reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja dopiero Oliwkę położyłam na drzemkę bo już sama wołała że chce aaaa.mam nadzieję ze zaraz uśnie bo trzeba obiadek ugotować.

Ania to dobrze ze na Laurę dobrze wpłynął spacerek z zakupami.U nas by to nie przeszło.jak Oliwka ma temperature to jest strasznie marudna i i zakupy byłyby bardzo cięzkie do przetrwania :tak::tak::tak::tak:

Oliwka coś od wczoraj kupy nie może zrobić,nie wiem dlaczego -nigdy nie miała z tym problemu.Wczoraj próbowała zrobic ale nie zrobiła i dziś też nic.
Co mogę jej dać żeby coś sie tam ruszyło z tą kupą????wiecie może?

a u nas imprezka od 17.00.mój tato robi imieniny.Będzie wesoło.Przyjadą ulubieni kuzyni Oliwki to Oliwka będzie w siódmym niebie.
na ;epsze kupki???????-kapusta kiszona w kazdej postaci,rodzuynki,suszoen sliwki,jablka-gruszki dzialaj odwrotnie.pieczywo z zairne,.jak jeden czy dwa nie zrobi to jeszcze nie tragedia.soki marcwipwe dzialaj zapieraja =co tak jak i banany

Zgadza sie:tak::tak::tak:Nas jest siedmioro:-)Ale jako malolaci to bylo ciezko:no:Stale sie wszyscy bili i wogole
No ale teraz jest super.Zawsze mozna na siebie liczyc:tak::tak::tak:
Moje Myszki juz wstaly:szok:Chyba z lekka za wczesnie-oby nie marudzily
ooooooooooo:szok::szok::szok::szok: to duzo masz rodzenstwa!ja mam brata i siostre i moje tez brata i siostre

a ja sie melduje z obiadkiem na stole... wkurwilma sie bo m po sobie nie pozmywal i zrbilam watrobke tylko dla siebie bo nie mialam nawet czym pokroic cebulki.. traz ma focha ze mu nie zerobilam... niech sobiepozmywa i zrobi, to ja jestem chor ai on pwoien mi zrobic obiad a nie ja jemu.. ziemniaki zrobilam dla wszystkich a cebuli mi sie nie chciało kroic tępym nożem, bo on nie umie nawet naostrzyc:no:
ja nie nawidze tepych nozy.jak nie moge sie zaciac nozem tzn ze jest tepy!!!!!!!!!!!!!!11

c..... jeb.... jara w domu i wszedzie siwy dym, pier.....:angry::angry::angry: gdybym nie byla chora to juz by mnie tu nie bylo:angry::angry:
wez temu pal..... wytlumacz ze nie wazne ze truje Ciebie ale truje JEGO dziecko!!!!!!!!!!!!! moze to mu przemowi do rozsadku

M przyszedl juz do domu i poszedl sie kapac:tak:No ale nie obylo sie bez zjebki ze wlazł mi w butach do pokoju:no::wściekła/y:Niewazne czy przyjechal samochodem,czy rowerem,czy na boso ,czy szedl cala droge w blocie no nie moge Go oduczyc zeby sciagal buty w korytarzu:no:No ale u nich to chyba rodzinne

ja tez scigam.niewazne ze jest sucho na dworzu!nie ma wlzenia w butach.nawet jkak Weronika przychodzi z piaskownicy czy w ogole z podworo to jak krzyczne ze ma stac i dalej nie wchodzi to stanie i czeka. ajk powiem zeby nie wchodzila bo np umylam podloge to wraca na dwor:-D:-D:-D:-D:-D:cool2: taka jestem wrdena:-):-):-)

reklama
Do góry