reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
medeuska mi sie podobają najbardziej 1 i ostanie firanki :tak::tak::tak::tak::-)
no mi te 1 i 4 bo to praktycznie to samo- takie chce na pewno, tylko nei wem jakie jeszcze:-D u mni ebeda wygladac mniej wiecej tak jak na 4 bo mam mniejsze okna- nie takie jak w 1

Mi najnmniej podobaja sie pierwsze trzy
Pozostale sa super:tak::tak::tak:
no mi najbardziej od 4 też:tak:

a słoneczne masz mieszkanie czy nie duże pokoje jakie okna bo to ważne....ja uwielbiam firanki firaneczki zazdroski zawsze to ubiera ładnie okno i zarazem mieszkanie:tak:
od tej strony akurat mam północną stronę o szukam do 2 małych pokoi firanek:tak: wiem ze na pewno chce biale- zeby rozjasnic pokoje:tak:

a w salonie mam południową- ale do tego firanki juz mam- sliczne:tak: -od teściowej:szok: az bylam w szkoku ze ma taki gust:tak:

Hej dziewczeta, nowy tydzien zaczal sie.
Wczoraj chciałam z wieczorka jeszcze wejsc, ale moj mezus zapodał horrrrrrrrrrrorrrrrrr. Świetny był, tak sie przestraszylismy, ze bez kitu i przesady, moj malo z fotela nie spadl, pozniej smielismy sie dobre 10 min. A jeszcze pozniej cholera jakis szelest, piski później i okazalo sie, ze moja kicia jaskółke na balkonie zlapala. Zdazylam jej zabrac i w nienaruszonym stanie wypuscic. Ale wieczor.
A pozniej spac, bo jeszcze padnieta bylam.

My sciagamy z torrentow PRzeZ BIT COmEta. mala pomAGa mi pisaaac
Dawaj tytuł -uwielbiam horrory:tak::tak:oglądać

mam nadziej,ze u mnie tez sie rozpogodzi,bo wczoraj nie bylismy na spacerku,a dzis chce pojsc zarejestrowac sie do dentysty i Damiana do ortopedy bo kazal przyjsc jak damian bedzie mial 13-14mies.
Jateż musze coś mnie ząb po kanałówxe boli:szok:

Witam z rana:tak: Dziisaj przeglądałam od 7 firanki:-D Musze kupic material- wybrałam kilka jakie mi sie podobaja-kroje- bo babcia mi uszyje:tak: pokaże Wam- ja na pewno bede miala białe- nie takie kolory jak Wam pokaże- pokazuje tylko sposób ułożenia i uszycia:tak::tak:

Jaki horros? Bo lubie a może nie widziałam:tak:

Oj, biedactwo... to kuruj się, mi juz przeszło:tak:

Poiwiedzcie mi które wybrac:-D Do małych okien- bo nie chce takich zwykłych firan:confused:
Mnie się podobają 5,6,7................................Aw ogóle to się witam:-D:-D:-D:-D:-Dpróbuję poczytać co nagryzmoliłyście przez weekend..Wiktoria pracuję od piątku w piekarnio-cukierni:tak:Dowikla ,oj miałabyś tam co łasować!!!!:-DMedeuska ja ci dam ,a ktoś ty:)))

AGNES
ONe sikaja przed samym spaniem zawsze:tak:Jak nie usna przy mleku to wolaja jeszcze pozniej no i budza sie w nocy lub okolo tej 6:-)Najpierw sie wierca i kreca i jak nie wstane od razu to wolaja siusiu:tak::tak::tak:

A do sklepow ja Im nie zakladalam jak juz chodzily bez pampersow:no:
Zawsze robily siku przed samymi zakupami w jakies krzaczki i wytrzymywaly no chyba ze nie chcialy to wolały i albo z nimi szlam albo musiały wytrzymac
A w biedronkach sa ubikacje:confused::confused::confused:U mnie chyba nie

