reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
SZybciutko czytam co u was ,stęskniłam się okrutnie,mam teraz chwilkę ,bo m też sie uwagi domaga,ale jutro myślę spoko nadrobie:tak::-D

No to jestem po spcerku:tak::tak::tak:I bylo calkiem fajnie:-)Zrobilo sie cieplo i nawet sloneczko troszke poswiecilo
HEJ ,HEJ,pamiętacie mnie jeszcze????
Jasne ze Cie pamietamy Kochana:tak::tak::tak:

no ja też jestem a skoro mnie nie widać to znaczy że bardzo schudłam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jestes bossssska:-D:-D:-D:-D
U mnie właśnie zaczyna padać :baffled: Więc popołudnie do D...

Ale dziecko przynajmniej ma dobry apetyt :tak: Stoi teraz na balkonie i patrzy się jak deszcz pada :-D

Helenka sika i nie ma żadnych oznak odwodnienia. Ja daje czarną herbatce, sok jagodowy. No i dietka lekkostrawna... jest coraz lepiej, kupa luźna, ale już nie rozwolnienie.
Super ze malej sie poprawilo:tak::tak::tak:

W pracy super ,już mam grafik i mi się godxziny piszą ,Zarabiam :-D:-D:-D:-Dno ,al nogi mnie bolą jak cholera ,praca mi się podoba szef fajny dziewczyny też ,piekarzy tam multum jak dziś naszli na nocke o 18 zaczęli tam sie przekrzykiwać od razu pomyślałam o Anabuby mężu:-Dnauczyłam się obsługiwać ekspres do kawy -kombajn na różne rodzaje kaw :tak::tak::tak:zaczynam ,podkreślam zaczynam rozpoznawać jakieś kilka z kilkudziesięciu rodajów ciast.....:szok: ale wszystko idzie ku dobremu,jutro mam wolne na bank ,a dalej sie zobaczy:tak:

a ja sie załamałam zachowniem mojej Zuzi Bylo tak najpierw na tygodniu przyniosła zaproszenie na urodziny do kolegi na niedzile od 10-12 w jakies bawialni do ktorej trzeba dojechac Wiec ja jej z męzem tlumacze ze nie pasuje nam tam z nia jechac bo mamy na niedzile inne plany My zawsze w niedzile idziemy na msze o 11 a potem ja gotje obiad takze mowie jej ze nie bedzie mial kto z nia pojechac a ona mi na to ze jak my nie mozemy to ona pojedzi z Kuba i jego mamą no to ja jej tlumacze ze ja sie nie znam dobrze z Kuby mamą jak moge oddac ja pod opieke komus obcemu Plakala ok2 godzin az sie zanosialA no potem jakos sie uspokoila ale nie po jej my sli to bylo :szok: potem wieczorem zadzwonila do takiej mojej cioci zeby zaprosic ja na sobote bo dawno u nas nie byla ale ciocia nie mogla przyjechac wiec zaprosila ja na niedzile z moja mama ale ze moj mąz szedl dzis na noc wiec mowie ze ja tez pojade na co moja Zuzia w placz ze on sam chce ze po co my jedziemy i znow 1,5 godz płaczu i spazmow Stanęlo na tym ze pojechalismy wszyscy ale Zuzi byla bardzo niezadowolona A potem wszysko sie wyjasnilo Moja cioci a bardzo tak faworyzuje Zuzi a Wojtek i Gbai to na boku nawet jak do nas przyjezdza to klka razy musialm zwocic uwage ze jest w domu Wojtek i Gaba i bo prezentow więce jprzywozi Zuzce i dzis tez wrocila z cala siatka upominkoe a dla Wojtka i Gbai dal mi 50 zl zeby im cos kupila i ogoleni Zuzi zrobila sie wymagajaca placzac ze on nic ne ma ładnego ze nikt jej nie kocha rozmowy itlumaczenia nie poamgaja Zalamana jstem strasznie :-(

oj misie moje gębula mi się śmieje do kompa,do was ,ale muszę iść ,bo ślubny zazdrości uwagi,jutro jak go do pracy wyprawię ,to siłą mnie od klawiatury nie oderwą:-):-):-):-):tak:

MI PIOTREK ŚCIĄGA MUZYKĘ ALBO Z TORENTÓW ALBO Z JAKIEJŚ STRONY Z MP3 KURCZE KIEDYŚ CHYBA ANABUBA DAWAŁA LINKA DO TAKIEJ STRONY:confused:

MADZIULKA
Super ze Ci sie podoba w pracy:tak::tak::tak:Ja tez bym mogla pracowac w cukierni:-D;-)

JOANNA
Wspolczuje Tobie sytuacji z zachowaniem Twojej Zuzi:no::no::no:Naprawde nie wiem co Tobie doradzic skoro piszesz ze rozmowy i tłumaczenia nie przynosza zadnych efektow
Moze poprostu to jest taki glupi okres i musicie to przeczekac

reklama
Do góry