reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

o zerklam ze piszecie o aborcji
wiec ja krotko w Niemczech aborcja jest dozwolona i ja uwazam ze jak kobieta nie jest gotowa na dziecko albo nie stac ja na utrzymanie to niech robi jak jej sumienie dyktuje.Przeciez to nie moje cialo i niech kazda robi z nim co chce.Ale jak juz ktos sie sexi to chyba wie czym to grozi
a z poczuciem chumoru
..z *** nie ma zartow:-D:-D:-D

reklama
o zerklam ze piszecie o aborcji
wiec ja krotko w Niemczech aborcja jest dozwolona i ja uwazam ze jak kobieta nie jest gotowa na dziecko albo nie stac ja na utrzymanie to niech robi jak jej sumienie dyktuje.Przeciez to nie moje cialo i niech kazda robi z nim co chce.Ale jak juz ktos sie sexi to chyba wie czym to grozi
a z poczuciem chumoru
..z *** nie ma zartow:-D:-D:-D
JA Twoje zdanie popieram rękami i nogami..............................................robię tortelini z sosem ,czy mąz sie połapie ,że nie miałam czasu na obiadu robienie ,hmmmmm tortellini do ugotownia ,sos z wczoraj hmmm:-D:-D:-D:-D:-D

kurcze Lena znów mi strasznie marudzi :baffled:
pospała z 15 minut a powinna godzinkę chociaż i jest marudna strasznie więc lece może jeszcze ją uspię potem jest weselsza jak się wyspi a tak będzie marudzić do wieczora

Mleno absolutnie się z tobą jednoczę bo nie uważam aborcji za środek antykoncepcyjny absolutnie to wielka sprawa ,życie jest cenne ,mówię o różnych innyh przypadkach ,takie podejście kobiety do sprawy jest odstręczające od niej samej,ale ja uważam że to jej sprawa, co z tego ,że to jest zabronione ,ludzie i tak to robią i będą nadal,szkoda ,że nie można u na w kraju podwiąać jajników,niektórym by wręcz wypadało
.

tutaj Cię popieram podwiązała bym tym wszystkim co robią kilka aborcji oraz tym co maltretuja i wywalają naśmietnik swoje nowonarodzone dzieci bo tego nie da się wytłumaczyc w żaden sposób
co do aborcji jak napisałam nie krytykuje nie oceniam aróżnie w życiu bywa jednak jestem przeciwna nagimnnym z lenistwa , wygodyi tak jak napisałam traktowanym jak środek anty..

Dzień Dobry :-)
Dzielnie próbowałam dowiedzieć się co u was, ale po przeczytaniu kilku stron czterdziesto-postowych wysiadłam :-D
Po weekendzie zmęczona jestem przeokrutnie no i znów przyniosłam sobie tonę papierów :wściekła/y: No cóż... Taki już mój los :zawstydzona/y:
Muszę się wam pochwalić, że wczoraj m mnie obudził, żebym się szykowała do pracy. Okazało się, że Piotruś już nakarmiony ogląda bajki, a na mnie czeka kawa i pyszne śniadanko :-) Lubię takie niespodzianki :tak:
Dziś od rana oczywiście mega sprzątanie miałam, bo chłopcy w weekend poszaleli :sorry2:, no a teraz chyba pora zapłacić rachunki. I za chwilę znów pół pensji nie będzie :no:

Witam po południu:-)

My po spacerku i zakupach:tak: Pralka się kręci, obiad z wczoraj :-p

Helen cały czas kupa luźna :angry: poleciałam kupić inna kaszkę na mleku bo już nic innego nie zostało. Zobaczymy czy podziała :confused:

Musze pochwalić moje dziecko :tak: dało się dzisiaj normalnie uczesać i wygląda jak człowiek. :tak: Bo z tym czesaniami to u mnie ciężko, zawsze wilka awantura, atu proszę jakiś cud dzisiaj się wydarzył :-D

A co do aborcji, pozwolę sobie przemilczeć ten temat...

Jak byłam dzisiaj w parku facet zgubił 2 letnie dziecko :szok: Ale jak... Jest taki ogrodzony placyk ze zjeżdżalnia piaskownica i huśtawką. A on zostawił tego dwulatka w piaskownicy i wyszedł na zewnątrz poplotkować na ławkę :szok: A potem wielkie zdziwienie, że dziecko gdzieś sobie poszło.:szok: Inna sprawa, że rodzice nie pilnują i nie zamykają furtki:wściekła/y:, ale to już inna bajka...

reklama
Lecę wydepilować nogi dopóki grzdylki śpią i mam ciepły wosk.

ja kiedys próbowałam depilatora ale masakra miałam całe nogi w bolesnych krostach ból taki że chyba bym wolała drugi raz rodzić a włoski po kilku dniach odrosły:wściekła/y:
więc postawiłam na golenie

moja Laura ostatnio się uparła że chce sobie woskiem zrobić( ma niestety czarne i widoczne bardzo włosy na nogach i rękach)
ja jej kremy kupiłam wczesniej ale nie pasowały jej ona taka panikara a wyobraźcie sobie że sama sobie wywoskowała nogi i ręce i nie krzyknęła ani razu nawet :szok:

Do góry