reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jestem lekarz Martynce przepisał maść i mam ją smarować 2 razy dziennie dopuki nie zejdze A Martynka nie jest chora tylko na pośladkach i między nużkami ma uczulenie chyba od tego że czasem sie zesika a wiecie jak to przy dzieciach jeszcze jak je sama jestem czasem ją umyje a czasem nie jak mi sie Kamilek obudzi i sie drze a strasznie ją to swędzi i drapie sie i krew leci ale myśle że jej to zejdzie
bedzie dobrze mam nadzieje ze masc pomoze :tak:

madziula ja mam mieszane ucuzcia , więc tak ja nie potrafiłabym tego zrobić , mogłam kiedy zaszłam młodo w pierwszą ciążę tak na prawde świat się na mnie zawalił ale podjęłam decyzję urodze dziecko bo trzeba brać odpowiedzialność za swoje czyny choć w tym wypadku to bradziej nieodpowiedzialnie zachował się sprawca ciązy mój eks mąż który celowo mnie w nia wmanewrował ( uzylismy prezerwatywy)
był czas że potępiałam kobiety za aborcję bardzo mocno jednak wiem ,że są sytuacje w których mozna usprawiedliwić np zagrożenie zycia czy gwałt itp.
ale popatrz ile chorych bab zamiast się zabezpieczać odpowiednio aborcję traktuje jak środek antykoncepcyjny! maja kila razy taki zabieg i spływa to po nich zero wyrzutów sumienia znam taką jedną 2 aborcje i nic " bo to płód nie dziecko" i wiem ,że nei zawahała by się zrobić to po raz kolejny a takie podejście to juz mnie odraża
Mleno absolutnie się z tobą jednoczę bo nie uważam aborcji za środek antykoncepcyjny absolutnie to wielka sprawa ,życie jest cenne ,mówię o różnych innyh przypadkach ,takie podejście kobiety do sprawy jest odstręczające od niej samej,ale ja uważam że to jej sprawa, co z tego ,że to jest zabronione ,ludzie i tak to robią i będą nadal,szkoda ,że nie można u na w kraju podwiąać jajników,niektórym by wręcz wypadało
.

witam sie i ja

wybaczcie te moja nieobecnosc ale spedzam czas z moim bo bardzo sie stesknilismy za soba
Zjedlismy wspolne sniadanko i ktos teraz musi posprzatac:baffled:Moj mi nie pomoze ze wzgledu na reka ale dam rade Laura napewno mi pomoze.Poczytam Was pozniej
Pranie zroibilam ,obiadek prawie gotowy,czas na odkurzanie:baffled:

reklama
Do góry