reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Medeuska wez no Ty do lekarza podjedz niech Ci cos przepisze bo tak bedziesz bral te apapy:confused:
Kuruj sie

Ja sie zwijam bo musze jeszcze pranie rozwiesic:tak: o 19 kumpela wpada i robimy sobie Dzien Matki:-)

Wszystkie truskawki zjedzone:tak::tak::tak::tak: treaz moge klasc sie spowrotem do wyrka.. tylko trza by cos skombinowac do oglądania.. musze w kompie jakis filmów poszukac:tak::tak:

oo juz mam jakis film- zupełnie jak milosc.... nie wiem czy ktoras z was widziala? ja ide golądac..:tak: do po filmie:-D

w technikum ogladlam film o aborcji-byl straszny(wszystkie dziewczyny wyly).bylo wszsytko pokazane ze szczegolami (nawet pokazane byly czesci ciala w wiadrach-doslownie szok)chyba nazywal sie "niemy krzyk"czy cos w tym stylu(nie pamietam juz za dobrze,ale po tamtym filmie tepilam kolezanke ktora 3razy usowala ciaze(a teraz beczy ze nie mze miec dzieci-dobrze jej tak-nie zasluguje na to by byc matka).ja nigdy w zyciu nie zrobilabym tego.straszne jest to co sie dzieje.matki ktore porzucaja w smietnikach dzieci-katastrofa,a jest tyle kobiet ktore pragna miec dzieci a nie moga a taka ..... to usowa albo zabija albo porzuca.brak slow.

Mój niestety jak idzie coś zrobić do kuchni to jest taki syf że masakra :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: to trzeba mieć do tego chyba talent.nabrudzi więcej naczyć niż mu potrzebne.i jak zrobi to nigdy nie umyje po sobie bo zawsze słysze później i póxniej a mnie szlag trafia jak to słysze i muszę sama myć te gary bo nienawidze jak w kuchni jest taki bałagan i brudne naczynia sie wszedzie walają.

a mój mąz dziss upichcial gulasz z żołądków -pyszny :-D własnie siedze i wcinam bo zgłodniałam po spacerze a gary mąż myje jak cos gotuje i sprząta kuchnię :tak:

Ladny telefonik :tak:
Gabi padla i już mam spokój Zuzia sie kąpie a mąż z Wojtkiem zaraz wroci od kolegi :tak: a ja też zmordowana wiec najpierw jedzonko kapielka i łozeczko i ksiązeczka ale pweni duzo nie poczytam bo nie mam sily :-)

Madeuska, ty możesz wziąć 2 apapy raz na 24H, więcej może zaszkodzić...

Anka, jestem tego samego zdania, zdrowa kłótnia i wyładowanie emocji robią naj lepiej, a takie kiszenie to tylko pogarsza sprawę :tak:
To dobrze że twoja lalunia się lepiej poczuła :tak:

Mo ja po drzemce wstała w dobrym humorku :tak: zjadła zupkę z apetytem :tak: Niestety kupa była po obiedzie rzadkawa, ale jest niebo lepiej niż wcześniej :tak: Nawet ruszyliśmy do parku, tatuś poganiał sobie z córeczką :tak::-D Mała wróciła głodna jak wilk :szok: zjadła kolacje i leży, ciekawa jestem czy już jej przeszło :baffled::confused:

Plany nawieczór poszły w niepamięć :baffled: Zostaje jakis filmik...

reklama
A moja Martynka już spi nie kąpana zasneła o 18:00 wstała po pół godziny z płaczem rozłożyłam jej łóżko i śpi dalej rano ją musze wykąpać a Kamilek jeszcze goni na czworakach po pokoju położe go spać o 20:00

Do góry