wiktoria12
Mama i żona :)
Tam jest tylko obrazekznalazłam coś bardziej przerażającego
YouTube - Aborcja....
dobra więcej nie będę takich rzeczy wklejać bo później nie zasnę.to coś okropnego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tam jest tylko obrazekznalazłam coś bardziej przerażającego
YouTube - Aborcja....
dobra więcej nie będę takich rzeczy wklejać bo później nie zasnę.to coś okropnego.
na ;epsze kupki???????-kapusta kiszona w kazdej postaci,rodzuynki,suszoen sliwki,jablka-gruszki dzialaj odwrotnie.pieczywo z zairne,.jak jeden czy dwa nie zrobi to jeszcze nie tragedia.soki marcwipwe dzialaj zapieraja =co tak jak i bananyJa dopiero Oliwkę położyłam na drzemkę bo już sama wołała że chce aaaa.mam nadzieję ze zaraz uśnie bo trzeba obiadek ugotować.
Ania to dobrze ze na Laurę dobrze wpłynął spacerek z zakupami.U nas by to nie przeszło.jak Oliwka ma temperature to jest strasznie marudna i i zakupy byłyby bardzo cięzkie do przetrwania
Oliwka coś od wczoraj kupy nie może zrobić,nie wiem dlaczego -nigdy nie miała z tym problemu.Wczoraj próbowała zrobic ale nie zrobiła i dziś też nic.
Co mogę jej dać żeby coś sie tam ruszyło z tą kupą????wiecie może?
a u nas imprezka od 17.00.mój tato robi imieniny.Będzie wesoło.Przyjadą ulubieni kuzyni Oliwki to Oliwka będzie w siódmym niebie.
oooooooooooZgadza sieNas jest siedmioro:-)Ale jako malolaci to bylo ciezko
Stale sie wszyscy bili i wogole
No ale teraz jest super.Zawsze mozna na siebie liczyc
Moje Myszki juz wstalyChyba z lekka za wczesnie-oby nie marudzily
ja nie nawidze tepych nozy.jak nie moge sie zaciac nozem tzn ze jest tepy!!!!!!!!!!!!!!11a ja sie melduje z obiadkiem na stole... wkurwilma sie bo m po sobie nie pozmywal i zrbilam watrobke tylko dla siebie bo nie mialam nawet czym pokroic cebulki.. traz ma focha ze mu nie zerobilam... niech sobiepozmywa i zrobi, to ja jestem chor ai on pwoien mi zrobic obiad a nie ja jemu.. ziemniaki zrobilam dla wszystkich a cebuli mi sie nie chciało kroic tępym nożem, bo on nie umie nawet naostrzyc![]()
wez temu pal..... wytlumacz ze nie wazne ze truje Ciebie ale truje JEGO dziecko!!!!!!!!!!!!! moze to mu przemowi do rozsadkuc..... jeb.... jara w domu i wszedzie siwy dym, pier.....gdybym nie byla chora to juz by mnie tu nie bylo
![]()
M przyszedl juz do domu i poszedl sie kapacNo ale nie obylo sie bez zjebki ze wlazł mi w butach do pokoju
Niewazne czy przyjechal samochodem,czy rowerem,czy na boso ,czy szedl cala droge w blocie no nie moge Go oduczyc zeby sciagal buty w korytarzu
No ale u nich to chyba rodzinne
problem polega na tym że ludzie którzy poddaja sie takim zabiegom i Ci którzy je robią uważają to za cos zupełnie normalnego.Widziałam to okropne jak ludzie mogą byc podli i bez serca az sie płakać chce
przestańcie wklejać takie rzeczy bo ja potem spać nie mogęznalazłam coś bardziej przerażającego
YouTube - Aborcja....
Nie wiem czy dobrze zrozumialam ta Twoja wypowiedz;...ja mam brata i siostre i moje tez brata i siostre