Witam z rana:tak: Dziisaj przeglądałam od 7 firanki:-D Musze kupic material- wybrałam kilka jakie mi sie podobaja-kroje- bo babcia mi uszyje:tak: pokaże Wam- ja na pewno bede miala białe- nie takie kolory jak Wam pokaże- pokazuje tylko sposób ułożenia i uszycia:tak:
Poiwiedzcie mi które wybrac:-D Do małych okien- bo nie chce takich zwykłych firan:confused:
mi się ostatnio strasznie podobają firanki panelowe, te z 2 obrazka, ale pasują do raczej nowoczesnego wnetrza
witam z rana:happy2:
ide nadrabiać zaległości:tak::tak:a mnie choroba zmogła mam 38.3 i mega katar:no:
czyżby lód był za zimny:-D:-D:-D:-D
Witam sie z rana i zaraz uciekam z Martynką do lekarza i zapłacic internet no i na zakupy pujdzie znowu 200 zł:szok::szok:
co się stało? chora?
no normalnie w szok mnie wbił mój adam sam z siebie z nudów jak mi powiedział zrobił błysk w swoim biurku:szok::szok::szok::szok:ktoś mi dziecko podmienił:rofl2::rofl2:
tylko się cieszyć malinka a nie zastanawiać bo znowu coś się odmieni:-D:-D:-D
HEJ ,HEJ,pamiętacie mnie jeszcze????
no pewnie, ja Cię rozumiem bo sama mam mało czasu na bb przez tą robotę:baffled:
joanna jak ja nie lubie takich ciotek co to faworyzują jedno dziecko nie widzac innych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a co do urodzin to napisze wam jak w listopadzie adama koleżanka z klasy zapraszała rówieśników..........adam dostał zaproszenie na urodziny do mc donaldsa razem z wydrukowaną listą prezentów:szok:dzieciaki miały sobie wybrać prezent z tej listy:szok:powiem wam że nie było na niej nic poniżej 70 zł same firmówk:szok::szok:ja byłam w głębokim szoku powiedziałam adamowi otwarcie że wcale mi sie to nie podoba i że na takie prezenty jakie sobie życzy jego koleżanka to mnie najzwyczajniej w świecie nie stać:no::no:i że w takim razie poprostu nie pójdzie na te urodziny albo kupimy coś takiego spoza listy na co nas stać.....adam zapytał koleżanki czy można kupić jej coś spoza listy:confused:dziewczynka stwierdziła że kategorycznie NIE!!!!:szok::szok:w efekcie adam nie poszedł a po urodzinach okazało się że na zaproszonych 25 dzieciaków było 4 a dziewczynka obrażona była na prawie całą klase:szok::szok:to jest doiero wychowanie:no::no:
masakra, mam nadzieję, że moje dziecko nie będzie miało takich koleżanek:szok::szok::szok::szok:

a burak nadal się nie odzywa tylko już nie słucha muzyki w słuchawkach:baffled:

witam sie i ja :-D:-D:-D:-D
tesknilyscie za mna hehe :cool2::cool2::cool2:
postaram sie nadrobic co nie co zeby byc w temacie..
a ze jestem przy kawce to fajnie bo nie musze juz odchodzic :tak:

ja tez musze dzisaj na zakupy.. nie che mis ie kąpac i szykowac, ale trzeba..poza tym musze ogarnac mieszkanie:-p bo strrrrasznie jest:-D w sumie, bo nigdy sie nie wybiore.. ide pscic wode do wanny bo juz 10:szok:

kupiam te sciereczki wszystkie wyprobuje i dam znac ktore najlepsze:tak:

Witam :tak:

Byliśmy wczoraj wieczorem z M na meczu u znajomego:tak: patałachy znowu przegrali :baffled: współczuje temu mojemu on biedny tak to przezywa :baffled:

Moja niunia nadal ma luźna kupkę :baffled: już nie mam pomysłów co dawać jej do jedzenia, bo apatyt jej dopisuje :confused:

A mi już odbiło, zaczęłam prac i prasować ciuszki dla Aniki :confused::-D Jak się nie będzie za bardzo falunic to przez pierwszy tydzień juz nie musze prania robić :-D

No coz, funkcjonujemy juz tak dosc dlugo i nie mamy z tym problemow.:sorry2:

Zgadzam się :tak: Po co naprawiać coś co dobrze działa :tak:

...

i mam jeszcze problem jak jade na zakupy.często robimy zakupy w biedronce.Ale Oliwka jak zawoła siku to trzeba ja od razu wysadzić bo długo to ona jeszce nie wytrzymuje czekając.i jak będziemy robić zakupy to nie ma sposobu żeby zdążyc do toalety.bo co mam zakupy,wózek zostawić i lecieć do toalety?nikt mnie w kolejce nie przepuści :no::no: zresztą w tedy też bym nie zdązyła.także jak na razie pampersa na zakupy tez zakładam a jak wychodzimy ze sklepu to jej ściągam.nie umię na razie rozwiązac tego problemu.:-)

Jak jedziemy z Helen do marketu to mamy rytuał. Najpierw bankomat, potem toaleta i dopiero na sklep :tak: Mała zadowolona, bawi ją korzystanie z publicznej toalety, a ja wiem że wysikana i mogę robić spokojnie zakupy :tak:

reklama
witam sie i ja :-D:-D:-D:-D
tesknilyscie za mna hehe :cool2::cool2::cool2:
postaram sie nadrobic co nie co zeby byc w temacie..
a ze jestem przy kawce to fajnie bo nie musze juz odchodzic :tak:
Pewnie ,że tęskniłayśmy ,:tak::tak::tak::tak::tak:byłam na t i poczytaam tyle się działo jak mnie nie było,że ho ho;-);-)biore się powoi za porzadki ,choć muszę m pochwalić ,bo przez wekend sprzątał i ugotował wczoraj pyszny obiad, także oprócz prania to żadnych sprzątaniowych zaległości nie mam:-D

Do góry