reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

madziulka no to super ze jestes zadowolona i że praca Ci odpowiada.to jest najwazniejsze zeby w pracy było miło i żeby była satysfajcja z tego co sie robi.

,

reklama
W pracy super ,już mam grafik i mi się godxziny piszą ,Zarabiam :-D:-D:-D:-Dno ,al nogi mnie bolą jak cholera ,praca mi się podoba szef fajny dziewczyny też ,piekarzy tam multum jak dziś naszli na nocke o 18 zaczęli tam sie przekrzykiwać od razu pomyślałam o Anabuby mężu:-Dnauczyłam się obsługiwać ekspres do kawy -kombajn na różne rodzaje kaw :tak::tak::tak:zaczynam ,podkreślam zaczynam rozpoznawać jakieś kilka z kilkudziesięciu rodajów ciast.....:szok: ale wszystko idzie ku dobremu,jutro mam wolne na bank ,a dalej sie zobaczy:tak:
A co to za praca bo ja nie w temacie
a ja sie załamałam zachowniem mojej Zuzi Bylo tak najpierw na tygodniu przyniosła zaproszenie na urodziny do kolegi na niedzile od 10-12 w jakies bawialni do ktorej trzeba dojechac Wiec ja jej z męzem tlumacze ze nie pasuje nam tam z nia jechac bo mamy na niedzile inne plany My zawsze w niedzile idziemy na msze o 11 a potem ja gotje obiad takze mowie jej ze nie bedzie mial kto z nia pojechac a ona mi na to ze jak my nie mozemy to ona pojedzi z Kuba i jego mamą no to ja jej tlumacze ze ja sie nie znam dobrze z Kuby mamą jak moge oddac ja pod opieke komus obcemu Plakala ok2 godzin az sie zanosialA no potem jakos sie uspokoila ale nie po jej my sli to bylo :szok: potem wieczorem zadzwonila do takiej mojej cioci zeby zaprosic ja na sobote bo dawno u nas nie byla ale ciocia nie mogla przyjechac wiec zaprosila ja na niedzile z moja mama ale ze moj mąz szedl dzis na noc wiec mowie ze ja tez pojade na co moja Zuzia w placz ze on sam chce ze po co my jedziemy i znow 1,5 godz płaczu i spazmow Stanęlo na tym ze pojechalismy wszyscy ale Zuzi byla bardzo niezadowolona A potem wszysko sie wyjasnilo Moja cioci a bardzo tak faworyzuje Zuzi a Wojtek i Gbai to na boku nawet jak do nas przyjezdza to klka razy musialm zwocic uwage ze jest w domu Wojtek i Gaba i bo prezentow więce jprzywozi Zuzce i dzis tez wrocila z cala siatka upominkoe a dla Wojtka i Gbai dal mi 50 zl zeby im cos kupila i ogoleni Zuzi zrobila sie wymagajaca placzac ze on nic ne ma ładnego ze nikt jej nie kocha rozmowy itlumaczenia nie poamgaja Zalamana jstem strasznie :-(
Kochana nie wiem co ci poradzić mnie to dopiero czeka może jej przejdzie to taki bunt dziecięcy bo nastolatki to nie mozna nazwać bo ona ma dopiero 7 lat.A chciałam cie zapytać czy mówiłaś SOL
oj misie moje gębula mi się śmieje do kompa,do was ,ale muszę iść ,bo ślubny zazdrości uwagi,jutro jak go do pracy wyprawię ,to siłą mnie od klawiatury nie oderwą:-):-):-):-):tak:
No ślubny ważniejszy my będziemy na ciebie jutro czekać z samego rana:tak:
MI PIOTREK ŚCIĄGA MUZYKĘ ALBO Z TORENTÓW ALBO Z JAKIEJŚ STRONY Z MP3 KURCZE KIEDYŚ CHYBA ANABUBA DAWAŁA LINKA DO TAKIEJ STRONY:confused:
Musze ją zapytać

no u nas też króluje torent albo bitcomet:tak::tak::tak:
madziula ale fajnie że wpadłaś no i że praca ok:tak::tak:
dowikla ty tak do cukierni bo i tak nie tyjesz ja już nie bo ciasta kocham a wypychać by mnie musieli bo bym się w drzwi nie zmieśiła:-D:-D:-Do tak jak kubuś puchatek jak poszedł do królika i tk się objadł miodu że w wyjściu się zaklinował:-D:-D

wiki to taka strona do ściągania filmów,muzyki.
ale jak chcesz z tego korzystać to trzeba wysłąć sms na podany numer,kosztuje on 7zł,dostajesz kod który tam wpisujesz i w tedy ściągasz już do woli co chcesz.

Moje dziewczynki juz sa chyba spiace:szok:Bo chodza i zaczynaja mi marudzic:szok:
Cos czuje ze dzisiaj bedzie wczesniejsza kapiel i spanko:tak::tak::tak:
A M oglada Taniec z gwiazdami

reklama
SZybciutko czytam co u was ,stęskniłam się okrutnie,mam teraz chwilkę ,bo m też sie uwagi domaga,ale jutro myślę spoko nadrobie:tak::-D
super,że jesteś

W pracy super ,już mam grafik i mi się godxziny piszą ,Zarabiam :-D:-D:-D:-Dno ,al nogi mnie bolą jak cholera ,praca mi się podoba szef fajny dziewczyny też ,piekarzy tam multum jak dziś naszli na nocke o 18 zaczęli tam sie przekrzykiwać od razu pomyślałam o Anabuby mężu:-Dnauczyłam się obsługiwać ekspres do kawy -kombajn na różne rodzaje kaw :tak::tak::tak:zaczynam ,podkreślam zaczynam rozpoznawać jakieś kilka z kilkudziesięciu rodajów ciast.....:szok: ale wszystko idzie ku dobremu,jutro mam wolne na bank ,a dalej sie zobaczy:tak:
dobrze,że Ci się podoba

a ja sie załamałam zachowniem mojej Zuzi Bylo tak najpierw na tygodniu przyniosła zaproszenie na urodziny do kolegi na niedzile od 10-12 w jakies bawialni do ktorej trzeba dojechac Wiec ja jej z męzem tlumacze ze nie pasuje nam tam z nia jechac bo mamy na niedzile inne plany My zawsze w niedzile idziemy na msze o 11 a potem ja gotje obiad takze mowie jej ze nie bedzie mial kto z nia pojechac a ona mi na to ze jak my nie mozemy to ona pojedzi z Kuba i jego mamą no to ja jej tlumacze ze ja sie nie znam dobrze z Kuby mamą jak moge oddac ja pod opieke komus obcemu Plakala ok2 godzin az sie zanosialA no potem jakos sie uspokoila ale nie po jej my sli to bylo :szok: potem wieczorem zadzwonila do takiej mojej cioci zeby zaprosic ja na sobote bo dawno u nas nie byla ale ciocia nie mogla przyjechac wiec zaprosila ja na niedzile z moja mama ale ze moj mąz szedl dzis na noc wiec mowie ze ja tez pojade na co moja Zuzia w placz ze on sam chce ze po co my jedziemy i znow 1,5 godz płaczu i spazmow Stanęlo na tym ze pojechalismy wszyscy ale Zuzi byla bardzo niezadowolona A potem wszysko sie wyjasnilo Moja cioci a bardzo tak faworyzuje Zuzi a Wojtek i Gbai to na boku nawet jak do nas przyjezdza to klka razy musialm zwocic uwage ze jest w domu Wojtek i Gaba i bo prezentow więce jprzywozi Zuzce i dzis tez wrocila z cala siatka upominkoe a dla Wojtka i Gbai dal mi 50 zl zeby im cos kupila i ogoleni Zuzi zrobila sie wymagajaca placzac ze on nic ne ma ładnego ze nikt jej nie kocha rozmowy itlumaczenia nie poamgaja Zalamana jstem strasznie :-(
trudna sytuacja ,ale raczej normalna reakcja dziecka w tym wieku.
Ja już to przeszłam :tak:

no u nas też króluje torent albo bitcomet:tak::tak::tak:
madziula ale fajnie że wpadłaś no i że praca ok:tak::tak:
dowikla ty tak do cukierni bo i tak nie tyjesz ja już nie bo ciasta kocham a wypychać by mnie musieli bo bym się w drzwi nie zmieśiła:-D:-D:-Do tak jak kubuś puchatek jak poszedł do królika i tk się objadł miodu że w wyjściu się zaklinował:-D:-D
kubuś puchatek dobre :-D:-D:-D:-D
A ja byłam z całą rodzinką na spacerku.
Przeszliśmy sobie takim leśnym szlakiem.
Przy okazji psa wybiegałam a Klaudia królika ,bo go na smyczce wzięła.:-D:-D:-D
Teraz zamówiliśmy pizzę w telepizzy i zaraz będziemy sie raczyć pyszną kolacyjką.:-p

Do góry