Moja ulubiona to hawajska na cienkim cieście z podwójnym serem.AS
Smacznego
A tak swoja droga to za mna tez chodzi pizza i moze jutro tez sobie zamowieMoje ulubione to tutti frutti,kebab i rzeznicka oczywiscie na podwojnym ciescie:-);-)
Wiecie,że Kuba na kolację zjadł pół dużej pizzy i chciał jeszcze?

Usnął biedaczek z 4 kawałkiem w ręku

U nas w szkole jest to samo.joanna jak ja nie lubie takich ciotek co to faworyzują jedno dziecko nie widzac innych
a co do urodzin to napisze wam jak w listopadzie adama koleżanka z klasy zapraszała rówieśników..........adam dostał zaproszenie na urodziny do mc donaldsa razem z wydrukowaną listą prezentówdzieciaki miały sobie wybrać prezent z tej listy
powiem wam że nie było na niej nic poniżej 70 zł same firmówk
ja byłam w głębokim szoku powiedziałam adamowi otwarcie że wcale mi sie to nie podoba i że na takie prezenty jakie sobie życzy jego koleżanka to mnie najzwyczajniej w świecie nie stać
i że w takim razie poprostu nie pójdzie na te urodziny albo kupimy coś takiego spoza listy na co nas stać.....adam zapytał koleżanki czy można kupić jej coś spoza listy
dziewczynka stwierdziła że kategorycznie NIE!!!!
w efekcie adam nie poszedł a po urodzinach okazało się że na zaproszonych 25 dzieciaków było 4 a dziewczynka obrażona była na prawie całą klase
to jest doiero wychowanie
![]()
Już sił brak na te kinder bale

Mnie stać,ale ja też nie szaleję.Kubuś wie,że maksymalna kota na prezent to 30 zł.
Uważam ,że dla dziecka to i tak dużo.
I dobrze tłumaczysz.MALINKA JA tez tlumacze Zuzi ze skoro on jest zapraszana to ona potem musialby sie zrewanzowac a mnie nie stac na urzadzani urodzin w bawialniach czy tez w mc donldzie a ta lista prezentow to poroniony pomysł![]()
Ja urodzinki dzieci zawsze robię u nas w domu i jakoś wszyscy są zadowoleni.
Rodzice po dzieci przyjeżdżają i jest płacz ,że nie chcą wracać.
dobry lekarz.Babcia ma przynajmniej opiekę zapewnioną.Witam!
Ja tylko wpadłam się przywitać bo ostatnio czasu nie mam na nic
Masakra z tym ślubem, coraz mnie czasu i ja nie wiem w co mam ręce włożyć :--(
Kuba zasnął przy jedzeniu ale się obudził i szaleje w bujaku. Dzisiaj mama była u babci, nie jest za dobrze :--( w tamtym tygodniu to chociaż się poruszyła dawała jakieś znaki a ostatnio nic. Ordynator powiedział że nie będzie takiej sytuacji że zadzwoni i powie że można ją zabrać do domu :-
-( nie mam już siły na nic. Jeszcze w poniedziałek mam ten polski i nie wiem jak t wyjdzie, nie mam słowy do nauki
Także w tygodniu nie będę miała za bardzo czasu żeby zajrzeć :--
-
-(
miłego i spokojnego tygodnia życzę dziewczynki![]()

dobry chłopak,ciesz się .A może sprawdź rzeczywiście czy to nie podmianano normalnie w szok mnie wbił mój adam sam z siebie z nudów jak mi powiedział zrobił błysk w swoim biurkuktoś mi dziecko podmienił
![]()

Miałam właśnie telefon od Klaudii
Ma biegunkę,wymiotuje i nie da rady wyjsć z łazienki.
Idę po nią do szkoły.