam kolezanke ktora 3razy usowala ciaze(a teraz beczy ze nie mze miec dzieci-dobrze jej tak-nie zasluguje na to by byc matka).ja nigdy w zyciu nie zrobilabym tego.straszne jest to co sie dzieje.matki ktore porzucaja w smietnikach dzieci-katastrofa,a jest tyle kobiet ktore pragna miec dzieci a nie moga a taka ..... to usowa albo zabija albo porzuca.brak slow.
Joanna73
uzależniona od BB
Mój niestety jak idzie coś zrobić do kuchni to jest taki syf że masakrato trzeba mieć do tego chyba talent.nabrudzi więcej naczyć niż mu potrzebne.i jak zrobi to nigdy nie umyje po sobie bo zawsze słysze później i póxniej a mnie szlag trafia jak to słysze i muszę sama myć te gary bo nienawidze jak w kuchni jest taki bałagan i brudne naczynia sie wszedzie walają.
a mój mąz dziss upichcial gulasz z żołądków -pyszny

Ladny telefonik

Gabi padla i już mam spokój Zuzia sie kąpie a mąż z Wojtkiem zaraz wroci od kolegi

wiktoria12
Mama i żona :)
Joanna a nie wiesz co u Sol bo mam do niej pytanie nie wiesz czy będzie dzisiaj na Forum
Mama Helenki
i Aniki :D
Madeuska, ty możesz wziąć 2 apapy raz na 24H, więcej może zaszkodzić...
Anka, jestem tego samego zdania, zdrowa kłótnia i wyładowanie emocji robią naj lepiej, a takie kiszenie to tylko pogarsza sprawę
To dobrze że twoja lalunia się lepiej poczuła
Mo ja po drzemce wstała w dobrym humorku
zjadła zupkę z apetytem
Niestety kupa była po obiedzie rzadkawa, ale jest niebo lepiej niż wcześniej
Nawet ruszyliśmy do parku, tatuś poganiał sobie z córeczką 
Mała wróciła głodna jak wilk
zjadła kolacje i leży, ciekawa jestem czy już jej przeszło 

Plany nawieczór poszły w niepamięć
Zostaje jakis filmik...
Anka, jestem tego samego zdania, zdrowa kłótnia i wyładowanie emocji robią naj lepiej, a takie kiszenie to tylko pogarsza sprawę

To dobrze że twoja lalunia się lepiej poczuła

Mo ja po drzemce wstała w dobrym humorku

Plany nawieczór poszły w niepamięć

reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
A moja Martynka już spi nie kąpana zasneła o 18:00 wstała po pół godziny z płaczem rozłożyłam jej łóżko i śpi dalej rano ją musze wykąpać a Kamilek jeszcze goni na czworakach po pokoju położe go spać o 20:00
Podziel się: