reklama
joanna jak ja nie lubie takich ciotek co to faworyzują jedno dziecko nie widzac innych

a co do urodzin to napisze wam jak w listopadzie adama koleżanka z klasy zapraszała rówieśników..........adam dostał zaproszenie na urodziny do mc donaldsa razem z wydrukowaną listą prezentów
dzieciaki miały sobie wybrać prezent z tej listy
powiem wam że nie było na niej nic poniżej 70 zł same firmówk
ja byłam w głębokim szoku powiedziałam adamowi otwarcie że wcale mi sie to nie podoba i że na takie prezenty jakie sobie życzy jego koleżanka to mnie najzwyczajniej w świecie nie stać
i że w takim razie poprostu nie pójdzie na te urodziny albo kupimy coś takiego spoza listy na co nas stać.....adam zapytał koleżanki czy można kupić jej coś spoza listy
dziewczynka stwierdziła że kategorycznie NIE!!!!
w efekcie adam nie poszedł a po urodzinach okazało się że na zaproszonych 25 dzieciaków było 4 a dziewczynka obrażona była na prawie całą klase
to jest doiero wychowanie

a co do urodzin to napisze wam jak w listopadzie adama koleżanka z klasy zapraszała rówieśników..........adam dostał zaproszenie na urodziny do mc donaldsa razem z wydrukowaną listą prezentów

MALINKA
Masakra jakas

Co Ci rodzice zrobili temu dziecku z mozgu

Jak ja czegos takiego nienawidze

Ludzie takiego pokroju chyba nie dopuszczaja do siebie mysli ze komus moze sie tak nie powodzic-to jest chore

Masakra jakas

Joanna73
uzależniona od BB
MALINKA JA tez tlumacze Zuzi ze skoro on jest zapraszana to ona potem musialby sie zrewanzowac a mnie nie stac na urzadzani urodzin w bawialniach czy tez w mc donldzie a ta lista prezentow to poroniony pomysł 

wiktoria12
Mama i żona :)
Odpisała tylko na swoim profilu a ja myslałam że napisze w mojimRozmawialm z Sol nie odpisala Ci ?ide bo zmordowan jestem dzis okrutnie musze odsapnąc do jutra kobietki

No to nieżlejoanna jak ja nie lubie takich ciotek co to faworyzują jedno dziecko nie widzac innych
a co do urodzin to napisze wam jak w listopadzie adama koleżanka z klasy zapraszała rówieśników..........adam dostał zaproszenie na urodziny do mc donaldsa razem z wydrukowaną listą prezentówdzieciaki miały sobie wybrać prezent z tej listy
powiem wam że nie było na niej nic poniżej 70 zł same firmówk
ja byłam w głębokim szoku powiedziałam adamowi otwarcie że wcale mi sie to nie podoba i że na takie prezenty jakie sobie życzy jego koleżanka to mnie najzwyczajniej w świecie nie stać
i że w takim razie poprostu nie pójdzie na te urodziny albo kupimy coś takiego spoza listy na co nas stać.....adam zapytał koleżanki czy można kupić jej coś spoza listy
dziewczynka stwierdziła że kategorycznie NIE!!!!
w efekcie adam nie poszedł a po urodzinach okazało się że na zaproszonych 25 dzieciaków było 4 a dziewczynka obrażona była na prawie całą klase
to jest doiero wychowanie
![]()
Joanna73
uzależniona od BB
moje juz spia
i ja tez zmykam do jutra DOBRANOC ;-)

wiktoria12
Mama i żona :)
medeuska
październikowa mama'09
Tak tak, widziałam że są cienkie, ale ja mam taką jedną nie aż taką grubą jak te drugie do szyb- za 15 zl ja brałam od znajomej od mojej babci i jest świetna- teraz chce wypróbowac te i te które sie sprawdzą bede ciągle używacChciałabym zauważyć, że pierwsze wydają sie byc bardzo cieniutkie, i nie wiem czy o takie Ci chodzi, A pod rugie ile oni sobie zarabiaja na przesyłce zwróćcie uwage. Masakra.
Ale te drugie sa baardzo fajne.
No kochana, skoro masz zdolności, to po co komus płacić, jak można samemu. Ja tam szukam gdzie i jak taniej.
No ale to pewnie troche roboty jest...
A mój chciał kiedys dobrze, ja jeszcze w ciąży byłam i zasypał kretem a na to , żeby było szybciej i dokładniej wylał klifa. *****, ale zadyma, uciekaliśmy na balkon i to biegiem, szaro w domu. Piotr jeszcze z ręcznikiem kota po domu szukał, bbo by sie udusiła biedna.
No i gdzie wy? Jak mam chwilke to Was gduły nie ma. My po biedzie. Zorientowałam się, że malal ma ostatniego pampka na sobie ( bylam pewna, że pół paczki w szafie jest ) i P pojechał na zakupy i inne równiez zrobi.
A ja pospałam przed obiadkiem bagatelka 3 godzinki. Ścierpłam, ale odespałam.

A kto TY?HEJ ,HEJ,pamiętacie mnie jeszcze????

Ja też uzywam torrentaMI PIOTREK ŚCIĄGA MUZYKĘ ALBO Z TORENTÓW ALBO Z JAKIEJŚ STRONY Z MP3 KURCZE KIEDYŚ CHYBA ANABUBA DAWAŁA LINKA DO TAKIEJ STRONY![]()

I do całkowicie szybkiego ściągniecia-stronka-dysk internetowy-chomik- trzeba sie zalogowac- ale fajna sprawa narawde- wszystko tam znajdziesz

Chomik - przyjazny dysk internetowy
Ide pyknac z moim w karty

reklama
Podziel się: